- Konu Sahibi sedefnaz30
-
hmmm....
yani diyorsunuz ki...
burda atıp tutuyorsunuz ama her birinizi eşleri/sevgilileri sizi aldatıyor. farkında değilsiniz.
ve başınıza gelince de aynen benim gibi affedeceksiniz.
bakın ne güzel demişsiniz
evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın
diye...
ben diyorum ki eşim beni aldatıyor olabilir, büyük konuşmak en son yapmak isteyeceğim şey.
henüz yakalamadım, şüphelenmedim bile hatta.
ama gün olur da bunu öğrenir isem,
verdiğim çabaların hepsine haram olsun der,
arkama dönmeden çeker giderim.
deliler gibi sevsem de giderim.
çünkü yediremem bunu, hazmedemem.
benden başkasına msaj atmasını, özelini paylaşmasını, tenine dokunmasını kabullenemem.
ya da şöyle diyeyim..
siz başkasına 2-3 msj atsa idiniz.
acaba eşiniz sizin kadar rahat kabul edebilirmiydi bu durumu???
bakın arkadaşlar affetmek kolay degil biliyorum ama eşini gerçekten seven insan affeder diye düşünüyorum ne yapayım 9 yıllık evliligi 1 kalemde silip atayımmı sizin anlayışınız bumu kusura bakmayın ama evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın ha ben tabiki eşime karşı tavır aldım onu en hassas noktasından vurdum size gerçekten garip gelebilir ama eşimi seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum buna inanmamakta serbestsiniz görüyorumki herkes aynı fikirde üzüldüm açıkcası neden diyecek soorarsanız çünkü aldatmayan erkek asla yok malesef
bakın arkadaşlar affetmek kolay degil biliyorum ama eşini gerçekten seven insan affeder diye düşünüyorum ne yapayım 9 yıllık evliligi 1 kalemde silip atayımmı sizin anlayışınız bumu kusura bakmayın ama evliligi kurarken nasıl çaba sarfediliyorsa bozulurkende verdigin çabaları 1 kalemde silip atamazsın ha ben tabiki eşime karşı tavır aldım onu en hassas noktasından vurdum size gerçekten garip gelebilir ama eşimi seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum buna inanmamakta serbestsiniz görüyorumki herkes aynı fikirde üzüldüm açıkcası neden diyecek soorarsanız çünkü aldatmayan erkek asla yok malesef
ben sunu anlamiyorum sizi bukadar severken niye aldatmis??? okadar mutlymussunuz, hic sorununuz yokmus...ama niye aldatmis??? :26: sebebi nedir??? bu konudan da sunu cikariyoruzki aldatmayan erkek yok malesef:2: bukadar sevilirken ve bukadar mutluyken sizi aldattiysa... Allah korusun ya.... ben affedebilirmiydim...hic sanmiyorum...ma yinede buyuk konusmayayim. Allah korusun kimsenin basina vermesin...cok gurur kirici birsey bu
gecen bir konu vardi burda... esi super iyi davraniyordu karisina, ilgiliydi, sevgisni belli ederdi, sorumluluklarini bilirdi ama gelin gorunku karisini aldatmisti... madem boyle ilgili bir koca aldatiyorsa ozaman herturlu erkek aldatir dimi arkadaslar?? oooff offff kafam karisti yaa
aldatmanın sevgiden daha ziyade saygı ile alakalı olduğunu düşünüyorum , sonuçta erkek mantığı ile bakarsak eşini aldatttığı zaman sevgisinde değişen bişey yok ki, e eşinin haberi olacağını da zaten ya hesaba katmıyorlar ya da konu sahibesi arkadaşımın yaptığı gibi affedeceğini düşünüyorlar , dolayısı ile eşlerinin sevgisini kaybedecekleri ihtimalini ortadan kaldırıyorlar...
Öncelikle kendisine ve sonrasında da eşine saygısı olan hiç bir erkek aldatma gibi iğrenç bir fiile meyil etmez
yani konu sahibinin söylediği gibi her erkek aldatmaz SAYGISIZ ERKEKLER ALDATABİLİR bence
Burda kimse konu sahibi arkadaşa neden affettin diye kızmıyor ki? Sadece biz hala birbirimize aşığız falan diyor, bu durum garip geliyor bize...
Valla bunu bilir bunu söylerim eğermiş bir kadın aldatilip şiddet gördüğü halde eşini affedip evliliğine devam dıyorsak o evlilik artık evcilik olmuştur sadece aynı evin icinde birbirinizi kandirip mutluluk oyunu oynarsiniz
Aldatmayan erkek yok denile denile,erkeğin elinin kiridir denile denile erkekler de artık aldatmayı normal görür oldu böyle düşünen kadınlarımız sayesinde.Sanki asırlardır kadına değer verilmiyor,kadının yeri yok kadının hakkı yok mu diye savunan yine kadınlarımız değil!
E kadınlarımız böyle kendini ezdirmeye meraklı olursa erkekler napsın!
Aynen katılıyorum...
Zaten aldatmayı affetmek gel beni tekrar aldat demektir...
Nasılsa affedilecek kadar masum bişey!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?