• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım ve düşüncelerinize ihtiyacım var...

Hayatını yeni baştan başlat ozaman korkularla yaşamaktansa beraber olma daha iyi sen her şeyin çok fazla farkındasın
Bizden fikir almak istediğine göre tam karar veremedin diye düşündüm
Onun yaptığı bir defalık da olabilir eğer affedemem bu da yaptıklarının son halkası oldu diyorsan hayata yeniden başla yok eşimi seviyorum keşke affetseydim bir şans verseydim diyeceksen de az biraz bekle derim

bu basit bi hava atmak değil. aynı zamanda çocukluk arkadaşım eşim. arkadaşlarımızda ortak aynı zamanda. hissettim. deli gibi delil aradım ve ortak arkadaşımız bana elleriyle sundu. eğerki bu bir iftira olsaydı yada arkadaşına yaptığı bir show, gelir kollarımdan tutaqr gözlerimin içine bakar ve seni aldatmadım bana inan ve saçmalama eğer hala ona inanıyorsan buyur boşanalımderdi. bu adam bildiğin sindi pıstı. bu güne kadar hiiiiiiç yapmadığı birşeydi. aldatılmayı keşke kabul edebilecek yapıda olsaydım. benim annem babam tarafından çok aldatıldı ve bu korku çocukluğumdan beri içime kazındı. aynı zamanda yıllarca kızdım anneme gururunu babama yedirdi diye. onu affetmem mümkün değil. süreç çok zor oğlum bana çok düşkün şimdi bakıcıya vermek zorundayım ama inanın hiçbiri affedip tekrar o adamın yüzüne bakıp kadınlığını yapmak kadar zor gelmiyo artık çünki bu yaptığını hafifletecek bir artı yok :(

şuan içimde sevgi varmı bilmiyorum belki farkında değilim ama tükenmişlik iliklerimde resmen, yalnıca çok fazla merak var içimde, nasıl oldu ve neden. çok merak ediyorum

Seni anlıyorum ben de zor bir dönemden geçiyorum her ne kadar tükendim sevmiyorum desemde iyice emin olana kadar pişman olmamak adına bir girişimde bulunmak istemiyorum
Benim bir yakınım eşini aldattı çocuk yaptı bir de ,10 yıl ayrı kaldılar sonra 2. Kadın çekti gitti adamda yaptıklarına pişman oldu ve karısı affetti şimdi çok daha mutlular kadın sevmese affetmezdi sen de iyice düşün

Hayatını yeni baştan başlat ozaman korkularla yaşamaktansa beraber olma daha iyi sen her şeyin çok fazla farkındasın
Bizden fikir almak istediğine göre tam karar veremedin diye düşündüm
Onun yaptığı bir defalık da olabilir eğer affedemem bu da yaptıklarının son halkası oldu diyorsan hayata yeniden başla yok eşimi seviyorum keşke affetseydim bir şans verseydim diyeceksen de az biraz bekle derim

evet öyle herkesden fikir almak istiyorum ama boşanma kararı her sabah uyandığımda daha güçlü oluyo kafamda. birbirimizden hiçbişey saklamaz gizlemezdik. çokda iyi arkadaştık aynı evin içinde, bu samimiyete çok güveniyodum.
aynen dediğin gibi yeni bi hayat kurucam ve oğluma odaklanıcam ve sanırım öyle daha mutlu olucam

Seni anlıyorum ben de zor bir dönemden geçiyorum her ne kadar tükendim sevmiyorum desemde iyice emin olana kadar pişman olmamak adına bir girişimde bulunmak istemiyorum
Benim bir yakınım eşini aldattı çocuk yaptı bir de ,10 yıl ayrı kaldılar sonra 2. Kadın çekti gitti adamda yaptıklarına pişman oldu ve karısı affetti şimdi çok daha mutlular kadın sevmese affetmezdi sen de iyice düşün

sana şöle söyliim. pişman olmamak için bişey yapmıyorum diyosunya, demekki harekete geçmenin vakti henüz gelmemiş. vakti geldiğinde herşey çorap söküğü gibi geliyo. ben eşimi terk etmeyi çooooook kez düşündüm, sonradan pişman olma korkusu yüzünde oturdum hep. şimdi diyorumki demekki vakti gelmemiş. vakti geldi ve sonradan pişman olacağım aklımın ucundan geçmiyo. bak çok özlicem, çok ağlicam, depresyona falan giricem, çift görmeye dayanamicam ama verdiğim kararı ve bütün olanları düşününce tam zamanıymış dicem buna eminim.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğru kararı alırsın Allah pişmanlık vermesin hiçbirimize evladını ihmal etme şu psikolojinle o sana en büyük destek çünkü

Durumumuz aynı aslında sebepler başka olsada ben bunları evlendiğimden beri yaşıyorum maalesef aslında en güzeli yardım almak
Çok doğru söylüyorsun öyle diye diye zaman geçiyor ama işte ardına baktığında keşke şunu da yapsaydım dediğin bir şey yoksa olay bitmiştir zaten

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğru kararı alırsın Allah pişmanlık vermesin hiçbirimize evladını ihmal etme şu psikolojinle o sana en büyük destek çünkü

hemde nasıl destek anlatamam. 5 yaş büyük sanki. okadar olgun ve farkındaki. en iyisini hakediyo herşeyin. çok özel değilse sorabilirmiyim acaba aynı şeyleri yaşadık derken aldatılmaktanmı bahsediyosun. ben eşimin ne piskopatlıklarına katlandım anlatamam. ama aldatmanın yerini hiçbişe tutmuyo bana görede oyüzden soruyorum

Yok canım ben aldatılmadım 1 yılı geçti evliliğimiz ama sorumsuzluğu sevgisizliği ilgisizliği ilk zamanlar söylediği dev yalanları siniri egosu falan derken benim ona karşı olan tüm duygularımı bitirdi şimdi istesemde olmuyor bir şey iki ev arkadaşıyız sadece

ben 5 yıllık evliyim ve 1 yaşında oğlum var. eşim dalgıç, bu yaz antalyaya çalışmaya gitti 1 ay kaldı. gönderirken benim sıkıntılarım başladı zaten önceden aklıma gelir hep olucaklar. eşim gittikten 10 gün sonra oğlumla bende gittim yanına 1 buçuk hafta beraber kaldık. soğumalar hissettim bana karşı, eleştiriler başladı, benden sıkılmalar.. kalacak yer sıkıntısından dönmek zorunda kaldım istanbula oğlumda küçük tüm düzeni bozuldu. ben döndükten sonra kuşkular yedi bitirdi içimi. tamamiyle emindim bi haltlar yediğini hissediyodum. eşim geldi ama aklı hala orada. birtürlü adapte olamıyor benim yanıma. dayanamıyorum tabi kuşku beni öldürüyor. geçen hafta eşimin yakın bi arkadaşını sıkıştırdım, sonunda döküldü bana. kuşkuların yersiz değil japon bi kızla beraber olmuş dedi. beynimden vuruldum. dünyam başıma yıkıldı. sorumsuz duyarsız bir adam zaten, her kötü anında destek oldum, maddi olarak bile ben yetişmeye çalışıyoken herşeye birde üstüne bunu bana nasıl yapar.. çok seviyodum büyük aşkla evlendik sevişerek denir ya.. öğrendiğim gece bağırdım çağırdım ve bittiğini söyledim oğlunu bir daha ona göstermiyeceğimide. ertesi gün arkadaşı beni aradı ve sakın ayrılma seni kaybediceğinden çok korkuyo, ben zaten tam anlamamışım kız meselesini dedi. arkasından itiraf etmesi için sıkıştırdığımda ben kimseyle yatmadımdan başka hiçbirşey çıkmıyor azından. şimdi annemde kalıyorum ve oğlunu bir kez bile sormadı. dava açıp boşanıcam, hala neden diyorum. güçlü olmak lazım çalışıp oğluma bakıcam, ama içim çoooook acıyo...

BAS TEKMEYi ÇEKSiN CEZASINI...

kadın hisseder diye boşa demiyolar
geri adım atma bence zaten herşey ortada arkadaşı işler ciddiye binince kıvırmış lafı
bi de sana soğuk seni istenmiyo gibi davranması o kadar fena ki
bi kız görmüş karısını hemen unutmuş maaşallah
zaten anladığım kadarıyla maddi olarak daha güçlüsün
bi daha da ona güvenebileceğini pek sanmıyorum

Bu adamı Adam etmek için harcadığınemeği , sıkıntıyı kendine evladınla yeni bir hayat kurmak için harca arkadaşım.
Olmuyorsa olmuyor, heba etme gençliğini böylesine.

Tatlım ilk olarak silkelen kendine bi gel bide benim senden ricam çocuğu göstermicem falan demişssin ya yine sen bilirsin de çocuğu kullanma çocuk aran iyiyken iyi kötüyken kötü bir silahmış gibi sunma şimdi şöyle birşey bu erkekler yaşlanmıcak zannediyor annnesi babası öldüğünde isticekki bir nefes bir hayat arkadaşı yanında olsun ama olmıcak bunları ona hatırlat japon kız nedir ya burda taş gibi Türk kadını dururken neyse şaka bir yana hemen dava acıcam diye düşünme şunu düşün o yanındayken aldattığını bile bile (Eğer eminsen)sana sarılması mı sana daha çok acı yoksa o hayattında yokken yokluğumu daha çok acı vercek hangisi daha çok acı vercek ?eğer yokluğunda diyorsan ayrılma evet affetmek daha cok zor olacak seni zorlu yollar beklicek sürekli başına kakmıcan ki ortada evlilik kalsın bilemiyorum ben olsam cocuğumum olmasa ve kariyerim de parlak olsa boşanırdım.Bu şekliyle kararsız kaldım.Bir yaştan sonra annenin evinde çocuğunla kalmakta zor olcak ama bunuda düşün:))öpüyorum Allah yardımcın olsun

Yok canım ben aldatılmadım 1 yılı geçti evliliğimiz ama sorumsuzluğu sevgisizliği ilgisizliği ilk zamanlar söylediği dev yalanları siniri egosu falan derken benim ona karşı olan tüm duygularımı bitirdi şimdi istesemde olmuyor bir şey iki ev arkadaşıyız sadece

daha yeni. bence biraz bekle çünki her yıl farklı bi şekil alıyo evlilikler. yıllar geçtikçe iyiyemi kötüyemi gittiğine karar verirsin elbet ve umarım sennki iyiye gider. benim her dönem dahada içe battı, 1 gram iyiye gitme yok. 2 kez ev kurdum ben kendim ikisinide dağıttı beni annesinin yanına götürdü. umarım sennki iyi olur.

Siz zaten kararinizi vermissiniz,ayrilirsiniz ayrilmazsiniz bu sizin karariniz,ama insallah suanki olayin sicakligiyla böyle deyip iki gün sonra herseyi sineye cekmezsiniz...Affetsenizde bi bedel ödemesi gerekir bence..Esinizin bi cabasi varmi yokmu bahsetmemissiniz hani kendini aklama yada affettirme konusunda,hos aldattiktan sonra neye yarar ama en azindan bi cabasi olmasi lazim mahvettigi yuvasini kurtarmaya ugrasmak icin.... Ama Ilk önce bi sakinlesin,yavrunuzda varmis,onun icin sakin olun fevri davranmayin derim... Gerci cocugu bile aramiyo sormuyo demissiniz ama siz yinede cocugu kullanmayin ona karsi...ne karar verirseniz verin,evladinizin babasini görmege hem hakki var hemde ihtiyaci... Insallah hakinizda ne hayirliysa o olur...

Siz zaten kararinizi vermissiniz,ayrilirsiniz ayrilmazsiniz bu sizin karariniz,ama insallah suanki olayin sicakligiyla böyle deyip iki gün sonra herseyi sineye cekmezsiniz...Affetsenizde bi bedel ödemesi gerekir bence..Esinizin bi cabasi varmi yokmu bahsetmemissiniz hani kendini aklama yada affettirme konusunda,hos aldattiktan sonra neye yarar ama en azindan bi cabasi olmasi lazim mahvettigi yuvasini kurtarmaya ugrasmak icin.... Ama Ilk önce bi sakinlesin,yavrunuzda varmis,onun icin sakin olun fevri davranmayin derim... Gerci cocugu bile aramiyo sormuyo demissiniz ama siz yinede cocugu kullanmayin ona karsi...ne karar verirseniz verin,evladinizin babasini görmege hem hakki var hemde ihtiyaci... Insallah hakinizda ne hayirliysa o olur...

herkes çocuğu silah olarak kullandığımı düşünüyo bende anlatmadımgerçi ya. benim oğlum doğduğundan bugüne, bezini dahi sağolsun kendi babam karşılıyo tüm ihtiyaçlarını. beşiğinden yürütecine kadar babam sağladı hep. he herşey maddi mi değil tabi. ama oğlumun ateşi 39 a çıktığında gecenin 3 ünde ben kayınpederimle hastaneye giderken kendileri kıçlarını dönmüş mışıl mışıl uyuyolardı. baba olmak yanındayken agu bugu yapmakmı sadece kızlar. olaylar olduğundan beri bir kez sormadı oğlum nasıl diye. öncesindede farklı değildi zaten. ben böyle bir adamı benim yanımda yıllarca beklemesindense babasını tanımasın en azından arada devreye dedesini sokarım diyorum arkadaşlar.

Offffffffffffff bu erkekler neden 2 dakikalık zevkin kurbanı olurlar anlamam ya..İçim bi fena oldu Allahım korusun ya..Evladınıdamı düşünmez bi insan pes...Bundan sonra barıssanda bu sogukluk devam eder..Ve yine tekrarlar..Benim eşim böyle bişey yapsa asla affetmem,sakın affetme gitsin o japona şimdi,ne iğrenç mide var su erkeklerde..Sinirlerim bozuldu sabah sabahh canım ya Allah yardımcın olsun senin :(:47:

Offffffffffffff bu erkekler neden 2 dakikalık zevkin kurbanı olurlar anlamam ya..İçim bi fena oldu Allahım korusun ya..Evladınıdamı düşünmez bi insan pes...Bundan sonra barıssanda bu sogukluk devam eder..Ve yine tekrarlar..Benim eşim böyle bişey yapsa asla affetmem,sakın affetme gitsin o japona şimdi,ne iğrenç mide var su erkeklerde..Sinirlerim bozuldu sabah sabahh canım ya Allah yardımcın olsun senin :(:47:

amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amin hepimizinnn

daha yeni. bence biraz bekle çünki her yıl farklı bi şekil alıyo evlilikler. yıllar geçtikçe iyiyemi kötüyemi gittiğine karar verirsin elbet ve umarım sennki iyiye gider. benim her dönem dahada içe battı, 1 gram iyiye gitme yok. 2 kez ev kurdum ben kendim ikisinide dağıttı beni annesinin yanına götürdü. umarım sennki iyi olur.

Hayırlısını dilemekten başka bir şey yapamıyorum güzel günler görürüz inşallah

Back
X