Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Belki de haklısınız. Ama gerçekten artık bulaşmak istemiyorum. Sonucunun ne olacağını bilmediğim bir adım atmak istemiyorum. Belki eşi öğrenmiştir bile. Kadın boşanma aşamasında bile olabilir.
Anlıyorum. Bir an düşündüm de, en başta kendinizi toparlamanız gerekiyormuş. Zaten mahkeme gününe bir şey kalmamış.
İlahi adalete kesinlikle inancım var ve kötü bir temenniniz olmasa bile, sizi üzen insanlar bir gün yaptıklarının bedelini öyle ya da böyle ödüyorlar.

Dava bitti. Resmen boşandım. Kötü temennim yok demeyi çok isterdim ama ikisininde rezil olmasını ve kadının eski eşe çok can yakıcı bir kazık atmasını çok istiyorum.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, ben yapılan kötülüklerin kırılan kalplerin öyle ya da böyle çıkacağını düşünüyorum, evladınızı düşünün toparlanmaya calısın Allah sizin hakkınızı koymasın onlara umarım hayatınızın bundan sonrası çok ama çok güzel olur iyi akşamlar

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Herkes yaşattığının karşılığını alacaktır elbet.
Çocuğunuzla birlikte huzurlu sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun

Bir insan yaptigi edepsizlikten utanmiyorsa yuzsuz yuzsuz arzuladim diyebiliyorsa iyiki kurtuldum diye sevinin bence.. en dogrusunu yapmissiniz affetmeyerek bu insanin gercekten pisman olmadigina kadini savunmasindan emin olabilirsiniz zaten ki sen yakalamissin o itiraf etmememis zorunda kalmis sadece

Ay cok uzucu.Allah size guc kuvvet versin.Bosanmakla en dogrusunu yapmisssiniz bence.Ne guzel bir evladiniz var.Allah onu size bagislasin..

Amin. Çok teşekkürler
Çok teşekkürler

Çok haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum.

Belki de haklısınız. Ama gerçekten artık bulaşmak istemiyorum. Sonucunun ne olacağını bilmediğim bir adım atmak istemiyorum. Belki eşi öğrenmiştir bile. Kadın boşanma aşamasında bile olabilir.
ilahi adalet elbet tecelli edecektir.Intikam gecikir fakat asla yaslanmaz diye bir soz okumustum cok dogru.Siz hic merak etmeyin Allah oyle bir alir ki intikaminizi siz unutursunuz bu haksizligi da size bu kahpeligi yapanlar baslarina gelen beladan sonra sizi hic unutmaz onun ahi bu basima gelenler diye.Erkek milleti ac gozlu canavar gibi olmus ama kadinlar da azitti artik.Annesin sen ya kadinsin nasil baska bir cocugun yuvasına baska bir kadinin yuvasina kastediyorsun vicdansiz.Allah sorsun bu pisliklere kulun verdigi ceza az kalir.Yine bir yerde okumustum.Soyle diyordu."Ben intikam almam Allaha birakirim eminim O'nun benden daha yaratici planlari vardir."

Ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkürler

Beddualar tutsa ne olacak. Sizin kirilan gururunuz yerine mi gelecek. Sizi tekrar mi sevecek. Ben iki insanin benim haberim olmadan yaptığı bi sey icin kendimi aldatilmis bile görmem. Sanki enayi yerine konmak gibi bi adledilme var ama benim durumdan haberim bile yok tamamen giyabimda gelisen bisey. Doğru olani yapmissiniz. Hayat boyle zaten gercekte yapmayan da kafasinda illa ki yapio. Aşkın bittiği andan sonra vefa bile kalmio yandan geçeni bile arzulama ihtimali doguyor bi sure sonra. O raddeye gelmek bile üzücü zaten başlı başına. Ondan sonra yapmış yapmamis ne önemi var aslinda. Evlilikte bi kac yil icinde gelinmediyse bile çocuktan sonra illa ki gelinio o raddeye.

Haklısınız. Kırılan gurur tamir olmaz maalesef. İyi ki yaşamışım bu durumu diyorum bazen. Yoksa eşim dediğim adamı nasıl tanıyacaktım. Bu saatten sonra beni sevse ne yazar sevmese ne yazar. Benden uzak olsun yeter. Bu aşamaya gelmek karakter meselesi. Karşındakini sevmesen bile geçmiş yılların hatırına saygı duyulup aldatma gerçekleşmeden boşanmak lazım. Ama maalesef karakteri zayıf kişiler aldatma yoluna gidiyor

Merhaba dostlarım. Aradan epey zaman geçti. O dönem bana o kadar destek oldunuz ki anlatamam. İyi ki varsınız
Oğlumla çok güzel bir düzen kurduk. Maaşlı bir işte çalışmıyordum ve bu beni çok tedirgin ediyordu. Sonunda maaşlı bir iş buldum ve şubat gibi yeni işime başlıyorum.
Bu arada oğlum boşanma sebebimizi öğrendi. Ve sürekli bana destek oluyor. Beni o toparladı desem yeridir. Zaten olgun bir çocuktu ve maalesef bu olaydan sonra daha da olgunlaştı yavrum.
Babası evlerimiz arası 5 dk. mesafe olmasına rağmen ayda bir defa hafta sonu alıyor çocuğumu. Bahanesi de çok yoğun çalışması. Çünkü o o.. puyla okulda üretim yapıyorlar. ( meslek lisesi olduğu için) Bu durum oğlumun babasından soğumasına neden oldu. Artık babaya da giymek istemiyor. Çünkü çocuğu aldığında hiç ilgilenmiyormuş.
Kadın hala boşanma mış. Eşinin haberi olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü gece bile sürekli çevrimiçiler ve kadının kocası face ve instagramını kapattı 15 gün önce. Çok ilginç ve ahlaksız bir ilişki içindeler.
Kızlar okula duyurdum. 70 küsür öğretmenin en az 10 tanesi biliyor şu anda. Hatta Bi arkadaşına ses kaydını bile dinlettim. Okul açılınca iyice duyulur artık.
Gecen hafta oğlumun özel okul parasını ödemek için gittim. Eski eşiniz destek olacakmı dediklerinde biz görüşmüyoruz siz sorarsınız dedim. Bu şerefsizi aradıklarında herşeyi mi ona verdim o ödesin demiş. Ayrıca çok zor geçiniyormuş güya. Maaaşı dışında her ay extra 5000 TL para alıyor ve üretimden dolayı döner sermayeden 29.000 TL para almış. Hiç sorun değil dedim. Ben oğlumun okul parasını öderim. Oğluna babalık yapmayan bir adamdan okul parası beklemiyordum zaten.
Bana gelince hala çok iyi sayılmam ama ilk zamanlara göre çok iyiyim. Tam düzeldim diyorum akraba olduğumuz için çevreden Bi laf duyuyorum alt üst oluyorum. Annesi en son Bi akrabaya benim eski eşi beğenmediği ve kardeş gibi gördüğüm için boşanmak istiyorum dediğimi söylemiş. Onlara da hakkımı helal etmiyor ve Allaha havale ediyorum.
Çok uzun oldu biliyorum. Kusura bakmayın lütfen. Her ne kadar tanışmıyor da olsak sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.

Sizi merak etmiştim baya. Hala beraberler mi peki? Okulda duyulduysa nasıl rahat ediyorlar yüzsüzlüğün bu kadarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…