Aldatıldım ne yapacağım yardımm

Hiçbir şey yazmama gerek kalmamış arkadaşlar o kadar güzel yazmışlarki hepsinin düşüncelerine, ellerine sağlık.
Bu kadar yorumlardan sonra atağa geçersiniz artık.
Çok geç saatte yazdım.Bu kadar cevap geleceğini tahmin etmiyordum.Evet gerçekten kendime geldim.Ben yuvam için elimden geleni yaptım.Artık vicdanım çok rahat.Bu olanlarda asla benim sçum yok.Kendime daha fazla haksızlık etmeyeceğim En kısa zamanda boşanma işlemlerine başlayacağım

Cevabınız için çok teşekkür ederim.O kadar güzel özetlemissiniz ki.Ben asla yaşadıklarımı haketmiyorum.En kısa zamanda gerekli işlemlere başlayacağım

Kendi zayıflığına Çocukları bahane etme, gururun yok mu senin? Ailesini tercih ettiğinden değil sana kuyruğu kıstırıp gelmesi onu da bil de.

Cevabiniz için teşekkürler.Evet kesinlikle benim hiç bir suçum yok.Evliliğimiz boyunca o kadar emek verdim ki.Kendime asla haksızlık etmeyeceğim.En kısa zamanda işlemlere başlayacağım

Adam aldatmış, tehdit edilince söylüyor size ve bir daha olmayacağına söz veremem diyor. Yani diyor ki ben seni aldattım, sana ne eş ne de çocuklarımın annesi olarak değer vermiyorum, saygı duymuyorum, evdeki bir eşyadan farkın yok ve tekrar yapacağım haberin olsa sonra bana bişey demeye hakkın yok ve sen de bunu kabulleneceksin. Neymiş sizin bu koca böyle, Zeus filan mı? Bulunmadık hint kumaşı mı? Kabullenmeyi düşünüyorsanız hadi kendinize hiç saygınız, sevginiz yok çocuklarınıza da mı yok? Ne günah işlediniz dr böyle bir bedel ödüyorsunuz?
Boşanmak ruh ve beden sağlığınız ve çocuklarınız için ne kadar iyi olacak farkında mısınız? Yoksa düzenim bozulmasın düşüncesi mi ağır basıyor?
Hani aldatılan kadınlar nasıl affediyor anlamazdım yazmışsınız ya affedilmez hanımefendi. Azıcık onuru, gururu olan, kendine saygı ve sevgisi olan, çocukları varda çocuklarını insani şekilde yetiştirmek isteyen hiçbir kadın affetmez.
Sadece siz olsanız neyse de çocuklarınıza yapmayın bunu, hayatı erkek aldatır her haltı yet kadın herşeyi kabullenip kocacım kocacım diye pervane olur şeklinde öğretmeyin çocuklarınıza.
Azıcık dik durun, insanlık onurunuzdan bu kadar çabuk vazgeçmeyin, kendinizi sevin ve saygı gösterin.

Kendi zayıflığına Çocukları bahane etme, gururun yok mu senin? Ailesini tercih ettiğinden değil sana kuyruğu kıstırıp gelmesi onu da bil de.
İnanın o kadar güçlüyüm ki çocuklarimla kimseye ihtiyaç duymadan çok güzel bir hayat kuracağım.Daha önce yaşadınız mı bilmiyorum.Ben de aldatıldığı halde affeden kadınlara hayretle bakardım nasıl kabul ederler diye.İnsanin başına gelmesi bambaşka bişeymiş.Gerçekten sadece çocuklarım için acaba mı demiştim.Olay çok yeni.Olanları hazmetmek,kabullenmek çok zor.Ama artık daha sağlıklı düşünebiliyorum.Kendime daha fazla haksızlık etmeyeceğim.En kısa zamanda bosanacagim.

Ya maddi imkan var neyi düşünüyorsun. Uckuruma sahip çıkamadım 2 ayda demiyor da sen suçlusun diye seni sindiriyor. Her seferinde yine yapacak ama ben durustum diyecek aile mi kalmış ortada bas tekmeyi evde sana kalsın o defolsun gitsin.

Siz boşayınca éşiniz ölmeyecek yani çocuklarınız babasız kalmiyor.Her cesareti olmayanın da çocukların arkasina sığınması

Haklısınız kendime eziyet etmeyeceğim.Beni tekrar ne zaman aldatir acaba diye beklemeyeceğim.Dava açtığımda da bu kadar özgüvenli olacak mı acaba.

BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.
Kesinlikle.Bana bunu yapmasına izin vermeyeceğim.En kısa zamanda boşaniyorum

Aynen öyle yapacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Onsuz daha mutlu olacağım

Sevgili konu sahibesi,
Eşiniz sizi manipüle ediyor. Eşiniz evliliğinizi artık yemek yiyip temiz don giyeceği bi amme hizmeti olarak görüyor. Dolayısıyla evime çocuklarıma dönmek istiyorum diyor. Dönmek istediği kişi siz değilsiniz.
Öncelikle eşinize karşı çizginizi çekin. Sizi değersizleştirmesine müsaade etmeyin. "beni aldatman kabul edebileceğim bişey değil." lütfen ama lütfen bu çizginin dışına çıkmayın.
Söz ver vs demeyin adamın karşınızda pişkin pişkin konuşmasına müsaade etmeyin.
Önünüzde iki yo var ya affedeceksiniz ya boşanacaksınız.

Aynen öyle yapacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Onsuz daha mutlu olacağım

Ben yolumu seçtim.Beni daha fazla değersizlestirmesine izin vermeyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler

Ben yolumu seçtim.Beni daha fazla değersizlestirmesine izin vermeyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler
Yorumumu yanlışlıkla bitirmeden gönderdim. Boşanmayı seçtiyseniz eğer kesin olarak, sizi temizlikçi, aşçı ve dadı olarak gören bi adamla minimum samimiyet içinde konuşup lütfen kanıt toplayın. Büyük ihtimalle bu ilk aldatılışınız değil.
Böyle sizi manipüle eden adam mahkemede de sorunlar çıkarır. Siz bu süreçte ona malzeme vermeden soğuk kanlı bir şekilde çocuklarınıza ve kendinize odaklanarak dava açıp kanıtları sunup bu adamdan kurtulun.
Ve lütfen bu süreçte kendinizi salıp heba etmeyin. Değmez.
Kendinize ve çocuklarınıza ekstra ilgi gösterin. Maddi gücünüz yeterliyse bi spora yazılın bedeni be kafayı meşgul edin.
Er kişi de ne hali varsa görsün. Yolunuz hep güzelliklere açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…