- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi songul1234
-
Bu durumda güven diye bir şey kalmaz. İlk fırsatta aldatacak. Evliliğiniz boyunca diken üstünde mi yaşayacaksınız?Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim.
Gerçekse konu vallahi bazı insanları anlayamıyorum, düşünüyorum, kendimi onun yerine koyuyorum, yok olmuyor. İşin var muhtaç değilsin, 9 yıllık evlilik 2 çocuk dinlememiş aldatmış, yetmemiş " tamam affedeyim ama daha yapma" dediğinizde bile , tamam diyememiş birini hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Vallahi pes... Çocuklarım babasız kalmasın diyorsunuz da, adam çocuklarım var diyerek ona göre davranmıyor ki...
Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey erkek olduğunuz, eşinizi aldattığınız, karına söyleyeceğim diyen kişi yüzünden ben söyleyeceğim beni affeder mi, minvalinde sorduğunuz. Hatta daha yapmam diyemem, söz veremem detayı bunu destekliyor böyle düşünmemde. Eğer öyleyse kökünden kurusun düşsün o uzvunuz inşallah. Çok amin
İkinci seçenek olmalı, aklı başında bir kadın böyle ahlaksız birini affetmeyi düşünemez, düşünmemeli...
sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Kesinlikle 1 kere yapan yine yaparhanımefendi öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. ilk olarak madde madde yazacağım analizimi
- eşiniz sizi aldatarak sizi kandırmış ve aldatmış. sizi aldatan birine diğer konularda nasıl güvenebilirsiniz ?
- eşiniz size bunları açıklarken bile kız tehdit etmiş ve öyle açıklıyor. yani kız bilmese sizi saf yerine koymaya devam edecekti öyle mi ?
- bir de siz her şeye rağmen onu affetmeye yönelik söz ver yapmayacagına dediğiniz de bile pişkin pişkin bilemiyorum diyebiliyor. yani resmen yine olacak demek istiyor.
- çocuklarınızın babasız kalmamasını istiyorsunuz ama şunu unutmayın, cocuklarımıza biz rol model oluruz. evliliğin ne oldugunu bizden öğrenirler. ve tüm hayatları ve seçimleri bizim örnek olarak sundugumuz evliliğimize ,davranıslarımıza baglıdır. onlara sizi aldatan bir baba ve böyle bir evlilik içinde mi mutlu etmek istiyorsunuz ?
- siz mutlu olmazsanız çocuklarınız da olmaz.
- ve aldatılmak çok büyük bir yüktür. eşinize ömrünüz boyunca içten içe kızacaksınız.
- ve unutmayın bir kere aldatan hep aldatır. çünkü bunu kabul edeceğinizi bilecek , ee zaten kabul etti diyip devam edecek.
- son olarak ,sizce bunu hak ettiniz mi ?
Lütfen böyle konuşmayin kesin ve net boşanma kararı aldımDaha önce yorum yaptım ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim.
Sizin yerinizde olsam ben de boşanmazdım.
Mazallah böyle dürüst koca bulmak zor.
Düşünsenize çocuklarınıza ne güzel bir dürüstlük timsali olacak.
Kızınız varsa ayrı ders çıkarır böyle babadan, oğlunuz varsa apayrı bir ders.
Böyle dürüstlük emsali kocayı da babayı da mumla arasanız bulamazsanız.
O yüzden hiç kafanız karışmasın, boşanmak aklınızın ucundan bile geçmesin.
Sakın yuvanızı yıkıp da çocuklarınızı böyle dürüst bir babadan mahrum etmeyin, sakın.
Lütfen böyle konuşmayin kesin ve net boşanma kararı aldımÇocuklarım için acaba mi demistim ama sacmaladigimi anladım.İnanin insan başına gelmeden anlayamıyor.Şu an olay o kadar yeni ki pek sağlıklı düşünemedim başta.Ama artık eminim.Çocuklarımla çok güzel bir hayat kuracağım
Benimle aynı durumda olanlar var mı diye bakayım demiştim.Hiç bu kadar cevap geleceğini tahmin etmemiştim.Bütün yorumlar o kadar doğru ki.Silkinmeme yardımcı oldu.iyi ki var bu kulüp.Yarım saat önce üye olup 20 dk. önce konu açmışsınız. Yine birilerinin tez konusu olacağız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?