• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım öcümü almak istiyorum

İlk mesajınızı okuyunca sizi''öyle bir geçer zamanki''dizisindeki cemile o hatunuda carolıne gıbı gordum.Bana gore cemıle gururlu bır kadın degıl gururu olan kadın herseye ragmen ne olursan ol yıne gel demez.Gururlu kadın artık sevılmedıgını ıstenmedıgını bır kerede ıdrak edebılen kadındır..Sız emınım ayrılıcaksınızdır.Ha ben olsam ne yapardım dedektıf tutar kamuya acık alanlarda resımlerını cektırır 4 kopya yaptırırdım bırı o gereksız erkek musvettesının iş yerıne,ıkıncısı esımın aılesıne,ucuncusu o s....'ün aılesıne,dorduncusu ıse donlarına kadar almak ıcın mahkemeye delıl olarak,kocandakı para gıdınce zaten hatunda pırrrrr ucucaktır o saatten sonra seyreyle adamın sefaletını...

bende ilk bu diziyi seyrederken aynı şeyi düşünmüştüm
dedektif tutma olayı için avukat şimdilik buna gerek yok deyip başka bir fikir verdi ama onun sonucu nasıl olur bilmiyorum

bende ilk bu diziyi seyrederken aynı şeyi düşünmüştüm
dedektif tutma olayı için avukat şimdilik buna gerek yok deyip başka bir fikir verdi ama onun sonucu nasıl olur bilmiyorum

canım neymıs o fıkır bıazzımle paylasmaman ıcın ozel bır sebep varmı?

Allah gücünü artırsın maşallah
öldüm bittim artık yaşayamam demiyor, aksine bir an önce üstündeki asalaktan kurtulmaya çalışıyorsun.
kadınların böyle dik, gururlu duruşları çok güzel.
inşallah netice senin mutluluğun, onların pişmanlık ve sefaletiyle sonuçlanır.

Allah gücünü artırsın maşallah
öldüm bittim artık yaşayamam demiyor, aksine bir an önce üstündeki asalaktan kurtulmaya çalışıyorsun.
kadınların böyle dik, gururlu duruşları çok güzel.
inşallah netice senin mutluluğun, onların pişmanlık ve sefaletiyle sonuçlanır.

inşallah canım çok teşekkürler

ya bide bilgisi olan varsa
bu msn konuşmalarını sildilerse yada e-mailleri yinede savcılık emriyle o yazılım firmasından çıkarılıyormu acaba yani tel kayıtları gibi

aslında avukat bu siteleri okuyabilirler diye özel mesaj attı bana bu yüzden yazmadım ama özel mesaj hakkım olur olmaz size söylerim

tamam canım sen canını hıcbıseye sıkma en azından adatıldıgı halde ıkıncı sansı versemmı ay aman cocuklarım aman rahatım aman ekonomık gucum aman akım aman b... dıye kırıp dızını oturasn eziklerden degılsın senı takdır edıyorum.Gercı ıntıkam alacanda nolucak sen alsanda almasanda onun bıgun k... gıbı sana geldıgını kapında agladıgını coook goruceksın..(bide ozel mesajı unutma bişeyı daha ogrenmıs olalım uyanık olalım bızde:smiley-cool:)

Son düzenleme:
bu msn konuşmalarını sildilerse yada e-mailleri yinede savcılık emriyle o yazılım firmasından çıkarılıyormu acaba yani tel kayıtları gibi

Benim öğrendiğim kadarıyla emniyetin böyle bir çalışması var.
İstediği kadar silinsin, eğer isterlerse noktasına, virgülüne kadar öğrenebiliyorlarmış ama elbette bir izin gereklidir bunun için, o kadar detayı da bilemiyorum maalesef.

tamam canım sen canını hıcbıseye sıkma en azından adatıldıgı halde ıkıncı sansı versemmı ay aman cocuklarım aman rahatım aman ekonomık gucum aman akım aman b... dıye kırıp dızını oturasn eziklerden degılsın senı takdır edıyorum.Gercı ıntıkam alacanda nolucak sen alsanda almasanda onun bıgun k... gıbı sana geldıgını kapında agladıgını coook goruceksın..(bide ozel mesajı unutma bişeyı daha ogrenmıs olalım uyanık olalım bızde:smiley-cool:)

kesinlikle yazıcam size inşallah hiç birinizin başına gelmez ama hayat işte insanlara neler öğretiyor

Benim öğrendiğim kadarıyla emniyetin böyle bir çalışması var.
İstediği kadar silinsin, eğer isterlerse noktasına, virgülüne kadar öğrenebiliyorlarmış ama elbette bir izin gereklidir bunun için, o kadar detayı da bilemiyorum maalesef.

inşallah vardır yoksa nasıl kanıtlarım bilmiyorum izini savcılık veriyormuş deneyeceğim şansımı bakalım

bilgisayara ne yaparsa yapsın harddisk e zarar vermediyse ki eğer bilgisayarınız çalışır durumdaysa herşeyini öğrenebilirsin.girdiği siteler,konuştuğu kişiler...hepsini öğrenebilirsin.

Allah sabrını versin.

ya şimdi en büyük sorun şöyle dişli bir avukat bulmakta hiç aklıma gelmemişti bu güne kadar ama şimdi onu araştırıyorum

kızı ailesine söyle git evlerine böyle böyle de iş yerine git rezil et kocanında donuna kadar herşeyini al

Canım bence seviyeni hiç düşürme, hanımlığınla çık bu savaştan.
Orada ne olacak sanıyosun, sana ah vah mı diyecekler, ne olursa olsun kızlarını kollayacaklar.
Sen de işittiğin türlü hakaretlerle ve kovulmakla kalacaksın, üstelik de eline hiçbir şey geçmeyecek, gerek var mı?
Tabii yine sen bilirsin ama bence kişiliğinden taviz verme hiç.

Kısacası mahkemede senin aleyhine kullanabilecekleri hiçbir koz verme ellerine.
Haneye tecavüz, tehdit, iftira bilmem ne derler, uydururlar, karşı dava açarlar, haklıyken haksız duruma düşme.

Canım bence seviyeni hiç düşürme, hanımlığınla çık bu savaştan.
Orada ne olacak sanıyosun, sana ah vah mı diyecekler, ne olursa olsun kızlarını kollayacaklar.
Sen de işittiğin türlü hakaretlerle ve kovulmakla kalacaksın, üstelik de eline hiçbir şey geçmeyecek, gerek var mı?
Tabii yine sen bilirsin ama bence kişiliğinden taviz verme hiç.

aslında sende haklısın ama canı yansın istiyorum
bi taraftanda eğer üzülürlürse benim yüzünden ailesi yani bunada karar veremiyorum

Back
X