Aldatıldım ne yapmalıyım?

Diyecek birşey bulamıyorum...
Eşimin bana olan aşkı asla bitemez ne demek garantisi mi var?
Aldatılmışsın yatağa gitmemiş diyorsun, gitse ayrılacak mıydın ya da ne fark eder yatağa gidip gitmediği?
Zaten affetmişsin, bizden ne dememizi bekliyorsun?

bu durum tam tersi olduğunu varsayalım yani kadının erkeği aldatması durumunu..

erkek benim erkeklik gururum var deyip düşünmeden giderdi tabi ki...

işte benim de anlayamadığım nokta tam da burası!!!

yuvayı kurtarmak neden her türlü durumda kadının vazifesi olsun ki??

yok arkadaş ben itiraz ediyorum buna!!!!!!

Bir de siz aldatın bakalım bir kalemde siliniyor mu silinmiyor mu...
Affederek zayıflık yaptığınızı düşünüyorum...
Aldatmayan erkek asla yok derken de içinizi rahatlatmaya çalıştığınızı düşünüyorum. Çünkü bu kişilik meselesi...

Arkadasların yorumlarına katılıyorum tek söyliyeceğim şey asla unutamazsın unutamıcaksın.o yüzden kendını kandırmayı bırak..

ben sunu anlamiyorum sizi bukadar severken niye aldatmis??? okadar mutlymussunuz, hic sorununuz yokmus...ama niye aldatmis??? :26: sebebi nedir??? bu konudan da sunu cikariyoruzki aldatmayan erkek yok malesef:2: bukadar sevilirken ve bukadar mutluyken sizi aldattiysa... Allah korusun ya.... ben affedebilirmiydim...hic sanmiyorum...ma yinede buyuk konusmayayim. Allah korusun kimsenin basina vermesin...cok gurur kirici birsey bu

gecen bir konu vardi burda... esi super iyi davraniyordu karisina, ilgiliydi, sevgisni belli ederdi, sorumluluklarini bilirdi ama gelin gorunku karisini aldatmisti... madem boyle ilgili bir koca aldatiyorsa ozaman herturlu erkek aldatir dimi arkadaslar?? oooff offff kafam karisti yaa

Son düzenleme:

tabiki yuva hemen yıkılmamalı.. mücadele etmelisiniz. aldatmayan var muhakkak neden olmasın. ama ben de şans verilmeli çocuklar hatrına diyorum. inşallah unutrsunuz zamanla ne diyelim. eşiniz bir daha yapmazsa aynı hatayı unutmanız daha kolay olur

ayrıca hep eşim hep seviyo ,eşimin bana olan aşkı bitmez demişsin bitmeye yüz tutmaya balamışki adam tutmuş elalemin kızını msn eklemiş 3-5 mesaj atmış sende başlarda yakalamışsın, yakalayamaydaa bilirdin. Allah bilir aşkım, canımda demişdir ohiç yakından görüşmediğim dediği kişiye sevgi bu kadar kolay olmamalı .Sen zaten affetmeyi kafana koymuşsun o yüzden biz aslında gereksiz kafa patlatıyoruz

Son düzenleme:

aldatmanın sevgiden daha ziyade saygı ile alakalı olduğunu düşünüyorum , sonuçta erkek mantığı ile bakarsak eşini aldatttığı zaman sevgisinde değişen bişey yok ki, e eşinin haberi olacağını da zaten ya hesaba katmıyorlar ya da konu sahibesi arkadaşımın yaptığı gibi affedeceğini düşünüyorlar , dolayısı ile eşlerinin sevgisini kaybedecekleri ihtimalini ortadan kaldırıyorlar...
Öncelikle kendisine ve sonrasında da eşine saygısı olan hiç bir erkek aldatma gibi iğrenç bir fiile meyil etmez
yani konu sahibinin söylediği gibi her erkek aldatmaz SAYGISIZ ERKEKLER ALDATABİLİR bence

evet aslinda Allah kimseye yasatmasin

arkadaşım, madem eşinizi haklı görüyosunuz, ne diye burda başlık açıp insanları uğraştırıyosunuz? Allah mutluluğunuzu daim etsin.

yazık 30 kişi de cevap yazmış üşenmemiş..

aldatılma diyince akan sular durur kk'da. ancak madem affetmişsiniz size şunu tavsiye edeceğim. kendinize sorun, ben bu adamı, bu evliliği istiyor muyum diye? cevap hayırsa zaten yapacak bişey yok boşanmak dışında. ama cevap evetse, bu evlilikten vazgeçemeyecekseniz de unutacaksınız, kocanızın kafasına kakmadan yaşamaya, ona verdiğiniz şansı değerlendirip değerlendiremediğine bakacaksınız. insandır hata yapar, ama "ikinci kez yapılan hata salaklıktır" diye bi laf vardır. umarım tekrar aynı hataya düşmez eşiniz.

Burda kimse konu sahibi arkadaşa neden affettin diye kızmıyor ki? Sadece biz hala birbirimize aşığız falan diyor, bu durum garip geliyor bize...

Aldatmayan erkek yok denile denile,erkeğin elinin kiridir denile denile erkekler de artık aldatmayı normal görür oldu böyle düşünen kadınlarımız sayesinde.Sanki asırlardır kadına değer verilmiyor,kadının yeri yok kadının hakkı yok mu diye savunan yine kadınlarımız değil!
E kadınlarımız böyle kendini ezdirmeye meraklı olursa erkekler napsın!

Burda kimse konu sahibi arkadaşa neden affettin diye kızmıyor ki? Sadece biz hala birbirimize aşığız falan diyor, bu durum garip geliyor bize...

böyle aşk olmaz olsun valla, düşman başına. seviyorum, aşığım ama heyacan arıyorum. nedir bu yani

Valla bunu bilir bunu söylerim eğermiş bir kadın aldatilip şiddet gördüğü halde eşini affedip evliliğine devam dıyorsak o evlilik artık evcilik olmuştur sadece aynı evin icinde birbirinizi kandirip mutluluk oyunu oynarsiniz

Aynen katılıyorum...
Zaten aldatmayı affetmek gel beni tekrar aldat demektir...
Nasılsa affedilecek kadar masum bişey!!!

hem aldatılmışsınız hemde hala eşinize son derece güveniyor ve seviyorsunuz . .
Sizin sevmenizi belki bir nebze anlarım ama onun sizi sevip sevmediği aldattığından belli oluyor
sizde kednizni kandırmayın . . Bi insan önce kendine karşı dürüst ve gerçkçi olmalı . . Hadi siz bizi kandırıyorsunuz peki ya kendinizi . .İnanıyormusunuz bu söledikleirnize canı gönülden . .
Mutlu evlilk mutlu yuva demek
çocuklarm için eşme katlanıyorum deseydinz anlardm sizi . . . Şimdi anlıyamıorum . .

bir kadında çıktığı admın evlimi değilmi çocuğu varmı yokmu demeden bir erkekle oluyosa bunuda geçtim kendi onurunu şerefini ailesini düşünmeden bir erkekle oluyosa sadece kirde değildir hı adama gelince adamda evliyse karısını çocuğunu bırakıp başka kadınla beraber oluyosa o adamda karısının elinin kiridir bilmem anlatabildimmi

Aynen katılıyorum...
Zaten aldatmayı affetmek gel beni tekrar aldat demektir...
Nasılsa affedilecek kadar masum bişey!!!

aldatan bir erketen boşanıp yolunu açmakta aptallık olmazmı benm başıma gelmedi gelirse ben meydanı ona bırakmam açıkçası eş...k gibi çalışıcak bende oturup yiycem enannemin evine gidip belki sürünücem oda benim dişimle tırnağımla yapıp etiğim yuvamın üstüne konucak yokya

eee madem soru soruyorsun
verdigimiz cevaplara neden bozuluyorsun?

seni cok seveni birak sana ASIK bir es
baskasiyla aldatiyorsa sana nasil asik olsun

Hadi sende aldat kocani
ve esine de ki ben sana asigim seni seviyorum
mutlulugumuzu kimse bozamaz de
bakalim ne yapacak!
karim ben cok seviyor bana asik ama aldattimi diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…