Nesi inandırıcı değil anlamadım? kafenin izlettiğine mi inanmıyorsunuz, benim gidip izlediğime mi ? burada kime neyin yalanını söyleyeceğim yani.İnandırıcı değil bu konu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesi inandırıcı değil anlamadım? kafenin izlettiğine mi inanmıyorsunuz, benim gidip izlediğime mi ? burada kime neyin yalanını söyleyeceğim yani.İnandırıcı değil bu konu.
Avukata gittiğinize inanmıyorum ben.Nesi inandırıcı değil anlamadım? kafenin izlettiğine mi inanmıyorsunuz, benim gidip izlediğime mi ? burada kime neyin yalanını söyleyeceğim yani.
Çocuk yapmayın.Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Avukata gitmedim. iki avukat arkadaşımla görüştüm onların söylediklerini aktarıyorum.Avukata gittiğinize inanmıyorum ben.
Zina davası değil, kanıtlanmıyor demeniz hele hiç inandırıcı değil.
boşanmaya niyetiniz yok, buradaki tepkiden sonra sanki avukata gitmişsiniz gibi yapıyorsunuz.
Çocuk kurtarır der eve bağlamak için çocuk yapar sonra da ay kaza dersiniz. Bundan sonraki her aldatmada da o çocuğu bahane edersiniz.
Benim çevremde var biri böyle. Çocuksuzken yakaladı. Boşan kurtul çocuksuz dedik. Yok dedi bulamaz çocuk yapamazsam bilmem ne. Yakaladıktan sonra ne tesadüf “kazara” hamile kaldı. Hala boynuzlanmaya devam ediyor. Artık çocuklarını bahane ediyor.
Siz de hayatınızı böyle rezil edeceksiniz. Belli. Devam edin.
E tamam çocuksuz evlilikte zinayı ispatlamadan da olsa boşanma hakkınız varken neden boşanmıyorsunuz?Avukata gitmedim. iki avukat arkadaşımla görüştüm onların söylediklerini aktarıyorum.
onlar da hiç ikiletmeden izlettiler. hukuki bir soruna yol açabilecek ya da bir kişinin güvenliğini tehlikeye atabilecek, kafe sahibi ya da çalışanı olarak kendilerinin de ifade vermesine ve hatta bu görüntülerin üçüncü kişilere izletilmesinden doğan davada suçlu pozisyonunda olmalarına açabilecek görüntüleri size hiç ikiletmeden izlettiler. çok ilginç.
Sigrid Mekan sahipleri biri gelse de kamera kaydı sorsa, biz de filmlerdeki gibi ileri geri sarıp görüntüleri izletsek diye bekliyorlarsa demek.
![]()
Burada kimseye yalan borcum yok. olayları olduğu gibi anlattım. Belki duygularımdan dolayı kolay manipüle oluyor olabilirim. Gittiğimiz terapist bu tür sorunları aşan bir sürü çift olduğunu söyledi belki onun söylemleri kafamı karıştırdı. Gerçekten aşan var mı diye buraya yazıp fikir almak istedim. Zaten aklım ve kalbim arasında git geller yaşıyorum. Belki yıllarca verdiğim emek zaman aramızda olduğunu düşündüğüm sevgi beni bu kadar zorluyordur. Haklısınız salaklık yapıp kendimi de kandırıyorum bazen hala bir şeylere inanmaya çalışıyorum. Ama sizin çarpıcı yorumlarınız, gerçekleri tekrar tekrar duymak iyi geldi bana. TeşekkürlerBu kadar zeki olupda (cafe nin kayitlarini izleme yalani) nasil yinede salak olunuyor goruyoruz.
Bir bahane filanda beklediginiz yok. Hersey ortada zaten.
Daha ne bahanesi Allah askina :)
Adamın arkadaşlarıyla arabada oturup içki içmesinin normal olduğunu size düşündüren neydi ?Bana arkadaşalarımla arabada içiyorum diyip pavyona gitmiş, iştekilerle meyhaneye gidiyorum diyip başka arkadaş grubuyla gitmiş. Boşanmanın eşiğindeyim. Sadece hayatıma giren tek erkek o olduğu için bazen duygularıma yenik düşüyorum. Lütfen bu kadar gaddar olmayın herkes sizler gibi sağlıklı bir psikolojiyle bir anda karar veremiyor olabilir. Hayatımda hiç aldatmayla ilgili bir şey yaşamadım başıma gelince ne yapacağımı bilemedim. Bazen kendimi kandırdığım avuttuğum şeyler oluyor bende bunun farkındayım bu yüzden buraya yazdım. Kendimi kandırmak istemiyorum. Herkes bildiğim düşündüğüm şeyleri söylüyor zaten... Ama ilk anda ayrılık kararı alsaydım belki mental olarak daha zorlanırdım şimdi ayrılsam o kadar koymaz gibi geliyor. Büyük bir topluluk tarafından gerçekleri duymak daha da netleştiriyormuş insanı. Teşekkür ederim
Ya buraya zorbalamaya mı geldiniz anlamadım sizin amacınızı. imkan olsa da göstersem elimdekileri size. Kafede yapılan ödemenin fişini göstermedim extredeki harcama detaylarından orada ödeme yapıldığını gösterdim. Sanki bu ülkede herkes hakka hukuğa uyuyormuş gibi kafenin görüntüleri izletmesine mi takıldınız. İzletti işte. Hayır yalan olsa bunu burada söyleme amacım ne olabilir ki ? Kendimi zeki göstermek mi? Belki zekiyimdir ama aklımı kullanamadığım apaçık ortada kimseden de bir şey gizlemiyorum. Birini severken bir sorun yok mutlu bir evliliğim var diye düşünürken başıma bunlar geliyor. Kendi içimde bişeyleri bitirmek için kendime zaman verdim sadece. benimde sevgim eskisi gibi değil tahammülüm eskisi gibi değil bunların farkına vardın en azından. En başında kestirip atsaydım benim için sonrası daha sancılı olurdu. Hala iyi ki hemen karar almamışım diyorum şimdi daha net görüyorum ve duygularımı bastırabiliyorum. en azından sonrası benim için daha kolay olacak. Herkes aynı güçte olmak zorunda değil. Kimse başına gelmeyince anlayamıyor buraya gelip yargı dağıtmayın lütfenzaten dikkat ederseniz daha fişin ekran görüntüsü ve bunu göstererek izletmesi kısmına hiç girmedim.
hangimiz, ne motivasyonla gittiğimiz cafenin fişinin ekran görüntüsünü alıyoruz ki?
Emeklerinizi düşünen tek sizsiniz belli ki. Eşiniz sizin gibi bir aşk hikayesi yazmamış. Yoksa pavyona gidecek mide tinderdan kadın arayacak gözü dönmüşlüğü açıklayamayız.Burada kimseye yalan borcum yok. olayları olduğu gibi anlattım. Belki duygularımdan dolayı kolay manipüle oluyor olabilirim. Gittiğimiz terapist bu tür sorunları aşan bir sürü çift olduğunu söyledi belki onun söylemleri kafamı karıştırdı. Gerçekten aşan var mı diye buraya yazıp fikir almak istedim. Zaten aklım ve kalbim arasında git geller yaşıyorum. Belki yıllarca verdiğim emek zaman aramızda olduğunu düşündüğüm sevgi beni bu kadar zorluyordur. Haklısınız salaklık yapıp kendimi de kandırıyorum bazen hala bir şeylere inanmaya çalışıyorum. Ama sizin çarpıcı yorumlarınız, gerçekleri tekrar tekrar duymak iyi geldi bana. Teşekkürler
Size bir hikaye anlatayım mı? Bir polis karısını aldatıyor ve kadın affediyor(!) Ama güvensiz bu sebepten aptalca hareketler yapıyor ve en son telefonunda bir kadın görüyor hem de alakası olmayan. Kocişini bir kadın kandırmış, saf temiz duygularını kullanmış, yoldan çıkarmış, kadın suçlu (!)Avukata gitmedim. iki avukat arkadaşımla görüştüm onların söylediklerini aktarıyorum.
Ya buraya zorbalamaya mı geldiniz anlamadım sizin amacınızı. imkan olsa da göstersem elimdekileri size. Kafede yapılan ödemenin fişini göstermedim extredeki harcama detaylarından orada ödeme yapıldığını gösterdim. Sanki bu ülkede herkes hakka hukuğa uyuyormuş gibi kafenin görüntüleri izletmesine mi takıldınız. İzletti işte. Hayır yalan olsa bunu burada söyleme amacım ne olabilir ki ? Kendimi zeki göstermek mi? Belki zekiyimdir ama aklımı kullanamadığım apaçık ortada kimseden de bir şey gizlemiyorum. Birini severken bir sorun yok mutlu bir evliliğim var diye düşünürken başıma bunlar geliyor. Kendi içimde bişeyleri bitirmek için kendime zaman verdim sadece. benimde sevgim eskisi gibi değil tahammülüm eskisi gibi değil bunların farkına vardın en azından. En başında kestirip atsaydım benim için sonrası daha sancılı olurdu. Hala iyi ki hemen karar almamışım diyorum şimdi daha net görüyorum ve duygularımı bastırabiliyorum. en azından sonrası benim için daha kolay olacak. Herkes aynı güçte olmak zorunda değil. Kimse başına gelmeyince anlayamıyor buraya gelip yargı dağıtmayın lütfen
Hala iyi ki hemen karar almadım diyorsanız hemen affedin zatenYa buraya zorbalamaya mı geldiniz anlamadım sizin amacınızı. imkan olsa da göstersem elimdekileri size. Kafede yapılan ödemenin fişini göstermedim extredeki harcama detaylarından orada ödeme yapıldığını gösterdim. Sanki bu ülkede herkes hakka hukuğa uyuyormuş gibi kafenin görüntüleri izletmesine mi takıldınız. İzletti işte. Hayır yalan olsa bunu burada söyleme amacım ne olabilir ki ? Kendimi zeki göstermek mi? Belki zekiyimdir ama aklımı kullanamadığım apaçık ortada kimseden de bir şey gizlemiyorum. Birini severken bir sorun yok mutlu bir evliliğim var diye düşünürken başıma bunlar geliyor. Kendi içimde bişeyleri bitirmek için kendime zaman verdim sadece. benimde sevgim eskisi gibi değil tahammülüm eskisi gibi değil bunların farkına vardın en azından. En başında kestirip atsaydım benim için sonrası daha sancılı olurdu. Hala iyi ki hemen karar almamışım diyorum şimdi daha net görüyorum ve duygularımı bastırabiliyorum. en azından sonrası benim için daha kolay olacak. Herkes aynı güçte olmak zorunda değil. Kimse başına gelmeyince anlayamıyor buraya gelip yargı dağıtmayın lütfen
Siz böyle yazdıkça midem bulandı tekrarHala iyi ki hemen karar almadım diyorsanız hemen affedin zaten
Ne büyük aşk.
Düşmüş kadınların bedenleri üzerinden para kazanan, tarla satan emmilerin gittiği bir batakhaneye gidip kadının orasını burasını elleyip sohbet etmek için dünya para döken kocanıza hala aşık olmaya devam edin.
Tinder da kadınlarla yazışıp “ayrı yatakta yatıyoruz, görücü usulü evlendik, boşanacağız zaten” gibi yalanlarla kadın düşürüp bedava seks peşine düşen adam da size çok aşıktır eminim.
Tinderdaki kocaların alayı kadınlara bu yalanları söylüyor. Hiç yaptığını nerden biliyorsunuz demeyin. Karıma aşığım da öylesine indirdim diyecek hali yok. Kimbilir elin kadınlarıyla yatmak için sizin için neler dedi elaleme.