• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım ve düşüncelerinize ihtiyacım var...

evet büyük konuşuyorum ne olursa olsun arkama bile bakmammmm.herseye katlanırım ama ona asla...

arkadaşım zor bir durumdasın... sorumsuzluğuna rağmen ona 5 yıl katlanabilmişsin demek ki çok seviyorsun.
hiç mi aklından geçmiyor, demiyor musun kendi kendine "gelse, özür dilese, pişman olduğunu söylese, bir şans daha istese" ?
sana en büyük acıyı yaşatan O, ama yine yaralarını O'nun sarmasını dilemiyor musun..
gerçekten bitirebildin mi yüreğinde onu?

birde kurtarmak adına tek bir adımı yok. ne ses ne seda.

cnm sorumsuzun biriymiş hiç bir çabası da yokmuş anlaşılan. bunca yıl sırtında taşımışsın sen ve ailen onu. sorumsuz biriyle hayat çok zor bilirim. benimkide öyleydi 10 yılımı verdim biraz düzeldi. ama aldatmaya gelince asla affetme canm. sen elinden geleni yapmışsın bu evlilik için ama o ne yapmış bir teşekkür olarak SENİ ALDATMAYI SEÇMİŞ. Allah kahretsin böyle adamları. affetme cnm. onun için kendini heba etme. seninde değerini bilecek biri vardır. oğlunla yeni bir hayata başla. acı çekeceksin, ağlayacaksın, üzüleceksin ama geçicek. Hayatım alt üst olur diye korkma. HAYATININ ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA GÜZEL OLMAYACAĞINI NERDEN BİLİYORSUN. Allah yar ve yardımcın olsun. benimde en büyük korkum bu . Allah kimseye yaşatmasın . çok üzüldüm cnm. ama sana değil ona üzüldüm. senin gibi bir hayat arkadaşını kaybettiği için...

arkadaşım zor bir durumdasın... sorumsuzluğuna rağmen ona 5 yıl katlanabilmişsin demek ki çok seviyorsun.
hiç mi aklından geçmiyor, demiyor musun kendi kendine "gelse, özür dilese, pişman olduğunu söylese, bir şans daha istese" ?
sana en büyük acıyı yaşatan O, ama yine yaralarını O'nun sarmasını dilemiyor musun..
gerçekten bitirebildin mi yüreğinde onu?

zaman zaman diyorum tabi, bazen çöküyorum resmen bütün gücüm tükeniyo herşeyi düzeltebilirmi acaba diyorum kendime ama hiçbirşeyi düzeltebilecek bir insan değil emin ol canım. yıllardır hem maddi hem manevi hep ben toparladım onu. kavgalarımızda dahil ben tek taraftan yürütmeye çalıştım herşeyi. onun yapabileceği hiçbişey yok çünki hep zaten onun yapması gereken herşeyi ben yapıyodum. bunlar aklıma gelincede diyorumki şimdi sadece oğluma bakıcam oğluma vericem tüm gücümü. ozamanda rahatlıyorum.

cnm sorumsuzun biriymiş hiç bir çabası da yokmuş anlaşılan. bunca yıl sırtında taşımışsın sen ve ailen onu. sorumsuz biriyle hayat çok zor bilirim. benimkide öyleydi 10 yılımı verdim biraz düzeldi. ama aldatmaya gelince asla affetme canm. sen elinden geleni yapmışsın bu evlilik için ama o ne yapmış bir teşekkür olarak SENİ ALDATMAYI SEÇMİŞ. Allah kahretsin böyle adamları. affetme cnm. onun için kendini heba etme. seninde değerini bilecek biri vardır. oğlunla yeni bir hayata başla. acı çekeceksin, ağlayacaksın, üzüleceksin ama geçicek. Hayatım alt üst olur diye korkma. HAYATININ ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA GÜZEL OLMAYACAĞINI NERDEN BİLİYORSUN. Allah yar ve yardımcın olsun. benimde en büyük korkum bu . Allah kimseye yaşatmasın . çok üzüldüm cnm. ama sana değil ona üzüldüm. senin gibi bir hayat arkadaşını kaybettiği için...

aynen öyle canım. annem kurtulduğuma dualar ediyo. kuzenloerim kamburundan kurtuldun diyolar. hep biliyodum olumsuz yönlerini ama şüpe vardı içimde biraz daha dayan bakalım sevde diyodum. ihaneti öğğrenince tamam artık buraya kadar sen elinden geleni fazlasıyla yaptın dedim. önceden korkaardım yeni bi hayattan ama şuan korkmuyorum. belki daha çok yeni bilmiyorum ama eminimki ilk boşanan ben değilim :) desteğin çok güzel çok teşekkür ederim.

Bu adamı Adam etmek için harcadığınemeği , sıkıntıyı kendine evladınla yeni bir hayat kurmak için harca arkadaşım.
Olmuyorsa olmuyor, heba etme gençliğini böylesine.

bende aynen öyle düğşünüyorum canım. desteğin için çok saol

zaten muhteşem bir eş yada babayı kaybetmiyosun hayatım çok üzülme..
kendi sonunu bencil davranarak yavaş yavaş hazırlamış zaten,aldatma da son nokta olmuş..
bizi insanlara mantıksızca bağlayan,duygusal dediğimiz şeyler bazen sadece alışkanlıklar belki..

bir kadın ve anne olarak onsuz yada onla hayatın nasıl olacagını düşün ve bence oğluşunla olmayı tercih et,şimdilik hayatının tek erkeği olmayı o hakediyor bence:)

Back
X