Aldatma derken öyle telefonda nette mi Oksa yüz yüze cinselik vs yasamismiGecen sene bu zamanlar yine yazmistim.aldatildigimdan supheleniyorum diye.nitekim aldatiliyormusum.cok sey yasadim.ve hamileydim.cocugum dogdu.esim uzaktaydi.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti.ama ben bunlarin hepsini buraya tayin olunca ogrendim.ben herseyi ogrendim ogrenmesine ama o ayrilmisti. Ailedeki herkes kendi annem dahil yapmis bir hata affet dediler.suan beraberiz sanki bunlar yasanmadi gibi.ama ben unutamiyorum hele ogrendiklerim midemi bulandiriyor.nasil unutucam basina boyle seyler gelip unutup mutlu olabilen var mi
Normal olarak..Kuzenim de benzerini yaşadı,yıllardır yine de beraberler ve bu sene bir sürü hastalık çıktı vücudunda. Bir yerde mutlaka patlak veriyor.
Tipik türk kadini psikolojisi benim kocam yapmaz !!!Bide esip gurleyenler ne kadar emin acaba kocalarinin kendilerini aldatmadigindan... Guluyorum sadece....
oda biseymi benim basima boyle bisey gelse sunu yaparim bunu yaparim diye artislik yapip bosanmayip devam ettirenleri aciz kadin goren mesajlar varMerak ettim benim kocam yapmaz diyen kadınlar nerede?
Ben mi okumadan atladım acaba??
Onlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...oda biseymi benim basima boyle bisey gelse sunu yaparim bunu yaparim diye artislik yapip bosanmayip devam ettirenleri aciz kadin goren mesajlar var
Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..Unutamayacaksan barışmayacaktın.
Annen bile affet demiş ama hayatı yaşayan hatta yaşayamayan sensin.
Boşanmayacaksan sineye çekeceksin. Yada burnundan getir diyeceğim ama saçma olacak.
:)) benim kocam yapmazla yaparsa boyle yaparim farkli biseymi sizce... Kendi kocasi yapar yapmaz ne yapacagida kendi sorunu ama kimse haddini asip karsisindakini asagilayamaz buyuk lokma ye buyuk konusma diye atalar bosuna dememisOnlar benim kocam yapmaz demiyor ki ...
Yaparsa kararım şu şekilde olur diyorlar.
En azından yapıyorsa da haberi olmayan kadınlar diye bahsetmeniz gerekmez mi?
Aşağılamayı eleştirseniz anlayabilirim ancak siz kimse aldatma karşısında Ayrılma kararı almaz, alamaz Tarzı bi uslûpla çıktınız yola ..P
:)) benim kocam yapmazla yaparsa boyle yaparim farkli biseymi sizce... Kendi kocasi yapar yapmaz ne yapacagida kendi sorunu ama kimse haddini asip karsisindakini asagilayamaz buyuk lokma ye buyuk konusma diye atalar bosuna dememis
Çocuğunuz varmı sizin annelik duygusu herseyi değistirir..
Bunlar aldatmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Basbayağ aldatma eşinin yaptığı. Benimki de öyle yaptı ben o şekilde adlandırıyorum. Aldatıldık.Ben de hamileyken aldatildim konu da açtım buraya ama benimki sadece tanımadığı kadınlarla telefonda konuşma ve tel de mesajlardi. Kadınları ben buldum kocam görmemiş bile. Ben de affettim ama tekrarı olmadı şükür ama hala gözüm üstünde. O bunu aksatmadan saymıyor ten sel temas görüşme vs yok diye siz de durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?