Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Konu eski ama eşinizin en buyuk korkusu kadının rezil olması ise rezil edin kadını eşinizin hayali gerceklessin. Bildiğim kadarıyla evliliğnizi yıktı dava edebiliyorsunuz
Konu eski ama eşinizin en buyuk korkusu kadının rezil olması ise rezil edin kadını eşinizin hayali gerceklessin. Bildiğim kadarıyla evliliğnizi yıktı dava edebiliyorsunuz
Merhabalar. Bildiğim kadarıyla son kanunlara göre kadına dava açamıyorum. Ama zaten okullarında duyulmaya başladı. Dedikodu kazanı kaynıyor yavaş yavaş. Ben çıtlattım okula. Şimdi keyifle izleme zamanı

Amin. Çok teşekkürler

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Maddi manevi tazminat davası acıcaksın hem esine hem de o kadın icin elinde kanıt varsa rezil olsunlar esine zina davası ac bak nasıl aklı basına gelicek yalvarıcak sana yapma diye

Maddi manevi tazminat davası acıcaksın hem esine hem de o kadın icin elinde kanıt varsa rezil olsunlar esine zina davası ac bak nasıl aklı basına gelicek yalvarıcak sana yapma diye
Kadına dava açma hakkım yok yasalara göre. Eski eşinde neyi varsa aldım. Dava ile uğraşıp muhatap bile olmak istemiyorum. Benim için öldü diyorum.

Anladığım kadarıyla kadın çok duygusal. Şu anda o da aşk sarhoşu. Boşanma ihtimali yüksek çünkü her gece uzun uzun yazışıyorlar. Ama hele Bi boşansın ben görürüm onları. Eski şerefsiz yetmez o oro.... puya. Adım gibi eminim.

Yaptıkların içini soğutmayacak. Bırak kendi hayatlarını yaşasınlar. Ben her zaman ortada kalan çocuklara üzülüyorum. Öyle ya da böyle o adam çocuğunun babası. Rezil etmen sana ve oğluna da zarar verecek. Ayrıca o kadının çocuğunun da suçu yoj. Evet buny o düşünmeliydi ama o düşünmeliydi diyerek de o çocuğun durumunu utancını sırtınıza yüklenmeyin. Yazık gerçekten. Bırakın zamana. Allaha havale edin. Mutluluklar diliyorum.

Çok teşekkürler. Sadece adaletin biran önce tecelli etmesini diliyorum.

Gece aynı saatte çevrimiçi oluyorlar.
Kadının numarasını silin yada takip etmeyin çevrimiçi mi değiller mi. Sizi daha çok üzer takip edip yazisiyorlar diye düşünmeniz..

Ayrıca kadın eşinden kolay kolay boşanmaz. Evliyken yıllarca bu tarz ilişkileri devam ettiren insanlar var. Ancak eşi birşeyler fark ederse iş boşanmaya gider. İnşallah bir şekilde haberdar olur adam hem eşi hem arkadaşı tarafından kandırılmaktan kurtulur.

Peki bu kadinin kocasi durumu ogrendimi ogrendiyse ayrildilarmi
Hiç bilmiyorum. Ama okullar açılınca kokusu çıkar. Bu arada ayrıldığımızı okul arkadaşlarına söylememiş. Sanırım anlaşılmasına korkuyor. Bu aklı da kadın vermiştir. O bunu düşünecek kadar zeki değil.

Haklısınız. Abartmıyorum 2 gün önceye kadar günde elli kere kontrol ediyordum. İki gün önce sildim numarayı. Artık bakmıyorum.

Bende 6 ay önce aldatildigimi ögrendim, gercekten cok aci onur kirici yikici bir durum...
Ama cok sükür sagligimiz yerinde, iyiyiz dahada iyi olacagiz beterin beteri vardir...
Sana tavsiyem bosver Allaha havale et, Rabbim herseyi görüp biliyor onun adaleti en yüce olani, gör bak üzüntünü derdini yüce yaradana havale ettikten sonra rahatlayacaksin...
bizlerin gücü öyle serefsizlere yetmez...
vede biranevvel kadinin ve ex esinin nosunu sil, takip etme, kendi kendine havaya zarar veriyorsun, bosu bosuna üzülüyorsun!!!

Çok haklısınız. Size de geçmiş olsun. Gerçekten çok yıkıcı bir durum. Allah yardımcımız olsun.

Zaten çok güçlü bir kadınsınız. Pek çok kadın sineye çekebilirdi. Dimdik durmuşsunuz. Böyle güçlü bir kadından zayıf bir anne çıkması mümkün değil. Biraz kendinizi dinlenmeye alın. Zaman geçecek ve aldığınız karar için “iyi ki” diyip kendinizle gurur duyacaksınız. Oğlunuzu merak etmeyin. Çocuklar zor olan tüm şartlara hepimizden kolay ve hızlı uyum sağlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…