Aldatildim; ulkeyi terk ediyorum

mydecember

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
307
128
323
İstanbul
fazla uzun olduğu söylendiği için kötü hissettim editledim konuyu.

sevgilim türkiyeye dönmeme 2 gün kala bana yakalandı. başka bir kızla aşk dolu mesajlarını yakaladım. ciddi bir ilişkimiz vardı evlenmeyi düşünüyorduk.

bir yerde okudum, yapılan araştırmalara göre aldatılmak da en az anne baba ölümü kadar can yakıyormuş. mutlaka o kadar değildir ama şu an bana hiç geçecek gibi gelmiyor..

ne zor şeyler yaşadım tek başımda yurtdışında yıllarca tutunmaya çalıştım hastalandım bir çorba yapanım yoktu, evimde ısıtıcı patladı her yer kaynar su doldu derdimi anlatacak ingilizce tamirci bulamadım. aile özlemi de bir yana. gündelik yaşamımda hep zorluklar vardı ama ilk defa aldatılıyorum bu şekilde ve hayatıma nasıl devam edicem bilmiyorum.

şu an bile düşünüyorum onun saçını boyayacaktım kısmet olmadı
bütün eski çoraplarını atmıştım yenisini alcam diye, alamadan bitti şimdi üşüyodur diye düşünüyorum bi üzülüyorum

aptal gibi beni aldatan adam şimdi gurbette ne yiyor üşüyor mu çok içki içip sefil olmuş mudur diye üzülüyorum

Son düzenleme:
İkinizde çok değişik insanlarsınız, fazla rahat, fazla düşüncesiz kaçınılmaz son olmuş.
Malesef bulunduğun ortama kendini adapte etmekten başka şansın yok.
Bi adam beni aldatıcak gidip başkasıyla öpüşücek bende onunla beraber yatıcam (zorlada olsa) oldu paşam

madem sevgilin başka bir kızla öpüşmüş...sonuçlarına katlanmalı
evlenmeden bukadar içli dışlı olunmamalı bence
biraz akışına bıak kadere bırak eğer kaderde varsa seni heryerde bulur
ortam değişikliği sana iyi gelecek kimse için ağlama Allah daha kötüsünü vermesin
hastalık gibi:.kanser gibi

Senin için ülke değiştirmek iyi gelecek bence. Hayatına tertemiz, yepyeni bir sayfa açmak için bir fırsat. Şehir değiştirmek bile ne kadar iyi geliyor insanlara sen ülke değiştiriyorsun. Bir sürü de kafanı oyalayacak şey var bu süreçte. Geçer merak etme. İyi bir ilişki değilmişmiş demek ki.

sizi çok takdir ediyorum. çok güçlü ve sağlam durmuş, valizinizi alıp çıkmışsınız. çektiğiniz acı asilce gözlerinizden akıyor.kendinizi kötü hissetmeyin. asla ama asla affetmeyin. yoksa b.ku çıkar bu ilişkinin. aldatmakla o bitirmiş zaten. siz bitirmemişsiniz.

bence kadınların yaşadığı bütün sorun "onsuz yapamam" diye düşünüp dik duramamaları.

tebrik ederim tekrar...

Fazla uzun yazmışsınız.

Değmeyecek biri için daha fazla üzülmeyin, yola koyulmuşsunuz bile, ardınıza bile bakmayın.
Bol şans

Çok çarpık ilişkiler.. o da sen de zamanla düzelirsiniz merak etme. Çapkın bir erkekte demek bir yere kadar dizginlenebiliyormuş. Yolun açık olsun.

niye bu kadar uzun yazdın:))
bitmiş tüketmişssiniz ilişkiyi.
sen bu adamı seviyormusun hala ona göre değişir toparlanma sürecin.
ve evet insanlar herşeye alışır.
sen de alışırsın,unutursun.
güler geçersin birgün...

Fazla uzun yazdığınızdan mı çok muntazam ve ayrıntılı yazdığınızdan mı bilemiyorum ancak çok üzülmüşsünüz gibi hissedemedim. Ya da dediğiniz gibi güçlü görüneyim olayına çok fazla kaptırmışsınız. Burda bile çok kontrollü yazmışsınız. Aldatılmışsınız, ülke değiştiriyorsunuz.. Üzülmeniz çok doğal değil mi zaten? Biraz rahatlamaya ve olduğunuz gibi davranmaya ihtiyacınız var. Duygularınızı bastırmak yerine olduğu gibi yaşayın, yüzleşin, sindirin. Sonra su akar yolunu bulur zaten.

Karşılıklı lakaytliklar sozkonusu ciddiyet yok ergen bi iliski neye uzuluyorsunuz?

Allahtan ergen degilsiniz, bide ergen olsaydiniz ne olurdu?
zaten is icin ulke degistircekmissiniz, kangren iliskide arada bitmis,gelecek sefer daha sert opcem diyen adam zaten o kizla eninde sonunda yatardi,hic o pis herif icin uzulmeyin.

türkiyeden sonra başka ülkyeye çalışmaya gideceksin orda yeni insanlar olacak biraz zorluk çekeceksin ama düzelir herşey merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…