• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

Çocuk yok, iş ve meslek var,aileniz de destek ve sizi aldatan bir adam var.

Ben o kahve, çay muhabbetine inanmadım. Tinderi indiren, cafede buluşan otele gider/ gitmiştir/ gidecektir. Aldatmış ve gene yapacak. Kendinizi ateşten çıkarmaya niyetiniz yok ama lütfen çocuk yapıp onu yakmayın.

Hayat sizin, karar sizin.

Tinderı nasıl anlarsın mühendis? Bildiğin eşleşme programı o. Instagram x falan değil yani. Evli bir adam o uygulamayı yine birini bulmak için indir.
Düz aranan erkek tavrı bu.
Sanırım yanlis anlaşıldı... tinderi gizli indirmesini anlarım derken konu sahibi eşinin telefonuna dokunmuyordur, farketmemistir manasında yazmak istemiştim.
Yoksa tinderin amacı çok açık, masum masum kahve içildiğine de inanasim gelmiyor.

Senin için dünyadaki ilk ve tek erkek oymuş, ama onun için tek kadın sen değilsin ve senden sıkılmış. Al bu bilgi ile ne yaparsan yap. Sanki dünyada erkek kıtlığı var. Şunlara bu kadar kıymet vermeyin. Elin o..spularıyla paralarınızı ezen adamdan bahsediyoruz. İmkanı olsa ileri gidecekti. Erken yakalandı. Siz ezikçe bir köşede kocanızı sevmeye devam edin. Çünkü o ilk, o tek 🥰
Aslında şu ilk erkeğim modundan çıksa, etrafına baksa eşinin 5 para etmez olduğunu farkedecek.
Hayatına birkaç erkek girse kıyaslama şansın olurdu, bu şekilde olunca gereksiz bir duygusallık oluyor

Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler
Allah aşkına böyle şeyleri yazarak ne düşünmemiz istiyorsunuz yada siz ne düşünmek istiyorsunuz bir düşünün?
Eşiniz sizi bir daha aldatcak bu çok net.
Adam timder, indiriyor, pavyona gidiyor, kızla görüşüyor hatta kızın arkadaş çevresini tanıyacak kadar ileri gidiyor o kadar pişkin ve akılsız biri. Zaten siz söylediniz ilk yakaladığınızda pişkin bir tavır içinde olduğunu.
Eşiniz bir hata yapmış çünkü birden fazla aldatma girişiminde bulunmuş. Buda onun bilinçli ve kendinden emin bir şekilde aldatmak istediğini gösteriyor.
şuan pişman tavırları içinde olmasının nedeni ise durumu kurtarmak ve bir süre sizi oylamak için yapıyor.
Özetle bulduğu ilk fırsatta yine yapacak ve standartlarına uyan bir kadın bulduğunda ise sizden daha cesur davranıp onun için ağlayan sizi hemen gözden çıkaracaktır.

Bir şey duymak istemiyorum. Onun beni aldatması benim sevgimin hemen biteceği anlamına gelmiyor. sanırım onun sözleriyle manipüle oluyorum ve böyle zamanlarda bir umut ışığı arıyorum. Salakça belki evet insanın bu durumda bir ışık araması.
Yanlış yapıyorsun. Pişman olacaksın ilerde maalesef.

Neredeyse aynısını bir arkadaşım yaşadı.Toparlayıp sürdürmeye çalıştıkça dibe battılar.Psikolojisi bitti.Ayrılmaya karar verdiğinde o yalvaran kocası gitti,tehditler,psıkolojik şiddet vs.Bambaşka bir adam geldi.Yakın zamnda ayrıldı ve gördüğünden bildiğinden daha fazlası varmış.İnanma ve kendine saygını kaybetme.

Aslında şu ilk erkeğim modundan çıksa, etrafına baksa eşinin 5 para etmez olduğunu farkedecek.
Hayatına birkaç erkek girse kıyaslama şansın olurdu, bu şekilde olunca gereksiz bir duygusallık oluyor
Kesinlikle öyle. Çok anlamsız bir değer atfetmiş. Ama adam öyle düşünmüyor. Başka tenler başka bedenler peşinde. İmkanını bulmuş ve azıtmış. Yani zaten içinde olan şeyler açığa çıkmış.

aldığım terapide de bunları konuştuk. sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ama şuanki çabası acaba gerçekten pişman mı hata mıydı boşluk muydu bunları düşündürttü bana. Belki aynı şeyi yaşayıp daha iyi olan çiftler vardır diye fikir almak istedim. yada boşa kürek çekmemem gerektiğini görmek istedim. terapistte bir kere aldatan bir daha aldatır diye bişey yok gerçekten pişmansa aldatmayabilir dedi
Sadece bir kere olsa bile adam pavyona girmiş aloo. İnsanın içi almaz. Ki aldatılıp yakalanan insan tekrar aldatır. Çünkü sizin gitmeyeceğinizi gördü. Artık korkusu da kalmadı.
İlk olmasının ne önemi var?
Adam sizi rezil etmiş. Aç gibi her yere saldırmış. İlk olsa ne olmasa ne?

Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Neden kendinizi bu kadar çaresiz duruma düşürüyorsunuz ki? Aldatmak için ille birisinin yatağına mı girmek gerekiyor sizce? Gayet aklına koymuş ve biraz daha yakalanmasa aklına koyduğunu yapacaktı. Bunu yapan muhtemelen tekrar yapacak çünkü bir eksiklik var ve bunun arayışına girmiş durumda. Ortada sevgi olabilir ama saygı ve güven bitmiş... Bundan seneler sonra yeniden aldatsa geçen yıllara üzüleceksiniz.

Bak konu sahibi genceciksin. 20 yaş nedir Allah aşkına? Hayatının dönüm noktasındasın. Herkes yapar, diğerleri yapmayacak mı? Ya bir daha aşık olamazsam çocuk yapamazsam korkusu bu sendeki.
Ama devam edersen hamileyken ilgisizdim, lohusayken seks yapamadık diyecek yine yapacak. Ömür boyu bunu kendine reva görme.
Şimdi çocuksuz ayrılırsın mis gibi düzgün biriyle yaşarsın aşkı yine.
Benim yakın arkadaşım 33ünde boşandı eski kocasından daha yakışıklı daha çok seven ağzının içine bakan yeni bir kocası oldu. Cesur ol aza razı olma

onlar da hiç ikiletmeden izlettiler. hukuki bir soruna yol açabilecek ya da bir kişinin güvenliğini tehlikeye atabilecek, kafe sahibi ya da çalışanı olarak kendilerinin de ifade vermesine ve hatta bu görüntülerin üçüncü kişilere izletilmesinden doğan davada suçlu pozisyonunda olmalarına açabilecek görüntüleri size hiç ikiletmeden izlettiler. çok ilginç.

bunu görmezden gelmeniz de çok ilginç oldu.
açık konuşayım. bu konu inandırıcı değil.

Size aslinda gayette guzel bahane vermis bosanmak icin ama siz illa 2. Aldatilmada ayrilim diyorsaniz ipini azicik salin bari bosanabilmek için sizin sartlarinizda olmayi isteyen o kadar kadin vardir ki kiymetini bilin sizde

Kafeye gidip kartımı kaybettim yanımdakilerden şüpheleniyorum polise gitmeden önce emin olmam lazım dedim zor da olsa izlettiler
Siz aslında çok zeki ve güçlü bir kadınsınız, çoğu kadının yapamayacağı birşey bu. Eğer affettiyseniz, geçmişi pişirip ortaya koymadan yeni bir sayfayla devam etmelisiniz. Ama eğer ben bunu unutamam diyorsanız, boşanmayı seçmeniz gerekiyor.

Evet sizi aldatacak ama bu sefer çok daha kötü birşey daha ekleyecek size olan saygısını kaybetmis şekilde aldatacak daha da yüzsüz daha da cüretkar . Yakaladınız ve cezasını kesmediniz artık saygınlığınız bitti malesef . Şimdi sizi ezebildigi kadar ezecek ve de üzecek . Kusura bakmayın ama sonu bu .

Bir şey duymak istemiyorum. Onun beni aldatması benim sevgimin hemen biteceği anlamına gelmiyor. sanırım onun sözleriyle manipüle oluyorum ve böyle zamanlarda bir umut ışığı arıyorum. Salakça belki evet insanın bu durumda bir ışık araması.
Sen şuanda senden vazgeçilmesini hazmedemiyorsun çok normal olarak, bir umut ışığı araman da aslında seni sevdiğinin kanıtını arıyor olman, içgüdüsel olarak yaşadığın acıyı hafifletmek için, senin onu sevdiğin kadar onun da seni sevdiğine kendini inandırmaya çalışıyorsun. Bu ikişkide sevdiğin kadar sevilmediğini anladığın an boşanacaksın bence şuan biz ne söylesek boş. Ama şunu da söylemek istiyorum, şuanda o seni sevdiği için çabalamıyor, senin ona verdiğin sevgiden, konfordan vazgeçmeyi göze alamadığı için çabalıyor, şöyle 1 ay burnundan getir, biraz zorla, yaptığının bedelini ödetmeye çalış bakalım sonunda ne diyecek sana? “Yeter artık sıkıldım tribinden, boşanalım” diye kendisi söyleyecek seni bastırmak için, demezse ben de bir şey bilmiyorum.

Millet işi yok diye, ailesi arkasında değil diye, maddi zorluk çekecek diye ya da çocuğum babasız büyümesin falan diyerek boşanmaz. Sizde şükredin hiçbiri yok. Adamı pavyona kolundan tutup mu götürdüler? Tinder telefonuna otomatik botla mı indi? Hadi indirdi merak etti, gidip görüşmüş de üstelik. Belki aynı meslek geyiği olmasa devamı da gelecekti. Terapiden fayda gördünüz, aranız düzeldi diyelim ama o şüphe sizin aklınızdan hiç çıkmaz, sizi kemirmeye devam eder. Yarın öbür gün başka nedenle bir sorun yaşadığınızda adamın gene aklına macera aramanın gelmeyeceği ne malum? O zaman da X olmuştu, canım sıkkındı mı diyecek?
Eğer %100 içinize sindiremeyecekseniz boşanın. Ben 7 yıllık (ilk ciddi sevgilimdi) ilişki sonrası evlendiğim kişiden evlendikten 1.5 yıl sonra boşandım. İyi ki de boşanmışım yoksa en güzel zamanlarım bir çıkmazın içinde debelenerek geçecekti.

Bak konu sahibi genceciksin. 20 yaş nedir Allah aşkına? Hayatının dönüm noktasındasın. Herkes yapar, diğerleri yapmayacak mı? Ya bir daha aşık olamazsam çocuk yapamazsam korkusu bu sendeki.
Ama devam edersen hamileyken ilgisizdim, lohusayken seks yapamadık diyecek yine yapacak. Ömür boyu bunu kendine reva görme.
Şimdi çocuksuz ayrılırsın mis gibi düzgün biriyle yaşarsın aşkı yine.
Benim yakın arkadaşım 33ünde boşandı eski kocasından daha yakışıklı daha çok seven ağzının içine bakan yeni bir kocası oldu. Cesur ol aza razı olma
Çok haklısınız...

Bir sonraki hayatına girecek kadına diyecek ki affetti. Bırakmıyor yakamı peşimi
Kadında sizin için amma gurursuz ya aldatılıp affediyor diyecek , gurursuz onursuz diyecekler beraber size hayırlı olsun

Hayır. O sizi manipüle falan etmiyor aksine siz kendinizi manipüle ediyorsunuz. Çünkü eşinizin yanlış yapmıyor gayet ne yaptığının farkında siz onu bırakmaya hazır olmadığınız için ona sizi manipüle edeceği fırsatları sunuyorsunuz.
Böylece, 'ben bırakmak isteddim ama o beni kandırdı, ikna etti' demek için yapiyorsuniz. Yani durumu kendinize açıklamak ve iyi hissetmek için bir çeşit savunma mekanizması üretiyorsunuz. Ama kötü bir savunma mekanizması bunu bilin.

Back
X