aldatildim unutamiyorum

Aldatma derken öyle telefonda nette mi Oksa yüz yüze cinselik vs yasamismi

Kimse cocuaklari bahane etmesin bugun beni kocam aldatsa cocuklarimida alirim calisip balarimda arkama bile bakmam. Korkak böyle kadinlar baska birsey degil rahatliklarindan vazgecmek istemiyorlar..cocuk bahane. Anne mutsuz baba mutsuz cocuk anlamaicakmi bunu...ve unutmayin bir kadin sanal dahi olsa kocasini aldatsa hic bir erkek affetmez sizi

aldatılmak çok iğrenç bir duygu...yaşayanların içinde sızısı hep kalıyor...keşke hiç tatmadığımız bir duygu olsaydı bu.insanın bunla yaşaması ve savaşması çok yorucu maalesef.hele de o kişiyi her gün görmek daha da zordur. ne yapıp yapamayacağınızı söylemek bana düşmez ama ben onu bir daha görmek istemem...görmediğim halde onu,bir film karesi ya da birinin aldatıldığını öğrendiğim anlarda içimde bir yer sızlıyor.o hissi dağıtıp atmak için savaşmakta ayrı bir olay...Allah'tan duam ona dair içimdeki tüm şeylerin yok olup gitmesi ve tekrar içten gülebilmek.

Kuzenim de benzerini yaşadı,yıllardır yine de beraberler ve bu sene bir sürü hastalık çıktı vücudunda. Bir yerde mutlaka patlak veriyor.
Normal olarak..

Çok yazık o çok düşünülen çocuğun şimdi hasta bi annesi var. Halbuki evlat yetiştirmede en önemli sey anne Baba'nın ruhsal ve fiziksel sağlığı..

Değer mi?

Boşanıp önüne bakmak varken...

Sizi benden iyi kimse anlayamaz herhalde inanin ne yazdiklarim buraya sigabilir ne ben dayanip anlatabilirim. Sadece su kadarini soyleyim asla ama asla unutamayacaksiniz ben bosandim unuttugumu sandim yillar sonra tekrar biraraya geldim unuttum sandigim ne varsa hepsini hergun yasiyorum. onume bakarak yasayamiyorum bile surekli arkama bakiyorum. Suphe icinde yasiyoru suan yapmadigina eminim ama firsat bulsa yapmazda diyemiyorum. Bide esim unutturmak icon pek bisey yapmadi belkide ondan. Tek dedigi bana gecmisimi hatirlatma. Peki ben unutabiliyormuyum suan bende hamileyim gecmisle bugunle omur dolduruyorum hepsi bu. Lutfen psikolojik bir destek alin lutfen.. Ben o destegi almasam suan katil olmustum herhalde

Bide esip gurleyenler ne kadar emin acaba kocalarinin kendilerini aldatmadigindan... Guluyorum sadece....

Unutamicaksan barışmicaktın.Ayrıca bana görede güven vermiyor.Evet o kadından ayrılmışta yarın başkasıyla birlikte olmicağının hiç garantisi yok.Karakter belli sonuçta.

Merak ettim benim kocam yapmaz diyen kadınlar nerede?

Ben mi okumadan atladım acaba??
oda biseymi benim basima boyle bisey gelse sunu yaparim bunu yaparim diye artislik yapip bosanmayip devam ettirenleri aciz kadin goren mesajlar var

Kimse cocuaklari bahane etmesin bugun beni kocam aldatsa cocuklarimida alirim calisip balarimda arkama bile bakmam. Korkak böyle kadinlar baska birsey degil rahatliklarindan vazgecmek istemiyorlar.. ALLAH BASİNA VERSİNDE GOR DEMEK İSTERİMDE NEYSE BEDDUA ETMEYİM VERMEDİGİNDEN EMİNSEN TABİ.

oda biseymi benim basima boyle bisey gelse sunu yaparim bunu yaparim diye artislik yapip bosanmayip devam ettirenleri aciz kadin goren mesajlar var
Onlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...
Yaparsa kararım şu şekilde olur diyorlar.

En azından yapıyorsa da haberi olmayan kadınlar diye bahsetmeniz gerekmez mi?

Unutamayacaksan barışmayacaktın.
Annen bile affet demiş ama hayatı yaşayan hatta yaşayamayan sensin.
Boşanmayacaksan sineye çekeceksin. Yada burnundan getir diyeceğim ama saçma olacak.
Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..

P
Onlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...
Yaparsa kararım şu şekilde olur diyorlar.

En azından yapıyorsa da haberi olmayan kadınlar diye bahsetmeniz gerekmez mi?
:)) benim kocam yapmazla yaparsa boyle yaparim farkli biseymi sizce... Kendi kocasi yapar yapmaz ne yapacagida kendi sorunu ama kimse haddini asip karsisindakini asagilayamaz buyuk lokma ye buyuk konusma diye atalar bosuna dememis

P

:)) benim kocam yapmazla yaparsa boyle yaparim farkli biseymi sizce... Kendi kocasi yapar yapmaz ne yapacagida kendi sorunu ama kimse haddini asip karsisindakini asagilayamaz buyuk lokma ye buyuk konusma diye atalar bosuna dememis
Aşağılamayı eleştirseniz anlayabilirim ancak siz kimse aldatma karşısında Ayrılma kararı almaz, alamaz Tarzı bi uslûpla çıktınız yola ..
Kaldı ki Sürü ile kadın var aldatılıp Ayrılan ..
Ve olacaktır da..
Bu arada evet benim kocam yapmazla yaparsa şöyle Yaparım ayrı Şeyler..

Ben asla benim kocam yapmaz demem ama yaparsa ayrılırım derim net..

Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..

Evet 3,5 yaşında bir oğlum var. Her şeyi annelik duygusuna yorup arkasına saklanmayın.
Anne babanın ilk yüksek sesli kavgasında çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu ne olacak?
Kadın sen beni aldattın lanet olsun derken çocuk babayı nasıl sevecek?
Sonrada çocuğun var mı annelik başka. Bir siz biliyorsunuz zaten o başka duyguyu biz şam annesiyiz

Yaptıklarını unutamıyorum deyip formaliteden bir boşanma dilekçesi verin bakalım bir şeyleri düzeltmek adına üzerinize düşecek mi yoksa razı mı olacak. Bu süre zarfında siz de kafa dinler daha net kararlar alırsınız

Bunlar aldatmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Basbayağ aldatma eşinin yaptığı. Benimki de öyle yaptı ben o şekilde adlandırıyorum. Aldatıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…