Aldatıldım siz olsaniz ne yapardiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 20m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu acinca bir aydinlanma mi geldi?
Tabiki doğru olan ayrılmak farkındayım ancak çevremdeki çoğu kişi bunun için mi ayrılıyorsun diye tepki gösteriyor

Konuyu açmadan 13 dakika önce şu yorumu yazan sen değil misin bacım?
Evet ben yazdım doğru olanı yaptığımdan emin olmak istiyorum onaylanmaya ihtiyacım var

Tabiki doğru olan ayrılmak farkındayım ancak çevremdeki çoğu kişi bunun için mi ayrılıyorsun diye tepki gösteriyor

Esinizle kim evli? Cevreniz mi? Siz mi? Madem cevreye ve bize soracaktiniz evlenirken sordunuz mu ki aldatilinca soruyorsunuz. Cevrenize gore bunun icin ayrilmayip ne icin ayrilmak gerekiyormus?

Esinizle kim evli? Cevreniz mi? Siz mi? Madem cevreye ve bize soracaktiniz evlenirken sordunuz mu ki aldatilinca soruyorsunuz. Cevrenize gore bunun icin ayrilmayip ne icin ayrilmak gerekiyormus?
Haklısın yapmam gereken belli

Aşık değil sadece kavga ettik yazmış

Nasıl mesajlar? Kadını nereden tanıyor? Yani normal konuşma mı olmuş aralarında yoksa flört / cinsel içerik vs mi var? onu anlamadım. Nasıl aldatma olduğuna kanaat c

Cinsel değil ama yazmış selam naber yazmış kadını tanımıyor başka Bi ilden kadın

Eğer şuan boşanmassan birdaha aldatacak ve asla önemsemeyecek.
Kendine saygı duymuyorsun o nasıl saygı duysun.
Bende bitti zaten başka kadına kavga ettik diye mesaj atıyorsa bitmesi doğru olandı

Eğer şuan boşanmassan birdaha aldatacak ve asla önemsemeyecek.
Kendine saygı duymuyorsun o nasıl saygı duysun.
Bende bitti zaten başka kadına kavga ettik diye mesaj atıyorsa bitmesi doğru
Hazmedilir bişey değil yüzüne her baktığınızda aklınıza gelecektir. Aklınıza gelmese bile ( bi kere aldatan bence bunu gene yapar ) o ara ara sizi gene aldatıp hatırlatacak. Yazık değil mi size bu eziyeti kendinize niye yapasınız. Hadi o sizi sevmedi bari siz kendinizi sevin ve boşanın
Kendimi çok seviyorum ve bende önüme bakacağım

Kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar maddi kazancım var

Back
X