Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…