aldatildim unutamiyorum

Fatalgive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
113
232
33
Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi

Unutamiycaginizi düşündüğünüz an barışmicaktiniz.
Şimdi dağlara taşlara vursanızda başınızı eğer affettiyseniz birşey değişmez..
O duygular zamanla siliniyo gibi olur ama birkere kırıldınız mı bidaha asla eskisi gibi güvenemezsiniz..
Ya bu duyguların altında ezilip yaşamaya devam ediceksiniz..unutmak için çaba göstericeksiniz..
Yada bırakıp gideceksiniz..

Aynı şeyi siz yapsaydınız, çevrenizdekiler "yapmışsın bir hata" diyecek kadar olayı küçümserler miydi acaba? Ah şu çifte standartlı, adalet terazisini tutturamamış, erkeklere verdikleri toleransların onda birini kadına veremeyecek insanlar ah... Böyle bir konuda çevrenizdekilere söz hakkı düşmezdi, onların lafına göre hareket ettiyseniz, siz de hata etmişsiniz.
Ayrıca aldatılmak affedilecek bir durum değil bana göre, siz de affetmemişsiniz zaten. Sadece birlikteliğinizi sürdürüyorsunuz. Asla sizi hiç aldatmadığını düşündüğünüz zamanlardaki gibi olmayacak durum, bunu kabullenmek lazım.
Şimdi ya zamana bırakacaksınız, tamamen unutacağınızı düşünmüyorum ama en azından bugünkü kadar da canınızı yakmayacak bir gün. Ya da değmeyecek bir adam için zamanınızı harcamayacaksınız. Aldatan, hele hamile karısını aldatan bir adam aslında hiçbir şey hak etmiyor çünkü.

şans vermen konusunda sana tepki göstericek çoğunluk ama nedense uzakta olan eşler arasında %90 aldatma olayı nedense oluyor. bir kere şans vermeniz bence iyi olmuş ama birdaha yaptığı an gideceğinizi ve biteceğini dönüşü olmayacağını bilmeli. yapılanları unutmanız çok zor ama zamana bırakmalısınız

Bu sefer ayrıldığına emin misin peki? Daha önce de birçok kez ayrıldım diyip, aynı halta devam etmiş.

Kocanızın başka bir insanla birlikte olduğunu nasıl unutabilirsiniz ki
Unutulmaz
Boşanın

ya zamanında affetmeyecektin

yok affettiysen hazmedemiyorum diye ağlaşmayacaksın.

Aldatilma bu.guvenini tekrar saglayana kadar bu duygu hallerini yasaman cok normal. Yapilacak sey arkadaslarinda dedigi gibi seni kaybedecegi hissini verip biraz gözdağı vermek gerek. Unutmazsin sadece acisi hafifler bence..

Çocuğun icin şans vermissin anladigim kadariyla ama ayaklarinin uzerinde durabiliyorsan ailen destek olursa hazmedemiyorsan ve tekrarladiysa bosanmalisin

Nasıl öğrendiniz ?Ve asıl soru bahane mi üretti yok uzaktaydın yok aklım karıştı zart zurt ya bunların topuna kibrit suyu dökmek istiyorum

Ben de hamileyken aldatildim konu da açtım buraya ama benimki sadece tanımadığı kadınlarla telefonda konuşma ve tel de mesajlardi. Kadınları ben buldum kocam görmemiş bile. Ben de affettim ama tekrarı olmadı şükür ama hala gözüm üstünde. O bunu aksatmadan saymıyor ten sel temas görüşme vs yok diye siz de durum nasıl

Annem bile affet dedi cümlenden sonra en çok annenin kararın üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum fakat annen bile senin kadar üzülemez şu haline...

Allah sabır versin çok ağır birşey .Unutacağınızı da sanmıyorum bunu bile bile eşinizle geçinmek çok zordur. Ama neden hep bu durum oluyor erkekler yapınca olur affet , erkektir yapar ... peki kadın yapınca ne oluyor hemen damgayı ye alnına . Bu kafaları değiştirmemiz lazım kadın olarak kendi ayaklarımız üzerimizde durmamız lazım ama olmayınca da olmuyor. Ben evli değilim ama bu aralar etrafımdakilerden o kadar çok ayrılık, aldatma olayları duyuyorum ki evlilikten korktum. Öyle aldattı ayrılayım diyince de olmuyor kimse kimsenin durumunu bilemez . Allah erkekleri bildiği gibi yapsın. Ben anlamıyorum hamile eşin var senin onun üzerne titremen lazım ama göz dışarda çok zor bişey cidden . Aynı şey teyzemin başına geldi eşinin şuan çocuklar yüzünden beraber yaşamak zorundalar ama teyzemde midem kaldırmıyor yüzünü görmek bile istemiyorum diyo yani unutmak çok zor .Zaman sadece hafifletir ama kendinizi yıpratmayın eşinizin iplerinide elinize almaya bakın pişmanlıktan ölsün

Ya k
ya kizim.o bu sekilde babasiz kalmamali.acele etmiyorum.sadece zaman taniyorum.kizim mutlu.sadece bunun icin zamana biraktim.o yuzden sordum yasayip atlatan var mi diye.ayrilinca ne olacak hemen mutlu mu olacagim sanki ama sanmayinki midem aliyo.cok karmasik yasamayan bilemez.

Ben böyle konularda büyük konuşmaktan ve kırıcı olmaktan çok korkuyorum. Sonuçta yaşayan sizsiniz bana burdan eleştirmesi kolay. Ama size "nedeen" diyede haykırasım geliyor. Neden kendinize hiç acımıyorsunuz? Neden onunla olmaya mahkum gibi davranıyosunuz? Sizi barıştıranlarında aklını seviyim kendileri aldatıldılar sanki. Ne diyim bence kendinizi böyle bir acıya mahkum etmeyin neticede bu zaten unutulabilecek bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…