Aldatıldım ne yapacağım yardımm

Dürüst de şerefsiz. Bi daha yapmam da demiyor.
Sana söz bile veremiyor ki söz ver demek bile çok saçma, zamanında verdiği sözü tuttu mu ki ona güvenesin.
Bi kere sana açıklama yapmak zorunda ona da tenezzül etmiyor ve kendi yediği halt için seni suçluyor. Çok pişman sayılmaz mecbur kalmış söylemiş hala üste çıkıyor koy tekmeyi gitsin yazık değil mi güvensizlikle geçecek yıllarına.

Hanımefendi sizin kafaya taktığınız şey, değil iki çocuk 10 çocuğum dahi olsa boşanırdım ...donuna kadar alırdım nafaka, tazminat hepsi için peşini bırakmazdım... bu erkeklere yüz vermeyin sizin de ezik biri olduğunuzu düşünüyorum... hiçbir erkek akıllı ve kararlı bir kadına bu şekilde konuşamaz...

Aldattığı kadınla doğruluk mu cesaret mi oyunu oynayıp cesareti seçen çocuklarına adam gibi babalık yapamayan biri ile kağıt üzerinde evli kalacağınız kesin.
aldattıgı için unutamayacaksınız ,uzak duracaksınız sonuç başka kadın(lar) yani bir kere affedenin istedigin kadına gidebilirsin kapısını aralamış oludugu kesindir.

Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim.
Bu durumda güven diye bir şey kalmaz. İlk fırsatta aldatacak. Evliliğiniz boyunca diken üstünde mi yaşayacaksınız?

Kendinizi sevin ve böyle bir insanla yaşamayı bırakın.

Kadın tehdit etmeseydi size anlatmayacaktı. O yüzden bir daha olursa dürüst olacağım lafı yalan haa zaten bu söz başlı başına saçmalık demekki yapacağını düşünüyor ki size bu konuda kendini belli etmiş. Adam bu işte prof belli bubilki aldatması değil ama size suç atmış siz kendinizi suçlu hissedin diye. Bence hemen boşanan bundan koca olmaz

sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?

Daha önce yorum yaptım ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim.
Sizin yerinizde olsam ben de boşanmazdım.
Mazallah böyle dürüst koca bulmak zor.
Düşünsenize çocuklarınıza ne güzel bir dürüstlük timsali olacak.
Kızınız varsa ayrı ders çıkarır böyle babadan, oğlunuz varsa apayrı bir ders.
Böyle dürüstlük emsali kocayı da babayı da mumla arasanız bulamazsanız.
O yüzden hiç kafanız karışmasın, boşanmak aklınızın ucundan bile geçmesin.
Sakın yuvanızı yıkıp da çocuklarınızı böyle dürüst bir babadan mahrum etmeyin, sakın.

Kesinlikle 1 kere yapan yine yapar

Daha önce yaşadiniz mı bilmiyorum.Ben de aldatılan kadınlar kocalarını nasıl affedebiliyorlar aklım almıyor derdim.En çok kınadığım ve büyük konuştuğum konulardan biriydi.Başına gelince herşey başka oluyormuş.Ama kesin ve net boşanma kararı aldım.Kendime bu haksızlığı yapmayacağım Görüşleriniz için teşekkür ederim

Lütfen böyle konuşmayin kesin ve net boşanma kararı aldım Çocuklarım için acaba mi demistim ama sacmaladigimi anladım.İnanin insan başına gelmeden anlayamıyor.Şu an olay o kadar yeni ki pek sağlıklı düşünemedim başta.Ama artık eminim.Çocuklarımla çok güzel bir hayat kuracağım

Umarım hanımefendi. Sert konuşmuş olabilirim ancak eşinizin yüzsüzlüğüne benim buradan sinirlerim zıpladı, siz nasıl sakin kalabildiniz. Ve açıkçası ellerinde imkan varken sineye çeken ve üstelik buna çocuklarını alet eden kadınlara sahiden çok kızıyorum. Dediğim gibi, çocuklarınızın nasıl etkileneceğini düşünün. Böyle bir ortamda yaşamaya devam ederlerse hayata ilişkin tüm algıları allak bulak olacak ne yazık ki...
Umarım güçlü durabilirsiniz. Ve sadece aldattığı için değil bu pişkinliği için de karşınızdakinin burnundan fitil fitil getirirsiniz. Atalarımız özrü kabahatinden büyük derken eşinizi düşünüyorlardı sanırım.

Şehir dışında ki bir kızla aldatmışsa kızın sizi tanıması pek mümkün görünmüyor. Adatma konusunda sizi suçlaması, aldatmayı tekrar yapabileceğini söylemesi, soru sormanıza izin vermemesi gibi davranışlar kadınla hale ilişkisini sürdürdüğü ve sizi boşanmaya zorladığı anlamı çıkarıyor.

Ne pişkin herif yahu.
Aldatıyor ama sizi sucluyor yetmiyor bir daha yapmam diye söz bile veremiyor.
O kadar rahat,yaptım yine yapabilirim diyor.
Sizde acabaya düşüyorsunuz,neden?
Isini gücünüz de varmış,bir mecburiyetinizde yok.

Düşünün aldatan taraf sizsiniz,neler olur,eşiniz neler yapardı?
Sırf erkek diye bu kadar rahat davranamasina, konuşmasina müsade etmeyin. Resmen sizi zerre umursamıyor, aldatmış olmasına rağmen.

Yarım saat önce üye olup 20 dk. önce konu açmışsınız. Yine birilerinin tez konusu olacağız heralde
Benimle aynı durumda olanlar var mı diye bakayım demiştim.Hiç bu kadar cevap geleceğini tahmin etmemiştim.Bütün yorumlar o kadar doğru ki.Silkinmeme yardımcı oldu.iyi ki var bu kulüp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…