• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım öcümü almak istiyorum

dur ben düşüneyim benim ablam psikolog o çok güzel intikam acısı bulur sana yazarım şeker

Şimdi bu kız eşinize bana ev al beraber yaşayalım diyebiliyorsa demekki ailesiyle sorunlu olabilir..
Hiç çeki nmeden de bunu teklif edebilmiş ailesini takmıyor demekki zaten hangi anne baba bunu kabul edebilirki evladının sevgilisiyle beraber yaşamasını..

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. ama kadın istanbul dışında aslında dün görüştüklerinden emindim ama kocam önce işe sonra oraya gittiği için takip edemiyorum

of çok acı Allah yardımcın olsun onlar elbet birgün cezasını bulacak

zinadan dava aç kadına. Kazanırsın. İzmirde böyle bir davayı bir bayan kazandı. Hem rezil olur hemde sana para ödemek zorunda kalır. (gerçi parayı eşinden alacak ama olsun)

zinadan dava aç kadına. Kazanırsın. İzmirde böyle bir davayı bir bayan kazandı. Hem rezil olur hemde sana para ödemek zorunda kalır. (gerçi parayı eşinden alacak ama olsun)

evet dava açıcam şimdi delil peşindeyim. bende okumuştum bu haberi ve yapmayı düşünüyorum. kimden alırsa alsın ama ben alırsan kesin fakirlere dağıtıcam çünkü amacım sadece sürünmeleri yoksa onların pis paralarını istemiyorum

Şimdi bu kız eşinize bana ev al beraber yaşayalım diyebiliyorsa demekki ailesiyle sorunlu olabilir..
Hiç çeki nmeden de bunu teklif edebilmiş ailesini takmıyor demekki zaten hangi anne baba bunu kabul edebilirki evladının sevgilisiyle beraber yaşamasını..

evet bunu bende çözemedim. bu yüzden ailesini arasammı diye çok düşündüm. çünkü eğer o insanları üzersem sonra çok üzülürüm ama bi şekilde öğrenecekler

çok üzüldüm siznin için ama bencede kesinlikle yanlarına bırakma
elinden gelenin hepsini yap ailesini ara rezil olsun burak
nasılsa eninde sonunda duyucaklar senden duymaları o kadının canını daha çok yakar allah yardımcınız olsun iyi bir avukat bulup danışın
ikisininde allah belesını versin ne diyeyim

Valla karından boşanma ama gel benimle birlikte yaşa diyebilecek kadar rahat bir kadının ailesinden falan utanacağını da sanmıyorum ben. Ben olsam onun seviyesine düşmem bile. Çamura bulaşıp üzerinizi kirletmeyin. Onun hesabını er ya da geç Allah verecektir zaten, ona havale edin. Bence siz açın boşanma davasını, eşinizin de donuna kadar alın bir daha da yüzüne bile bakmayın. Çok bile katlanmışsınız.
aynen katılıyorum içinde olmadan yorum yapmak sadece sizin içinizi rahatlatır belki ama allah kolaylık versin kesinliklee tek başınıza hareket etmemelisiniz çünkü yıkılan yine siz olursunuz siz delil toplayın eşinizden boşanın
Onunla görüşeceğinden emin olduğun bi gün takip et,birlikte fotoğraflarını çek,

Eve falan girerlerse hemen arkalarından kapıyı çal açtıklarında mosmor olsunlar,tabi yüzü varsa kadının!!!

Apartmanda bağır çağır ki millet duysun,kadın rezil olsun....

Aklıma ilk gelen bu...ALLAH hakkınızda hayırlsını versin....

böylesine şirkef bir kadın sizce utanırmı sadece bu olayı yaşayan bayan arkadaşımız rezil olur bence ama fotoğraflarını çekmesinin yanında ses kayıtlarınında olması lazım mahkeme karşısında bunların hepsi çok önemli delillerdir ancak şahitte olması şart diye biliyorum :sinifsinif: allah yardımcınız olsun inş. bu kişiden ayrılıp daha güzel bir hayata adım atmış olursunuz

evet dava açıcam şimdi delil peşindeyim. bende okumuştum bu haberi ve yapmayı düşünüyorum. kimden alırsa alsın ama ben alırsan kesin fakirlere dağıtıcam çünkü amacım sadece sürünmeleri yoksa onların pis paralarını istemiyorum

kesinlikle katılıyorum size donlarına varana kadar alınnnnna allah görüyorya böyle insanların öteki dünyada nasıl yerleri olucak YAZIK! nasıl hesap vericekler allahtan korkmayan kuldan utanmayan ADİLER!

Diyecek söz yok terbiyesizler dava açıp ikisinide millete deşifre edin. Boşanır ne haltı yiyorsa yer ama böle evliyken yapmak çok çok çok iğrenç allah hiç birimizin başına vermesin ama oluyor ne yazıkkı bir erkek arkadaşım demişti ki 10 erkek arkadaşımdan 9'u eşini aldatıyor nerden biliyorsun demiştim yanımda aldatıyorlar demişti. Nereye gidiyor bu millet cılkı çıktı dünyanın yazık!!!

Diyecek söz yok terbiyesizler dava açıp ikisinide millete deşifre edin. Boşanır ne haltı yiyorsa yer ama böle evliyken yapmak çok çok çok iğrenç allah hiç birimizin başına vermesin ama oluyor ne yazıkkı bir erkek arkadaşım demişti ki 10 erkek arkadaşımdan 9'u eşini aldatıyor nerden biliyorsun demiştim yanımda aldatıyorlar demişti. Nereye gidiyor bu millet cılkı çıktı dünyanın yazık!!!

ben şunu anlamıyorum. etrafta adammı yokta evli erkek peşinde bu yapışkanlar. Ya bide bir kadın olarak nasıl oluyorda böylesine bişeyi kabul edebiliyorlar. Boşanma ev tut bilmem ne. Bu nasıl bir gurursuzluktur.aşk meşk deil bu. "Boşanma ev tut" lafa bak.

Canım nasıl kanıt bulucam demişsin savcılıktan telefon görüşmeleri vs çıkartılabiliyor bunu bir araştır istersen avukatınla görüşürsen o sana bu konu hakkındada bilgi verecektir.

evet bunu bende çözemedim. bu yüzden ailesini arasammı diye çok düşündüm. çünkü eğer o insanları üzersem sonra çok üzülürüm ama bi şekilde öğrenecekler

Evet ortada bir aile var biliyorlarmı acaba kızlarının durumunu iyi düşünüp ona göre karar vermeniz lazım ...

o kadın karından ayrıl benımle yasa dedıgınde zaten öğrenılmeyecek mi nasıl gizlemeyi düşünüyor acaba :olmaz:

İlk mesajınızı okuyunca sizi''öyle bir geçer zamanki''dizisindeki cemile o hatunuda carolıne gıbı gordum.Bana gore cemıle gururlu bır kadın degıl gururu olan kadın herseye ragmen ne olursan ol yıne gel demez.Gururlu kadın artık sevılmedıgını ıstenmedıgını bır kerede ıdrak edebılen kadındır..Sız emınım ayrılıcaksınızdır.Ha ben olsam ne yapardım dedektıf tutar kamuya acık alanlarda resımlerını cektırır 4 kopya yaptırırdım bırı o gereksız erkek musvettesının iş yerıne,ıkıncısı esımın aılesıne,ucuncusu o s....'ün aılesıne,dorduncusu ıse donlarına kadar almak ıcın mahkemeye delıl olarak,kocandakı para gıdınce zaten hatunda pırrrrr ucucaktır o saatten sonra seyreyle adamın sefaletını...

o kadın karından ayrıl benımle yasa dedıgınde zaten öğrenılmeyecek mi nasıl gizlemeyi düşünüyor acaba :olmaz:

Valla bence yüzsüzlük almış başını gitmiş, ben o kızın herhangi birinden, ki ailesi de buna dahil, çekindiğini ya da utandığını sanmıyorum. Bu yüzden gizleme gibi bir derdi olduğunu da düşünmüyorum. Boşanma gel ev tutalım diyen bir kadın var ortada...bu çok ciddi ve cesur bir teklif. Korkacak şeyi olan hangi kadın der bunu?

araaşar hepinize merhaba bilgisayarım arıza yaptı şimdi okudum mesajlarınızı
öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. bu site gerçekten çok iyi geliyor insana ben şu anda bu derdimi sadece sizlerle paylaştım ama inanınki şu anda kendimi daha iyi hissediyorum iyiki varsınız

Canım nasıl kanıt bulucam demişsin savcılıktan telefon görüşmeleri vs çıkartılabiliyor bunu bir araştır istersen avukatınla görüşürsen o sana bu konu hakkındada bilgi verecektir.

bu konuyu araştırdım evet alınıyormuş
bir hukuk sitesindeki avukat başka bir fikir daha verdi şimdi onu nasıl yapacağımı tam öğrenmem lazım

Back
X