Çok teşekkürlerZaten çok güçlü bir kadınsınız. Pek çok kadın sineye çekebilirdi. Dimdik durmuşsunuz. Böyle güçlü bir kadından zayıf bir anne çıkması mümkün değil. Biraz kendinizi dinlenmeye alın. Zaman geçecek ve aldığınız karar için “iyi ki” diyip kendinizle gurur duyacaksınız. Oğlunuzu merak etmeyin. Çocuklar zor olan tüm şartlara hepimizden kolay ve hızlı uyum sağlıyorlar.
Çok teşekkürler. Gerçekten yuva yıkanın yuvası olmuyormuşEsim beni aldattigi kadinla evlendi :))) arada sosyal medyadan bana salca oldu sonra bosandilar hatta rabbim bi cocugu bile nasip etmedi onlara.
Sizin bu asil durusunuz hem bu dünyada hemde öteki dünyada ödüllendirilir. Yapin kahvenizi keyifle icerken olucaklari izleyin
Çok sevinirimAyrica izlemek isterseniz link atayim
Cevre de herkes ögrensin o kadının ne oldugunu bak nasıl rezil olucaklar insan icine cıkamıycaklar biraz zaman gecsin daha esin sana öyle bi yalvarcakki simdi gecici rüyadalar dönüp dolaşıp yine sana gelicek hicc üzülme gecicek bu zor günlerdeKadına dava açma hakkım yok yasalara göre. Eski eşinde neyi varsa aldım. Dava ile uğraşıp muhatap bile olmak istemiyorum. Benim için öldü diyorum.
İşte bu kadar basit. Ekleyecek birşey yok yani bu olay buKadının sucu yok ondan intikam alinacak durum yok çünkü o söz vermedi imza atmadi esin atti diyenleri an-la-mi-yo-rum.
O zaman biri bizi dolandirdiginda da elimize gecen firsatta intikam almak ya da aynisini yapmak ya da sikayet etmek yerine olsun ya sen soz vermedin sonuçta imzali beyanda yok hak ettim ben desinler.
Böyle bir sey mi var ? Imza yok soz yok o zaman bile bile lases deyip istedgini dolandirabilir, aldatabilir,aldatmaya basrol ikinci kisi oLabilr ya da yataklik edebilir.
Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Boşver bence. Allaha havale et ve sımsıkı sarıl evladına. Için zamanla soğur elbet ama kime ne yaparsan onu unutman kolay olmayabilir
Kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama ben burada yeniyim ilk kez hesap açtımCaresizMutsuzCicek sen mi geldin ?
Kadının sucu yok ondan intikam alinacak durum yok çünkü o söz vermedi imza atmadi esin atti diyenleri an-la-mi-yo-rum.
O zaman biri bizi dolandirdiginda da elimize gecen firsatta intikam almak ya da aynisini yapmak ya da sikayet etmek yerine olsun ya sen soz vermedin sonuçta imzali beyanda yok hak ettim ben desinler.
Böyle bir sey mi var ? Imza yok soz yok o zaman bile bile lases deyip istedgini dolandirabilir, aldatabilir,aldatmaya basrol ikinci kisi oLabilr ya da yataklik edebilir.
İkisinde de utanma yok. Arlanmazlar. Aman benden uzak olsunda ne halt yerse yesinCevre de herkes ögrensin o kadının ne oldugunu bak nasıl rezil olucaklar insan icine cıkamıycaklar biraz zaman gecsin daha esin sana öyle bi yalvarcakki simdi gecici rüyadalar dönüp dolaşıp yine sana gelicek hicc üzülme gecicek bu zor günlerde
Evet gerçekten çok zormuş. Sizin adınıza sevindim. En azından azda olsa içiniz soğumuştur.Bugun tesadufen gülseren budaycioglunun bir seansini dinledim youtubtan. Aldatilmak ölüm acısı gibidir demisti cok etkilenmistim bu cümleden. Sizi okadar iyi anliyorumki... özellikle sizden özür dileyip o diger hanimi korumasi okadar acitiyorki insani... aynisi basima geldi. Fakat ben rezil cikarma geregi duymadim. Allaha havale ettim. Ilahi adalet var. Aldatan illaki aldanir birgun dedim ve inanin dedigim oldu. Siz güzel bir sekilde sonlandirin bu evliligi salın gitsin zamaniniza degmez. Cok acitiyor cok can yakiyor ama birakin degmez gercekten. Kendisini tanimasam bile köpek gibi pisman olucagina eminim. Standart türk erkegi paketi iste asla sasmaz.
Merhabalar,Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Neee??? Yerinizde olsam topladığınız o kanıtları kadının eşine hemen sunarım. Sizin yuvanızı dağıtan kişi neden hiçbir şey yokmuş gibi devam etsin hayatına? Hem eski eşiniz olacak o herifin o kadar korumaya çalıştığı çocuğu da büyük bir vebalden kurtarırsınız.Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Çok teşekkürler. Beni çok duygulandırdınız. Karşınıza iyi insanlar çıkması dileklerimleMerhabalar,
Yaşadıklarınızla ilgili ne diyebilirim, bilemiyorum. Sizi sizin kadar anlamam zaten mümkün değil, aramızda medeni durum farkı var.
Aldatma olayları o kadar başını almış yürüyor ki, birilerinden duyarken ve yaşadığım zaman şaşırıyorum ve "bu çağa yanlışlıkla mı ışınlandık?" diye düşünüyorum. İyi günde, kötü günde yanında olacağını bilmem kaç kişinin huzurunda ilan ediyorsun ve yıllar sonra yaptığın şeye bak.
Bu denli iradesiz insanla hayatınızı birleştirmiş olmaktan dolayı kendinizi kötü hissetmeyin lütfen. Çocuğunuzu düşünüyorsunuz, çok haklısınız. O da kalbinde kapanmayacak bir boşlukla yürüyecek. Kolay değil. Ama geç de olsa, birbirinize olan bağlılığınızla o çocuk sizden gerçek sevgiyi, tahammülü ve sevdikleriyle doğru düzgün ilişkiler yürütmeyi öğrenecek. Ve emin olun, babasına rağmen başaracak bunu.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum; ama işiniz varsa o da sizin elinizi güçlü tutacaktır. Gerçi boşanmaya karar verdiğinize göre çok güçlü bir karakteriniz var, ne konuşuyorum ben? Dualarımız sizinle, kalben yanınızdayız.
Belki de haklısınız. Ama gerçekten artık bulaşmak istemiyorum. Sonucunun ne olacağını bilmediğim bir adım atmak istemiyorum. Belki eşi öğrenmiştir bile. Kadın boşanma aşamasında bile olabilir.Neee??? Yerinizde olsam topladığınız o kanıtları kadının eşine hemen sunarım. Sizin yuvanızı dağıtan kişi neden hiçbir şey yokmuş gibi devam etsin hayatına? Hem eski eşiniz olacak o herifin o kadar korumaya çalıştığı çocuğu da büyük bir vebalden kurtarırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?