aldatildim unutamiyorum

Ne isterler bu erkekler bizden bilmiyorum.insan esini sevmezmi biz sevdik.karsibtaraf muamma.bilmiyorlar bu sevgi oyle kiymetliki elimden kayip gittigine mi yanayim.neye yanayim.oyle kolay olsa yapmistim coktan devma ediyorsak unutacakmisiz ya o gun aklima gelmese gece ruyamda illa hatirliyorum.ne diyimki bes yil cok mutlu bir evlilik yasadim.ama bi omur bi bedelle yasayacagim baksana.neyse sevgi denilen herneyse bizde de biter de belki o zaman eyvallah der gideriz.

Bunlar aldatmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Basbayağ aldatma eşinin yaptığı. Benimki de öyle yaptı ben o şekilde adlandırıyorum. Aldatıldık.
Ben de öyle diyorum aynısını ben yapayım beni görmeyecek kılacak tel de konuşurum mesajlarim gizli numaradan diyorum asla sakin deneme cildiririm filan diyor. Eee sen yaptın diyorum o başka sen yapamazsın diyor...

Sen ne yaptın peki affettin mi

affettim desem yalan olur ama vazgecmedim daha ondan.zamanla unutulursa mutlu okursak devam eder ama mutsuz olursak nereye kadar surecek

Kadinlar yapinca namus meselesi erkekler yapinca hata olur. Biz kadinlarin yeri belli degil
mi hanimlar..
Kacinci yuzyilda yasarsak yasayalim isterse ay'a tasinalim bizim kulturumuz degismez.
Konu sahibi sen aile buyuklerinin ne dedigini bir kenara birak da sen ne istiyorsun asil. Aldtilmak her kadinin kabul edip oturacagi bir sey degil. Bir kere insanin gururunu incitir icini acitir ikinci ucuncu kadin sinifina sokar insani.
Sen icinden gelen sesi dinle tatlim. Icine sinmeyen lokmayi yemeyeceksin.

Evet. Affettim. Aynısını bende sorunca aynı cevabı aldım. Ama güven bitti. İşimiz zor. İnşallah yaşamayız daha.

Allah yardımcınız olsun çok çok zor... Büyük konuşmak istemiyorum şöyle yapardım böyle yapardım diye ama daha önce yaşadıklarımdan örnek verirsem aldatıldım ve saniye düşünmeden ayrıldım kararlarımdan çok memnunum. Ha o zaman evli değildim.

Şu an olsa yine aynı şeyi yaparım gibi geliyor.
Eğer size çok ağır geliyorsa ayrılın tamam kızınızın babaya ihtiyacı var ama sağlıklı bir anneye daha çok ihtiyacı var.
Kendinize eziyet etmeyin.

Unutmuyorsun ama zamanla alisiyorsun gece yatarken dusunuosun, sabah kalktiginda dusunuyorsun ,bi sarki calio aklina gelio bole icindw bi yer aciyo gibi yada aglamak iatiyorsunda tikaniyorsun gibi bi his.
Gulmeyi unutuyorsun, ne kadr kalabalik olursa olsun beynin surekli konusuyor, dusunuyor
Bir cok sey sonra sonra aman Allah tan bulsun ikiside diyorsun
Biraz daha zaman gecince kendini sucluyorsun neden baristim diye
Biraz daha zaman gecince kadini sucluyorsun
Hele biraz daha gecsin kocani suclicaksin
Ama unutmuyorsun
Olum bile unutuluyor insanin ara ara aklina geliyor bi fatiha okuyup ufluyorsun
Ama bu aldatilmak cok kotu bisi dipsiz bir kuyu gibi kor olmak gibi boyle icinde bir yere yerlesiyor
Ama acisi hafifliyo umar tekrarlamaz

Allah yardımcın olsun bitmiş ilişki zatende naparsınız nasıl olur bilemedm bende..

Bir yıl geçmiş üzerinden unutamadıysanız daha untamazsınız demektir.

Tek gecelik bir ilişki falan da değil sanırım. Sizi üzmek istemem ama gerçekten çok zor. Hayatı kendinize de çocuğunuza da evli olduğunuz kişiye de zehir edersiniz bu şekilde.

Mantıken ayrılmanız en doğru yol gibi görünse de zor olduğunu biliyorum.

Umarım her şey yoluna girer sizin için.

İnşallah çok mutlu olursunuz ama unutamayacaksanız da hayatı kendinize zindan etmek yerine boşanın derim.
Her kadın farklıdır kimisi kocasına ölür biter, hastalık gibi yaşar kocası kuma getirse sineye çeker öyle yaşar. kimisi de aşkından ölse aldatildigi an o adamdan tiksinir yüzünü görmek istemez.o yüzden bekara kari boşaması kolay lafını her zaman doğru bulmuyorum.
unutma olayina gelince cok yakın bir tanıdığımı kocası aldatmis çevre baskısı çocuklarım küçük vs nedenlerle ayrılamamis.suan tum çocukları evli kendileri yaşlandi başbaşa kaldılar. ama kocasiyla o olaydan snra birlikte bile olmamis doğru düzgün içinden gelmemis adama da resmen işkence eder gbi çektiriyor sürekli tartışma falan.halbuki kendini yıpratti mahvetti. o zaman ayrılsa suan çok daha mutluydu belki de. konuştuğum da da ölse bu kdr canım yanmazdi demişti eşi için. Demekki nasıl bir yıkım aldatilmak .Allah yardımcınız olsun inş sizin için en doğru olan neyse ona gider yolunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…