- Konu Sahibi sedefnaz30
-
ALLAH kimseyi büyük konuşturmasın rabbim..ben inanmıyorum o tür konuşmalara yok arkadaşız yok abi kardeşiz bilmem ne..ee sevgilisi varsa onla paylaşsın..sizin huzurunuzu bozmaya ne hakkı var..ben olsam heran için tetikte olurdum..
konu aldatılmak oldugu ıcın yazdım arkadasım..herkez kendınden biseyler buluyor..insanlar hayatta tek olmadıgını hıssetsın die..
herkese merhabalar başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum 9 yıllık evliyim ve çok mutlu bir evliligim vardı halada güzel gidiyor ama eşimin beni aldattıgını ögrenince yıkıldım asla ayrılmayı düşünmüyorum eşimi çok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum eşimde beni asla bırakmaz biliyorum 2 tanede çocugumuz var mutluyuz eşime sordum neden yaptın diye cevabı ben seni sevmedigimden yada sana olan aşkımın bittiginden degil diyiyor bende bunu biliyorum bana olan aşkı bitemez eşimin çünkü gerçekten çok mutluyuz bitseydi şimdiye kadar hiçmi belli etmezdi ama gelin görünki ben bunu unutamıyorum hala acı çekiyorum acaba zamanmı gerekiyor bilmiyorum ha aldatmasının ölçüsüde asla yataga kadar gitmedigini söylüyor ona inaıyorum çükü çocuklarının üzerine yemin etti şimdi ona hiç birşey sormuyorum biliyorumki uzattıgım zaman daha mutsuz olucam şimdi çok iyiz sevgimizden aşkımızdan hiç birşey degişmedi hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim
sanırım yanlış anlaşıldım..
o yüzden açıklama yapayım..
beni bilenler eşime bağımlılık derecesinde bağlı olduğumu bilir.
ruh hastası bile sayılabilirim bu konuda yani
konu sahibi cinsel birliktelik olmadığı için eşinin sevgisinden emin ve hafifletici unsur saymış ya,
benim demek istediğim buydu...
benim için duygusal aldatma çok daha ağırdır demek istedim..
Eşimin benden başka bir kişi ile hayata bakışını paylaşması, gülmesi, üzülmesi çok daha ağır gelir demek istedim.
Her ikisinde de ardıma bakmadan çeker giderim.
Çünkü zaten saygı-güven-sevgi bitmiş demektir işin içine aldatma girmiş ise.
Bu üçünden biri biterse benim için o evlilik de biter.
benim eşim aramış bide kızı..yemin biçiyo napım ki
arkadaşlar gözümle görmedim kendide anlatmadı ben yakaladım netteki msj ları yakaladım 2 -3 tane mesaj sadece sordugumdada inkar etmedi benim sizden istedigim bana sadece siz olsaydınız ne yapardınız eşinizi seviyorum deyip otururmuydunuz yoksa affetmezmiydiniz
arkadaşlar gözümle görmedim kendide anlatmadı ben yakaladım netteki msj ları yakaladım 2 -3 tane mesaj sadece sordugumdada inkar etmedi benim sizden istedigim bana sadece siz olsaydınız ne yapardınız eşinizi seviyorum deyip otururmuydunuz yoksa affetmezmiydiniz
Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 4 ziyaretçi)
KUBI,reneta80,umutefe,EreninAnnesi,tiny88,ulusilis,radyologg,kuzynep,gzm__,sedefnaz30,aldente,mavi_35,ParadiesAngel,izmrli,butterflys73,AZE,esrasofo,denizyosunu,daisyc,ordinaryday,bebishim,fitsema,magdu,nisanur_2007,monalya,
mahşallah hepimiz burdayız
2-3 tane mesaj sadece aman canım bişiy değilmiş bende günlerce konustuklarını sandım!!!!
ya arkadasım öyle saçma iş mi olur sen seviyosun o seni seviyo mu peki seven insan sanal aşka yelken açarmı ?? sen şansını affetmekten yana kullanmıssın ama burda kımse sana aaa aferım iiki affetmişsin demicek demez de cocukların var orası apayrı bir durum eğer maddi durumun ii değilse ve ekonomik özgürlüğün yoksa oturcaksın mecbur sende haklısın
bakın arkadaşlar affetmek kolay degil biliyorum ama eşini gerçekten seven insan affeder diye düşünüyorum ne yapayım 9 yıllık evliligi 1 kalemde silip atayımmı sizin anlayışınız bumu kusura bakmayın ama evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın ha ben tabiki eşime karşı tavır aldım onu en hassas noktasından vurdum size gerçekten garip gelebilir ama eşimi seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum buna inanmamakta serbestsiniz görüyorumki herkes aynı fikirde üzüldüm açıkcası neden diyecek soorarsanız çünkü aldatmayan erkek asla yok malesef
ALLAH kimseye vermesin.tabiki yemin edeceksözler verecek bi daha olmayacağına dair..ama gel görki güven sarsılıyorbikere toparlamakta hayli zor..inş orda kalır o konuşmalar..hayırlısı..
bakın arkadaşlar affetmek kolay degil biliyorum ama eşini gerçekten seven insan affeder diye düşünüyorum ne yapayım 9 yıllık evliligi 1 kalemde silip atayımmı sizin anlayışınız bumu kusura bakmayın ama evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın ha ben tabiki eşime karşı tavır aldım onu en hassas noktasından vurdum size gerçekten garip gelebilir ama eşimi seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum buna inanmamakta serbestsiniz görüyorumki herkes aynı fikirde üzüldüm açıkcası neden diyecek soorarsanız çünkü aldatmayan erkek asla yok malesef
sen olsan ınanır mıydın böyle bişeye
neye inanırmıydım ..yeminlerinemi..yoksa kızmı onu aradı omu kızı aradı oanamı ..
[/COLOR]
kahretsin ya.. kadınları bu şekilde mecbur olmalarından nefret ediyorum.. erkek ne yaparsa yapsın kadın eli kolu bağlı çekiyor malesef
seçim tabi senin....affetmişsin madem inşallah bir daha yaşamazsın...
ama aldatmayan erkek yoktur diyerek eşini temize mi çekmeye çalışıyorsunuz anlamadım???
aldatmayan erkek yoktur mantığıyla yaşarsak o hoooooooo geçmişler ola kadın milleti.....
aldatmadıgına gercekten arkadas olarak görüştüklerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?