Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .
şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .
ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim.

üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde
3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.
Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .
Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.
Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.