Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Bu sefer ayrıldığına emin misin peki? Daha önce de birçok kez ayrıldım diyip, aynı halta devam etmiş.Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
ya zamanında affetmeyecektinGecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Aldatilma bu.guvenini tekrar saglayana kadar bu duygu hallerini yasaman cok normal. Yapilacak sey arkadaslarinda dedigi gibi seni kaybedecegi hissini verip biraz gözdağı vermek gerek. Unutmazsin sadece acisi hafifler bence..Gecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Tayin olup o şehre geldim dedigine göre memur galibaÇalışıyor musunuz?
Evet cunku artik yanimda ve hersey ortada.saklanacak birsey yok.Bu sefer ayrıldığına emin misin peki? Daha önce de birçok kez ayrıldım diyip, aynı halta devam etmiş.
ya kizim.o bu sekilde babasiz kalmamali.acele etmiyorum.sadece zaman taniyorum.kizim mutlu.sadece bunun icin zamana biraktim.o yuzden sordum yasayip atlatan var mi diye.ayrilinca ne olacak hemen mutlu mu olacagim sanki ama sanmayinki midem aliyo.cok karmasik yasamayan bilemez.Aynı şeyi siz yapsaydınız, çevrenizdekiler "yapmışsın bir hata" diyecek kadar olayı küçümserler miydi acaba? Ah şu çifte standartlı, adalet terazisini tutturamamış, erkeklere verdikleri toleransların onda birini kadına veremeyecek insanlar ah... Böyle bir konuda çevrenizdekilere söz hakkı düşmezdi, onların lafına göre hareket ettiyseniz, siz de hata etmişsiniz.
Ayrıca aldatılmak affedilecek bir durum değil bana göre, siz de affetmemişsiniz zaten. Sadece birlikteliğinizi sürdürüyorsunuz. Asla sizi hiç aldatmadığını düşündüğünüz zamanlardaki gibi olmayacak durum, bunu kabullenmek lazım.
Şimdi ya zamana bırakacaksınız, tamamen unutacağınızı düşünmüyorum ama en azından bugünkü kadar da canınızı yakmayacak bir gün. Ya da değmeyecek bir adam için zamanınızı harcamayacaksınız. Aldatan, hele hamile karısını aldatan bir adam aslında hiçbir şey hak etmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?