Aldatildim; ulkeyi terk ediyorum

türkiyeden sonra başka ülkyeye çalışmaya gideceksin orda yeni insanlar olacak biraz zorluk çekeceksin ama düzelir herşey merak etme

Çok uzun yazdığınız için bir ara konu fake sandım.
Ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız,yakında alışırsınız.

Arkadaşlar uzun konu açılamaz diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz? Herkeste aynı laf.

Yaşadıklarınıza ben okurken üzüldüm ve sizin de üzülmeniz çok doğal değil mi? Bu kadar güçlü durmaya çalışmanıza gerek yok ki. Yaşayın acınızı. Ağlayın. Sonra daha güçlü kalkacaksınız bence ayağa.

Yarın bir gün baktığında zaten olmazmış Allah im hayırlısını nasip ettiğin için şükürler olsun diyeceksin ben bunu her hatırladığımda söylerim..

İkinizin de ilişki anlayışı sağlıksız. Sevgiliden ziyade fuckbuddy gibiymişsiniz. Sevgilinizin rahatlığı ayrı, sizin bu yüzden ülke terk etmeye kalkışmanız daha ayrı. Sanki o olmazsa hayatınız bitecek. Şutlayın evden ne yapıyorsa yapsın, siz de kendi hayatınıza bakın. Tatile çıkmayı anlayabilirim ama ülke değiştirmek fazla radikal bir karar. Umarım mutlu olursunuz denecek başka bir söz kalmamış.

bigün iyki böyle yapmışım deyip sevineeksiniz eminim şuan üzülüyosunuz ama geçicek çünkü enaffedemeyeceğimiz şey aldatılmak 1 kez yaptıysa 2. 3. de gelir

+1

Wallaha tebrik ediyorum sizi..
Atlatacaksiniz bu olayi ama o pesinizden gelir..katiller cinayet mahaline mutlaka doner çünkü..

Olaya iyi yönünden bak zaten ülke değiştiriyorsun onu hatırlatan hiç bir şey olmayacak daha ne olsun bide yakalamasaydın aylarca uzak kalıp uzaktan ilişki yürütmenin zorluğunu yaşayacaktın... bitti kurtuldun hafifledin unutacağına inanıyorum

Kiz: dun gece ne guzel optun beni hic bitmesin istedim
Sevgilim: bir dahakine daha sert opecegim (I will kiss you harder next time)

Aralari cinsellik degil sadece bildigin flort ediyorlardi cunku ufak tefek gundelik konusmalar da vardi.

Bu bildigin cinsellik yani

Alt tarafi bi kizla opustum ne bu boyle ortaligi ayaga kaldirmalar ciglik atmalar millete rezil ettin beni!

Adama bak yüzsüz de. Sen arkadaşının evinde kalmayasin diye yalvariyor ama kendisi öpüşmüş bunda ne var diyor.

çok ateşli sevişmeler yaşanmış belli ki o kızla.. masumiyet sıfır.. ve devamı da gelmiştir. bu düşünceleri aklınızdan çıkarmayın. o adam o kıza ilk mesajı attığı an sizi kendi elleriyle öldürmüş zaten içinde.

o nedenle gözünüzü bile kırpmayın. korkmayın da hayatım alt üst oldu diye. hani bir laf vardı ya, belki altı üstünden daha iyidir ?

En doğrusunu yapmışsın emin ol bir kez yapan hep yapar belli ki böyle şeyler onun için pek normal Türkiye de bu olay olsa evire çevire haşat edip tekmeyi basarlar ki en doğrusu bence ilişkiden çok kendinize zaman verin üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…