- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
- Konu Sahibi maviorkide34
Bunu bana başkası anlatsa ayrıl derdim. Ama insan kendi evliliği söz konusu olunca doğru kararı veremiyor. 6 yıllık sevgiliydik evlendik. onun için işimi ailemi geride bırakıp onun olduğu şehre evlendim. 3 yıldır da evliyiz. Geçen yıl eşimin mailinde başka kadınlarla sevgililik döneminde arkadaşlık sitelerinden konuştuğunu buldum. Cinsel bişey yoktu, flörtöz konuşmalardı. Kısa kısa birkaç mesajdı gördüğüm.şok oldum tabı 8 yıldır tanıdığım adamdan beklemezdim. Söyledim hemen ima yaptım, ben instagramdan sadece cinsel konularla ilgili başka kadınlara danıştım dedi ben daha da şok. Onları buldum zannetmiş farketmeden instagramda da birileriyle halen yazıştığını itiraf etti. Günlerce gönlümü almaya çalıştı,cinsel bişey yaşamadım dedi, bu sırada hamile olduğumu da öğrendim ve affettim.Ama gerçek anlamda güvenemedim. 1 sene geçti bebeğim doğdu herşey yolundaydı ama dün akşam şeytan dürttü derler ya. İnstagramdan fake hesapla eşime slm diye mesaj attım. Evlimisin falan dememe kalmadan hemen benim başka instagram hesabım var ordan yazışalım diye bana hiç bilmediğim bir hesap attı ve beni ekledi. Tam benden beni görmek için fotoğraf istemişti ki daha fazlasını kaldıramadım ve gidip yanına yüzüne vurdum. Kendime engel olamıyorm çok utanıyorum, seni haketmiyorum dedi ağladı.vs. ben tabi felaket dünden beri konuşmuyoruz. Kızgın bile değilim. Bebeğim babasız büyüsün istemiyorum ama bunu artık aşabileceğimi sanmıyorum. Huyu değişirmi bilmem. İnstagram hesaplarını kapatmış bugun ama nasıl güvenirim yada bi daha hiç yapmasa bile o konuşmalar geliyor aklıma. Çok kötüyüm kızlar, bu nasıl aşlır, basıp gitsemmi bebeği de alıp...Neden hala seviyorum eşimi, o benim 9 yıllık arkadaşımdı. birlikte okuduk birlikte kurduk hayatımızı ve inanılmaz iyi anlaşıyorduk, cinsel hayatımıza kadar herşey mükemmeldi. dışardıan herkesin gıpta ettiği bir hayatımız vardı. Ben ne yapacağım bilmiyorum..
değişmez bi süre daha yapmaz ama çocuk doğunca kadınınöncelikleri değişiyor ister istemez. siz lohusayken napacak?
Cinsel danışmanlık hizmeti mi alacakmış yine..
siz emzirirken veya çocutan yorgun düşmüşken??
bi süre yapmaz ama illa bida bi yoklar..
ailene söyle ailesine söyle rezil et ki ayrılma aşamasına gelirseniz herkes sizin arkanızda dursun