• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım ve düşüncelerinize ihtiyacım var...

nemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
25
0
36
İstanbul
ben 5 yıllık evliyim ve 1 yaşında oğlum var. eşim dalgıç, bu yaz antalyaya çalışmaya gitti 1 ay kaldı. gönderirken benim sıkıntılarım başladı zaten önceden aklıma gelir hep olucaklar. eşim gittikten 10 gün sonra oğlumla bende gittim yanına 1 buçuk hafta beraber kaldık. soğumalar hissettim bana karşı, eleştiriler başladı, benden sıkılmalar.. kalacak yer sıkıntısından dönmek zorunda kaldım istanbula oğlumda küçük tüm düzeni bozuldu. ben döndükten sonra kuşkular yedi bitirdi içimi. tamamiyle emindim bi haltlar yediğini hissediyodum. eşim geldi ama aklı hala orada. birtürlü adapte olamıyor benim yanıma. dayanamıyorum tabi kuşku beni öldürüyor. geçen hafta eşimin yakın bi arkadaşını sıkıştırdım, sonunda döküldü bana. kuşkuların yersiz değil japon bi kızla beraber olmuş dedi. beynimden vuruldum. dünyam başıma yıkıldı. sorumsuz duyarsız bir adam zaten, her kötü anında destek oldum, maddi olarak bile ben yetişmeye çalışıyoken herşeye birde üstüne bunu bana nasıl yapar.. çok seviyodum büyük aşkla evlendik sevişerek denir ya.. öğrendiğim gece bağırdım çağırdım ve bittiğini söyledim oğlunu bir daha ona göstermiyeceğimide. ertesi gün arkadaşı beni aradı ve sakın ayrılma seni kaybediceğinden çok korkuyo, ben zaten tam anlamamışım kız meselesini dedi. arkasından itiraf etmesi için sıkıştırdığımda ben kimseyle yatmadımdan başka hiçbirşey çıkmıyor azından. şimdi annemde kalıyorum ve oğlunu bir kez bile sormadı. dava açıp boşanıcam, hala neden diyorum. güçlü olmak lazım çalışıp oğluma bakıcam, ama içim çoooook acıyo...

eeee, bir haltlar yiyorsa sonuçlarına da katlanmak zorunda insan.
ne güzel yaa... sen başka bedenlerde ara heyecanı
eşin öğrensin sonra korkudan yusuf yusufff ol :ssz:
arkadaşı da ciddiyeti anlayınca hemen kıvırmış. arkadaş arkadaşın yediği haltı iyi bilir :ssz:

sence ''evet yaptım'' der mi?
kadın hisseder eşini
o zaman nıye durduk yere soğudu senden?
bunlar yaşamayı bile hak etmıyor, acaba sen yapsandın eşinin elinden nasıl kurtulurdun allah bilir.

Son düzenleme:
Bence sakinleşince al karşına ona olanları dürüst bir şekilde ne yaşadıysa anlatmasını iste zaten eşinin doğru söyleyip söylemediğini en iyi sen anlarsın
Son kararını vermeden bunu yap belki yapmamıştır bilemezsin yaptıysa da affetmek ya da etmemek sana kalmış

Bazı erkekler aldatır. Ama erkekler aynı zamanda beceriksizdir de... Yaptıklarını salakça ortaya çıkarır, ortaya çıkınca saçma sapan yalanlar, kıvırmalar. Aynı zamanda iyi kaz çeviricilerdir. Ama çoğu kadın bu kazları yemiyor.

Ayrıca gül gibi eşi var çocuğu var... Ne gereği vardı ki?

eeee, bir haltlar yiyorsa sonuçlarına da katlanmak zorunda insan.
ne güzel yaa... sen başka bedenlerde ara heyecanı
eşin öğrensin sonra korkudan yusuf yusufff ol :ssz:
arkadaşı da ciddiyeti anlayınca hemen kıvırmış. arkadaş arkadaşın yediği haltı iyi bilir :ssz:

sence ''evet yaptım'' der mi?
kadın hisseder eşini
o zaman nıye durduk yere soğudu senden?
bunlar yaşamayı bile hak etmıyor, acaba sen yapsandın eşinin elinden nasıl kurtulurdun allah bilir.

bilemem artık dar ağacındamı bulurdum kendimi. bana 2 sene önce canyoldaşı kadar yakın arkadaşı asılmıştı. söyleyememiştim 2 senedir. bu mevzudan sonra anlattım herşeyi. canını yakmak istedim. bilsin istedim. bundan sonra ona yaklaşamam bile tiksiniyorum şuan o kadından sonra gelip bana nasıl sarıldı diye. çok zor bi durum. duygular ve sinirler alt üst oluyo.

Bence sakinleşince al karşına ona olanları dürüst bir şekilde ne yaşadıysa anlatmasını iste zaten eşinin doğru söyleyip söylemediğini en iyi sen anlarsın
Son kararını vermeden bunu yap belki yapmamıştır bilemezsin yaptıysa da affetmek ya da etmemek sana kalmış

çok sıkıştırdım canım ağzından ben kimseyle yatmadım dan başka hiçbirşey çıkmıyor. sakin sakin konuştumda. ne yaptın peki anlat sorun değil diyorum kaçıyor. itiraf etmicek benimde aklıma başka itiraf ettirebilecek bi yöntem gelmiyo.

bilemem artık dar ağacındamı bulurdum kendimi. bana 2 sene önce canyoldaşı kadar yakın arkadaşı asılmıştı. söyleyememiştim 2 senedir. bu mevzudan sonra anlattım herşeyi. canını yakmak istedim. bilsin istedim. bundan sonra ona yaklaşamam bile tiksiniyorum şuan o kadından sonra gelip bana nasıl sarıldı diye. çok zor bi durum. duygular ve sinirler alt üst oluyo.

hani bir insanı affedersın ve aradan yıllar geçer, yine aynı haltı yer ya?
işte o zaman dersin '' keşke o ilk yaptıgında ayrılsaydım'' işte buna asla fırsat verme.
bir kere yapan 2.seferıde yapar.
insanın içindedir bu çünkü.
adi nasıl yapabilmiş:19:

çok sıkıştırdım canım ağzından ben kimseyle yatmadım dan başka hiçbirşey çıkmıyor. sakin sakin konuştumda. ne yaptın peki anlat sorun değil diyorum kaçıyor. itiraf etmicek benimde aklıma başka itiraf ettirebilecek bi yöntem gelmiyo.

'ben kimseyle yatmadım'' dıyebılıyor yani sadece
ben kimseyle konuşmadım, gezmedim, tozmadım...diyemıyor yani :ssz:

çok severek evlenmişsınız onun ıçın tekrar gorüşün konuşun herkez hata yapar çevremizde çok var aldatılan affeden mutlu olan zaten eşinizde sizi seviyorsa pişmansa anlarsınız kararınızı ona gore verırsınız.aldatılmak kotu bır durumdur gercekten allah yardımcınız olsun ama herkez hata yapar buyuk kuçuk hata hatadır ama affetmek de erdemdir duygularınız tartın oyle karar verin

Bazı erkekler aldatır. Ama erkekler aynı zamanda beceriksizdir de... Yaptıklarını salakça ortaya çıkarır, ortaya çıkınca saçma sapan yalanlar, kıvırmalar. Aynı zamanda iyi kaz çeviricilerdir. Ama çoğu kadın bu kazları yemiyor.

Ayrıca gül gibi eşi var çocuğu var... Ne gereği vardı ki?

inan 5 senedir onun için kanımın son damlasına kadar damlattım ben. çalışmadı yattı ben çalıştım. oğlumuz oldu aynı sorumsuzluklar. ailevi sorunlarıyla uğraştım ne istiyorsa yaptım ama yetmiyomuş. ona gerçekten çok destektim ve beni kaybetti..

ayakustu veya oturarak bıseyler yasandıysa hem yatmadım dıyıp hem de doğru soyledıgını dusunebılır.
sen kendıne sunu sormalısın, cınsellık tam manasıyla olmadıysa bu tarz bır kacamagı affedebılır mıyım?

Aynen bende buna takıldım..
Yatmadım ama, gezdim tozdum takıldım öpüştüm vs vs... devamı her şey..
adi herif. kadının 5 yılını çalmış oldu:19:
aynen öle. çözemiyorum ama açık açık anlatmadığı sürecede o beni aldatmış kabul edicem ve biticek. bu hafta davayı açıcam.

valla aldatmak bedenen değildir bana göre :ssz:
ellerimi, gözlerimi, yüreğimi aldattı
daha n'olsun.
yatsa da, yatmasa da sorun değil. flört bile feci kötü

kararın ne olursa olsun Allah yardımcın olsun. affetsen de affetmesen de çok zor durumun. :5:

çok severek evlenmişsınız onun ıçın tekrar gorüşün konuşun herkez hata yapar çevremizde çok var aldatılan affeden mutlu olan zaten eşinizde sizi seviyorsa pişmansa anlarsınız kararınızı ona gore verırsınız.aldatılmak kotu bır durumdur gercekten allah yardımcınız olsun ama herkez hata yapar buyuk kuçuk hata hatadır ama affetmek de erdemdir duygularınız tartın oyle karar verin

Bırak yatmayı, aynı şeyi konu sahibi yapsa affet der miydiniz acaba?

ayakustu veya oturarak bıseyler yasandıysa hem yatmadım dıyıp hem de doğru soyledıgını dusunebılır.
sen kendıne sunu sormalısın, cınsellık tam manasıyla olmadıysa bu tarz bır kacamagı affedebılır mıyım?

açık konuşim söylediği cümle tam anlamıyla ben kimseyle sex yapmadım.. arkadaşının dediği evet yatmış. eğer sex yapmamışsa bende onunla barışırsam bu banada aynı sınırda verilmiş bi açık çek olur. bunuda yediremem kendime yapamam aynısını. ama bence bu sadece kaçış yolu. tek cümle ben kimseyle sex yapmadım bla bla bla

Arkadaşına hava atmak adına Japonla yattım falan diye böbürlenerek bir şey anlatmış olabilir mi?
Yaptığı ne boyuttaysa çok iğrenç ve incitici. Daha önce böyle şeyler hissetmiş miydin?
Eşini seviyorsan sakinleş sonra karar ver ben aldatırsa asla ardıma bakmam giderim diyenlerdenim ama sakinleş biraz düşün zaten eksileri artılarından fazlaysa çok da katlanmak kendini bu kadar yıpratmak zorunda değilsin önce kendini sonra evladını düşün mutlu olmadan yavrunu da mutlu edemezsin

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatmak sadece yatmakmıymıs eşinize sormak gerek

ozaman herkes birileriyle gezsin tozsun konussun sonra ben yatmadımkı aldattım olsun.

rabbim yardımcınız olsun

Arkadaşına hava atmak adına Japonla yattım falan diye böbürlenerek bir şey anlatmış olabilir mi?
Yaptığı ne boyuttaysa çok iğrenç ve incitici. Daha önce böyle şeyler hissetmiş miydin?
Eşini seviyorsan sakinleş sonra karar ver ben aldatırsa asla ardıma bakmam giderim diyenlerdenim ama sakinleş biraz düşün zaten eksileri artılarından fazlaysa çok da katlanmak kendini bu kadar yıpratmak zorunda değilsin önce kendini sonra evladını düşün mutlu olmadan yavrunu da mutlu edemezsin

bu basit bi hava atmak değil. aynı zamanda çocukluk arkadaşım eşim. arkadaşlarımızda ortak aynı zamanda. hissettim. deli gibi delil aradım ve ortak arkadaşımız bana elleriyle sundu. eğerki bu bir iftira olsaydı yada arkadaşına yaptığı bir show, gelir kollarımdan tutaqr gözlerimin içine bakar ve seni aldatmadım bana inan ve saçmalama eğer hala ona inanıyorsan buyur boşanalımderdi. bu adam bildiğin sindi pıstı. bu güne kadar hiiiiiiç yapmadığı birşeydi. aldatılmayı keşke kabul edebilecek yapıda olsaydım. benim annem babam tarafından çok aldatıldı ve bu korku çocukluğumdan beri içime kazındı. aynı zamanda yıllarca kızdım anneme gururunu babama yedirdi diye. onu affetmem mümkün değil. süreç çok zor oğlum bana çok düşkün şimdi bakıcıya vermek zorundayım ama inanın hiçbiri affedip tekrar o adamın yüzüne bakıp kadınlığını yapmak kadar zor gelmiyo artık çünki bu yaptığını hafifletecek bir artı yok :(

şuan içimde sevgi varmı bilmiyorum belki farkında değilim ama tükenmişlik iliklerimde resmen, yalnıca çok fazla merak var içimde, nasıl oldu ve neden. çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Back
X