• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım. Öfkeliyim, kırgınım

Ona göre hata sana göre aldatma.

Bana göre de aldatma....

Sorsaydın o zaman eşine ben böyle bir hata yapsam sen ne yapardın diye!!!

Hata diyip de hafife indirgemesi iğrenç birşey!

Ailemin evine donmek benim icin yandım anne dediğim nokta olmalı. Çok çok zor durumda kalırsam anca kendi düzenimi kurup is bulana kadar en fazla yanımda olabilir annem. Fiziksel birşey yaşansa bunu yapmak çok daha kolay olabilirdi benim icin. Ama anneme gidip konuyu ona da açıp sonra bir de milletin barisin abartma sende vb şeylerine maruz kalmak istemiyorum. Gidip tekrar geri donme tarzı seyler yaşayıp laçkalaşmak istemiyorum. Yukarısı bıyık asagisi sakal durumu. Burada kalınca da onunla yüzgöz olmak var ve ben öfkeden susamiyorum

Evet cok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak maalesef... büyükleri karıştırmak işi daha zor duruma sokuyor. Allah yardımcınız olsun sizin ve bebeğiniz için en hayırlı kararı vemenezi temenni ederim..

Bunun adı teşhircilik
Cinsel sapkınlıklardan bitanesi
Senin ne yapacağına gelirsek zor hem de çok zor

İlgilenseydin falan demesine de aldırma suç bastırmak için söylüyü bütün bunları ne desin heycan aradım sıkıldım mı desin ben çocuk gibiyim bi yetişkin gibi olamıyorum eğlenmeme bakarım işler yolunda gitmezse mi desin
Seni suçlamak kolay geliyo şimdi ama zamanla anlayacaktır senin hiçbir davranışın böyle şeyleri haklı kılamaz
Tamamen onun seçimi onun hatası
Tedavi olursa affedilip geri kazanılabilir diye düşünüyorum
Kadın böyle durumlarda hiç farkında olmadığı birşeyi bianda öğrenip bi seçim yapmak zorunda bırakılıyor ya en çok da buna üzülüyorum üstelik böyle pislikleri de ya biz hamileyken ya loğusayken hassas dönemlerimizde yapıyorlar pislikler

Eşinden zaman isteyebilirsn ve 1 aylığına ya da daha fazla annenin evine gidebilirsin, annenin bu durumdan haberdar olması gerekmiyor. Bebekle zorlandığını biraz yanında kalmak istediğini söylersin. Bu esnada da eşinden uzaklaşmış olur biraz soğursun. Ayrı geçirdiğiniz zaman ilerisi için fikir verir.

Bosanmayacaksan bildiğini belli etmeyeceksiniz
Ya da bosanacaksaniz ortaya dökeceksiniz

Bile bile evliliginize devam ettiğinizde eşinizin gözünde naparsam yapım nasılsa burda gidemez herşeyi nasılsa kabul eder düşüncesiyle herşeyi yapmaya devam edecek.

Benim için boşanma sebebidir ve ihanettir.

Yaşadığınız durum çok zor çok üzücü hakkinizda hayırlısı olsun

Bunun adı teşhircilik
Cinsel sapkınlıklardan bitanesi
Senin ne yapacağına gelirsek zor hem de çok zor

İlgilenseydin falan demesine de aldırma suç bastırmak için söylüyü bütün bunları ne desin heycan aradım sıkıldım mı desin ben çocuk gibiyim bi yetişkin gibi olamıyorum eğlenmeme bakarım işler yolunda gitmezse mi desin
Seni suçlamak kolay geliyo şimdi ama zamanla anlayacaktır senin hiçbir davranışın böyle şeyleri haklı kılamaz
Tamamen onun seçimi onun hatası
Tedavi olursa affedilip geri kazanılabilir diye düşünüyorum
Kadın böyle durumlarda hiç farkında olmadığı birşeyi bianda öğrenip bi seçim yapmak zorunda bırakılıyor ya en çok da buna üzülüyorum üstelik böyle pislikleri de ya biz hamileyken ya loğusayken hassas dönemlerimizde yapıyorlar pislikler
O kadar doğru ki söyledikleriniz. Hamilelik üstüne lohusalik kilo aldım bu halime alışamıyorum zaten kendimi berbat hissediyorum. Bana muhtaç ufacık bir bebek ilk çocuğum hiçbirşeye fırsatım olmuyor tek lüksüm duş almak düşünün. Ve böyle bir donemde bunu öğreniyorum kendimi berbat hissediyorum. Ve o neler hissettigimin farkında bile değil.

Bosanmayacaksan bildiğini belli etmeyeceksiniz
Ya da bosanacaksaniz ortaya dökeceksiniz

Bile bile evliliginize devam ettiğinizde eşinizin gözünde naparsam yapım nasılsa burda gidemez herşeyi nasılsa kabul eder düşüncesiyle herşeyi yapmaya devam edecek.

Benim için boşanma sebebidir ve ihanettir.

Yaşadığınız durum çok zor çok üzücü hakkinizda hayırlısı olsun
Ben de bu durumlarda her zaman sizin gibi düşünürüm boşanmayacaksan bildigini belli etme diye ama o anlık öyle bir gelişti ki olay kadınla konuşurken uyuyakalmış telefon göğsünde alıp yerine koyayım derken o uyandı tam benim gördüğüm anda berbat bi andı ne yapacağımı şaşırdım sadece sustum uzun bi sure

O kadar doğru ki söyledikleriniz. Hamilelik üstüne lohusalik kilo aldım bu halime alışamıyorum zaten kendimi berbat hissediyorum. Bana muhtaç ufacık bir bebek ilk çocuğum hiçbirşeye fırsatım olmuyor tek lüksüm duş almak düşünün. Ve böyle bir donemde bunu öğreniyorum kendimi berbat hissediyorum. Ve o neler hissettigimin farkında bile değil.
Bu yorumun ustune. Ay sen de biraz kendinle ilgilenmelisin. Bir sac taramak, rimel surmek, esin gelmeden guzel giysiler giyinmek cok mu zor gibi yorumlar gelebilir. Hic sasirma.

Ben de bu durumlarda her zaman sizin gibi düşünürüm boşanmayacaksan bildigini belli etme diye ama o anlık öyle bir gelişti ki olay kadınla konuşurken uyuyakalmış telefon göğsünde alıp yerine koyayım derken o uyandı tam benim gördüğüm anda berbat bi andı ne yapacağımı şaşırdım sadece sustum uzun bi sure
Bir tarafina soksaydin o telefonu daha yakindan fotograf cekebilmis olurdu boylece. It. Boyle erkekler cehennemde bilgisayar, telefon, eski tip monitor dogurur umarim.

Allah yardımcınız olsun.üç aylık bir bebeginiz var zaten destege ihtiyacınız olan bir dönemdeyken bide bununla ugrasıyorsunuz.gercekten cok üzüldüm

Bu yorumun ustune. Ay sen de biraz kendinle ilgilenmelisin. Bir sac taramak, rimel surmek, esin gelmeden guzel giysiler giyinmek cok mu zor gibi yorumlar gelebilir. Hic sasirma.
Ben bu hayata herşeyimi kocama adamak kendimden vazgeçmek için gelmedim. Tek basıma günde bir saat nefes almadan ufacık bir bebekle ilgileniyorum. Hayatta bazı şeylerin bedeli vardır çocuk sahibi olmanın bedeli de bir sure hayatınızın ilk sırasına onu koymaniz gerekiyor. Ben saçımı taramadım diye adam benden soğutacaksa öyle evliliğe lanet olsun. Ama benimki çocuktan öncesinden konuşuyormuş zaten.

Emzirdikçe verirsin kiloları bebişin hediyesi onlar takma hiç
Seni çok iyi anlıyorum ben de loğusayken aldatıldım
Neler hissettiğini ifade et farkına varsın diycem ama hiçbirşey gelmez şimdi içinden ne gidebilirsin ne kalabilirsin Allah yardımcın olsun diycek birşey bulamadım

Ben bu hayata herşeyimi kocama adamak kendimden vazgeçmek için gelmedim. Tek basıma günde bir saat nefes almadan ufacık bir bebekle ilgileniyorum. Hayatta bazı şeylerin bedeli vardır çocuk sahibi olmanın bedeli de bir sure hayatınızın ilk sırasına onu koymaniz gerekiyor. Ben saçımı taramadım diye adam benden soğutacaksa öyle evliliğe lanet olsun. Ama benimki çocuktan öncesinden konuşuyormuş zaten.
Çocuk sadece senin değil ama bunun da ayrımına varmalısın
Emzirme dışında bütün ihtiyaçlarını babası da giderebilir bu kadar yüklenme herşeyi
Bu yorumum olaydan bağımsız genel bi eleştiri sadece

Nasil bir sey bekliyormus acaba?

Çocuk sadece senin değil ama bunun da ayrımına varmalısın
Emzirme dışında bütün ihtiyaçlarını babası da giderebilir bu kadar yüklenme herşeyi
Bu yorumum olaydan bağımsız genel bi eleştiri sadece
Kesinlikle ama çalışma şartlarından evde olmuyor sürekli gorevde gelince de yorgun yine herşey bana kalıyor. En çok da sinirime dokunan ben buna ses etmezken o boşluklarını dolduracak seyler bulmuş kendisine

Back
X