Aldatıldım:Siz olsanız benim yerimde

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Konuyu bi yere açtım ama buraya açmam söylendi. ..şimdi kızlar ben on bir yıllık evliyim. ..mutluda giden bir evliliğim vardı..2012 yılında ikinci çocuğumu kucağıma aldım ...herşey güzeş gidiyor du...sırf daha iyi olabilmek için ücretsiz izne bile ayrıldım...ama 2013 ün başında eşimin görev terinin değiştirildiğini kendinden soruşturma geçirecepini öğrendim...Araştırma yaptığımda eşimle iş arkadaşları bir olmuş iş yerini arayam bir kadınla muhabbet kurmuşlar kadın kim denk gelirse görüşüyormuş...eşimle birşiktw 4 kişinin hörev yeri değiştirildi ve 16 lişi bu konuyla alakalı ceza aldı...ben öğrendiğimde tel dökümlerini çıkardım baktım ki ben 8 aylık hamileyken başlamış vesabahlara kadar telefonla görüşülmüş üstelik üzerine hat buldum...sordum ve bana hattı arkadaşlarının aldırdığını görüşmelerinde çoğunun ona ait olnadığını söyledi. ..kadını buldum görüştüm telde bı adamlardan bitanesiyle buluştuğunuve onunla çıktığını söyledi. ..eşimle yada diğerleriyle nie görüştüğünü sorduğumdaysa onlar bana yardımcı oluyolardı dedi...üstelik eşiöin ses tonuda hoşuna gidiyormuş...bu adamların gepsi evli çocuklarıda var kadında evli bi çıcu var....şimdi bu olay üzerinden on ay geçti şehir deişti insanlar deişti eşimin o adaölarla alakası yok.pişman çok ağlandı sızlandı boşanma noktasına geldik falan filan ama ben içimden atamıyorum bazen onu görünce sinir gıcık oluyorum hatta bazen nefretefiyorum.sürekli kontrol ediyorum sudan sbeplerle kavga çıkarıyorum konuyu açunca eşim çıldırıyo içinden bi canavar çıkıyor bağırıyor çağırıyor küfürler savuruyor...hem bunu hazmedemiyorum bunu bana nasıl yapar diyorum hemde yuvamı yılmak istemiyorum eskisi gbi olamıyorum. ...çok yuprandık yıprandımmm...gerşey samimiyetsiz geliyor...ben iyiyken çok iyi eşim ama ben ni kötü olunca herşey çok kötü...ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin düşüncelerin içinde boğuluyorum bazen sonrada eşime çatıyor ona laf vuruyorum

malesef erkeklerin birçoğu eşleri hamileyken yada lahusalık dönemlerinde bu gibi arayışlara giriyor ben karakter zayıflığına bağlıyorum bunu üzüldüm :( tatlı aşınıza zehir katılmış allah kimsenin yanına bırakmaz bunu nevarki tercihinizi affetmekten yana kullanmışsınız o halde tekrar tekrar gündeme getirmeyin muhtemelen elinizde değildir aklınıza geldiği an içiniz içiğnizi yiyor ve üzüldüğünü pişmanlığını birdaha görmek istiyorsunuzdur ama sizin de belirttiğiniz gibi sadece huzurunuz yara alıyor artık bir dur demek gerekiyor diye düşünüyorum çok ihtiyaç duyuyarsanız bir aile danışmanına gidebilrsiniz eskisi gibi olamasada bi şekilde bu sorundan kaynaklı tartışmaları azaltın derim ben aile refahı ve mutluluğunu için bu şart

Buyuk konusmak istemiyorum ama benim icin iki konuda geri donus yoktur.

1. siddet
2. ihanet

Aradan 10 ay da gecse 10 yilda gecse unutabileceginizi sanmiyorum. :26:

Allah yardimciniz olsun. Yuvanizin yikilmamasi 'belki' cocuklariniz icin iyi olur. Ama sizin icin?

Bir omur boyu sinir ofke suphe aldatilmis duygusu ile kisacasi yasanir mi? :26:

Üzerinden 10 ay geçtikten sonra krar vermen biraz geç olmuş.
Terketmeye kalksan eşn şimdimi aklın başına geldi diyecek. Haklı çıkmaya çalışacak. Eğer imkanın varsa biraz ayrı yaşamayı deneyin.
Eşinizden soğumuşsunuzdur, ve öyle nasıl yürür bi evlilik. En azından ayrı kalıp kalamadığınıza bakın. Belki hala sevdiğinizi anlarsınız, affedersiniz.
Boşanın diyemem bi yuva kolay kurulmuyor. Çok büyük hata etmiş eşiniz. Biraz ayrı kalmayı deneyi. Ama bikaç gün değil, bkaç ay...

malesef erkeklerin birçoğu eşleri hamileyken yada lahusalık dönemlerinde bu gibi arayışlara giriyor ben karakter zayıflığına bağlıyorum bunu üzüldüm :( tatlı aşınıza zehir katılmış allah kimsenin yanına bırakmaz bunu nevarki tercihinizi affetmekten yana kullanmışsınız o halde tekrar tekrar gündeme getirmeyin muhtemelen elinizde değildir aklınıza geldiği an içiniz içiğnizi yiyor ve üzüldüğünü pişmanlığını birdaha görmek istiyorsunuzdur ama sizin de belirttiğiniz gibi sadece huzurunuz yara alıyor artık bir dur demek gerekiyor diye düşünüyorum çok ihtiyaç duyuyarsanız bir aile danışmanına gidebilrsiniz eskisi gibi olamasada bi şekilde bu sorundan kaynaklı tartışmaları azaltın derim ben aile refahı ve mutluluğunu için bu şart

Çok güzel özetkemişsiniz içim hala kavruluyor bu anlattıklarımın yaşadıklarımı n ce eşimin bu yaptığının anlamı ne

Aldatılmak benim için de ayrılık sebebidir .
Belki çok zorlanacaksınız ama hemen kestirip atmayın derim .
Evlilik bu .
Çocuklarınız var, son bir şans daha verseniz eşinize .
Ayrılsanız daha çok canınız yanacak .

Ayrılmayı hiç düşünmedim eşimi yuvamı çok seviyordum ama böyle nereye kadar nasıl yaşarım bilmiyorum kimseye güvenim inancım kalmadı...nasıl ne şekilde geçer bu hayat

Hayatımın en büyük sınavı hayatta beni en çok sevdiğim insan üzdü hende en en beklemediğim anda...unutamıyorum...unutmam imkansız iim sorup duruyo ne zaman biticek bu diye...ağlıyo bıraktım sabah ağlıyodu ana o bike beni etkikemiyo çok canımı yaktı bırak git beni diyo yada sarıl diyo ne bırakıp gidebiliyorum nede sarılıp sahip çıkabiliyorum...aylarca bir or...uya dil dökmüş kadını aramak için evden çıkmış üstelik herkesle konuşan bir f...işe ...ne denir buna anlamı ne nedeni ne....

Siz olsaniz ne yapardiniz diye sordugu uz icin cevapliyorum.asla affetmezdim.buyuk konusma diyenler olabilir ama buyuk konusuyorum ben bu konuda.
Siz affetmeyi secmissiniz,kafanizda affetmediginz halde.ya affetmicektiniz birakip gidicektiniz yuzune baktiginizda sinirlendiginiz bu adami,yada affettiyseniz hergun kafasina kakmicaksiniz yaptigini.

Siz olsaniz ne yapardiniz diye sordugu uz icin cevapliyorum.asla affetmezdim.buyuk konusma diyenler olabilir ama buyuk konusuyorum ben bu konuda.
Siz affetmeyi secmissiniz,kafanizda affetmediginz halde.ya affetmicektiniz birakip gidicektiniz yuzune baktiginizda sinirlendiginiz bu adami,yada affettiyseniz hergun kafasina kakmicaksiniz yaptigini.
Aynısını yaşamadan önce bende söylüyordum başa gelince ye kadar tüm sözler. ...biri 18 aylık bir bebek bşri 8 yaşında bi çocuk 11 yıl ,tanımadığın bilmediğini bir şehir of offf...herkes senin gibi söylüyor ama olmuyor napıcamı bilmiyorum

Son düzenleme:
Aynısını yaşamadan önce bende söylüyordum başa gelince ye kadar tüm sözler. ...biri 18 aylık bir bebek bşri 8 yaşında bi çocuk 11 yıl tanımadığın bilmediğin hir of offf...herkes senin gibi söylüyor ama olmuyor napıcamı bilmiyorum

Ayrilmak sizin icin secenekler arasinda degil,saygi duyarim.ama boylede gecmez hayat.guveninizi yeniden kazanmak icin caba sarfetmiyomu hic.psikolojik destek falan alsaniz,bu sureci atlatmak adina.(buna ihtiyaci olan aslinda siz degilsiniz ya neyse,kotu syler yazmamak icin zor tutuyorum kendimi)

Telefon hattı üzerime, bütün harcama lar elimde...tek bir arkadaşı bile yok. ..çocuklar ve ben varım....işten ev evden iş sadece...nereye gidersek birlikte gidiyoruz....boş vakitlerini kitap okuyarak geçiriyor. ..pisikiatriste gittim ilaç veriyo gönderiyo...çok değişik duygular içindeyim...bi boşver yuvana sahip çıklardayım bi bunu bana nasıl yapar lardayım...bazen deli gibi seviyor bazen nefret edip öldürmek istiyorum

Telefon hattı üzerime, bütün harcama lar elimde...tek bir arkadaşı bile yok. ..çocuklar ve ben varım....işten ev evden iş sadece...nereye gidersek birlikte gidiyoruz....boş vakitlerini kitap okuyarak geçiriyor. ..pisikiatriste gittim ilaç veriyo gönderiyo...çok değişik duygular içindeyim...bi boşver yuvana sahip çıklardayım bi bunu bana nasıl yapar lardayım...bazen deli gibi seviyor bazen nefret edip öldürmek istiyorum

''bekara karı boşamak kolay derlerdi ''annemler evet evlenince anlıyor insan.
affetmek çok zor gelir ama madem affetmişsiniz ve o da hatasını anlamış
gül gibi iki evladınız var hayat onlar için katlanmaya bile değer
sürekli aldatıyor dövüyor sövüyor size kötü davranıyor olsaydı ozaman 1 saniye bekleme boşan kurtul derdim ama eşin de hatasını anlamış
zaman her şeyin üstünü örtüyor ve siz de örtmesine izin verin
yaraların kabuğunu kendin kaldırırsan izi kalır. bırak zamanla kabuk kendi kendini atsın yaraların iyileşsin
unutursun ve alışırsın
Allah bir daha yaşatmasın

çok üzüldüm yaşadıklarınıza
ben de haksızlığa uğradığım zaman içimden hiç çıkmaz bi daha hiçbirşey eskisi gibi olmaz unutamam hep aklıma gelir
siz de böylesiniz anladığım kadarıyla
ben huyumu bildiğim içim başıma böyle birşey gelse eğer imkanım varsa bitirirdim diye düşünüyorum

ama siz affetmişsiniz ve üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş
şimdi ya o konuyu bi daha hiç açmayacaksınız yada bitireceksiniz

bu şekilde evliliğiniz daha da yıpranacak ve ömür boyu huzursuzluk yaşayacaksınız
buna gerek yok bence
siz de onun pişmanlığını vs görmek istiyosunuz ama affetmişsiniz artık sürekli eski defterler açılarak yaşanmaz
zamanında keşke evliliğinize ara verip sonra kesin kararınızı verseydiniz

tavsiyem birlikte bi aile terapistine gidin yardım alın kararınızı ona göre verin
psikiyatristler genelde ilaç verip yolluyomuş sizin terapiye ihtiyacınız var
ama mutlaka birlikte gidin bence

Son düzenleme:
Vallahi ablacim ne desemki simdi bence aldatildim siz olsaydiniz ne yapardiniz dicenize soruyu soyle dusunun ben aldatim acaba esim napardi esinizi taniyorsaniz ne yapicanida tahmin edebilirsiniz aldatmak ne kadina ne adama yakisan bisey onun icin bence esini affetmekle iyi yapmamissin bir defa aldatan erkek yine aldatir ve bir defa affeden kadin yine affeder tabi bu benim sahsi fikrim sanirim ben olsam kabulenemezdim dusunuyorumda eve her gec gelisinde nerdeydin ne yaptin aklimda hep aldatilma dusuncesi boyle bir omur geciremezdim

Vallahi ablacim ne desemki simdi bence aldatildim siz olsaydiniz ne yapardiniz dicenize soruyu soyle dusunun ben aldatim acaba esim napardi esinizi taniyorsaniz ne yapicanida tahmin edebilirsiniz aldatmak ne kadina ne adama yakisan bisey onun icin bence esini affetmekle iyi yapmamissin bir defa aldatan erkek yine aldatir ve bir defa affeden kadin yine affeder tabi bu benim sahsi fikrim sanirim ben olsam kabulenemezdim dusunuyorumda eve her gec gelisinde nerdeydin ne yaptin aklimda hep aldatilma dusuncesi boyle bir omur geciremezdim

Gemileri yakıp gidersem sonrasında çok pişman olmaktan korktum...çocuklarımın ikiside karsıma geçip anne yıllarca bunun yüzünden mi bizi babasız bıraktın derlerse cevap verememekten korktum...

Üzerinden aylar geçmiş ve siz bir şekilde bu evliliğe devam ettiyseniz unutmaktan ve düşünmemekten başka çareniz yok. Evet içinizde az cok neler yaşadığınızı tahmin ediyorum ama olayların üstü kapanmış. Şu durumda bitti, gitti, geçti diye bakacaksınız olaya...

Back
X