Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Adamın bildiğine de neredeyse eminim. Birşey söylesem belki de sanane diyecek bana.
Eski eşin kadına hisleri sadece cinsel çekim değildi. İtiraf etti zaten duygusal olarak çok etkilendiğini. O kadını başka erkekle paylaşmak koymaz benim eski gavata. Bana da boşanmayalım sen yap ben de affedeyim. Ödeşelim demişti. Mide geniş olduğu için koymaz ona maalesef

Allah yardımcın olsun hiç üzülme kendi değerini bil bu dünyaya birdaha gelmicez öyle kadınlar öyle erkekleride Rabbim bildigi gibi yapsın inşallah

Aman Alllahım inanamıyorum bu nasıl bir laftır böyle. Şok oldum yemin ediyorum başım ağrıdı. Şerefsiz kendi pislik çukuruna diye sizi de çekmeye çalışmış. Herkes lâyık olduğu hayatı yaşar. Allah cezasını verir bunların inşallah.
Oğlunuza ve size mutluluklar dilerim. İnşallah çok çok mutlu olursunuz

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Muhtemelen bu cümleyi kendisini rezil edersem onunda elinde koz olsun diye söyledi. Aileme bunu söyleyemedim bile. Söylesem babam katil olurdu herhalde. Ama bu cümleyi duyduktan sonra inanın o kadar rahatladım ki anlatamam. Çünkü bu cümleyi duyana kadar aldığım boşanma kararını içten içe sorguluyordum. Doğru bir karar mı diye. Ama bu cümleyi duyduktan sonra yemek bile yememi engelleyen boğazımdaki o yumru kayboldu birden. Allah onlara benim yaşadıklarımı birebir yaşatsın inşallah. En çok zoruma giden hala çok mutlu olması. Adam 17 yıllık düzenini, evladını ve mal varlığının büyük bir kısmını kaybetti. Ama arkadaşının karısıyla sevgili olması bunları bile unutturdu. Demek ki kadını çok sevmiş diyorum. Kendimi saymıyorum. Ama evladından bile çok sevmiş.

Üzülmeyin diyemem elbetteki öyle pisliklerin sizin mutsuzluğunuzun üstüne bir mutluluk kurması ve hala devam ediyor olmaları acıtır. Ama ilahi adalet var ve er geç tecelli edecektir. Siz de en kısa zamanda bunu duyarsınız inşallah. Böyle pislikler cehenneme direk olsunlar

Yaklaşık bir sene önce yazmışsınız ilk mesajı. Sayfalarca okudum. Bu aldatma, aldatılma mevzusu çocukluk travmasi bende. Sonra da gençlik travması oldu. Şimdi 30 yaşında bir kadınım. Ve artık bambaşka bakabiliyorum. Bundan sebep belki de okudum sayfalarca. Yaşadıklarıniz kolay değil ama artık bırakmanın zamanı gelmedi mi? Hala sosyal medyadan karşı tarafı takip ediyorsunuz. Çevrimiçi olup olmadiklarina bakıyorsunuz. Hala planlar yapıyorsunuz. Yanlış anlamayın, bunu karşı taraf için yazmıyorum. Sizin için yazıyorum. Siz bu şekilde iyileşemezsiniz ki. Şuan sizi motive eden tek şey, karşı tarafın mutsuz olmasına dair isteğiniz. Evet mutsuz olsunlar ama siz bırakın artık. Kendiniz için bırakın. Bu şekilde kendinize zarar verdiginizin farkında değilsiniz. Mutlu olmanız için onları mutluluklariyla ya da mutsuzluklarıyla terketmeniz gerekiyor. Siz boşanmışsınïz ama terkedememişsiniz hala. Onların öğretmen arkadaşlarından haberler alıyorsunuz. Halbuki size laf getirenlere "onlarla ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum, artık hayatımda yoklar" demeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Belki de size çok ters bu yazdıklarım. Ama ben mutlu olmanız için artık bu defteri kapatmanız gerektiğini düşünüyorum. Emin olun alacağınız intikam, ateşe atılan su misali, söndürmeyecek ateşi. Bunu umuyorsunuz belki. Ama ben kendi hayat tecrübelerime dayanarak böyle olacağına ihtimal vermiyorum ( yaş olarak sizden küçüğüm ama yaşamak yaş ile doğru orantılı değil. Mazur görün). Sizi tanımadan, yasadiklariniza duyduğum üzüntüden dolayı, yalnizca mutlu olmanızı temenni edebilirim. Sağlıcakla kalın..

İnşallah öyle olur. Çok teşekkürler

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Aslında söylediğiniz birçok şeyin farkındayım. Kendimi eskisine göre çok daha iyi hissediyorum. Sosyal medyadan takibi ve çevrimiçi olayını bitirdim çok şükür. Ama akraba olmamız ve ortak arkadaşlardan alınan haberler ve yalanlamak adına söyledikleri iftiralar Maalesef ki her ileri attığım 2 adımda bir adım gerileme neden oluyor. Zaten yapı olarakda çok kırılgan bir insanım. Dediğiniz gibi çok kolay geçmiyor. Ama biliyorum eninde sonunda geçecek. Belki biraz daha zamana ihtiyacım var. Ne yazık ki herkesin toparlanma süreci bir olmuyor.

Eski eşinizin böyle adice bir teklifle gelmiş olması aklıma bu eş değiştiren çiftleri getirdi. Belki ileride sizden böyle bir şey isteyecekti

Eski eşinizin böyle adice bir teklifle gelmiş olması aklıma bu eş değiştiren çiftleri getirdi. Belki ileride sizden böyle bir şey isteyecekti
Pek zannetmiyorum. Böyle bastırılmış duyguları varsa da dile getirmeye cesaret edecek bir yapıda değildi. Tahminimce rezil etmemi engellemek için şantaj amacıyla kullanmak için söyledi.
Gerçi arkadaşının karısıyla aldatabileceğini de hiç tahmin etmezdim. İnanın tanıyan herkes bunu yaptığına inanamıyor. Çünkü çok efendi ve düzgün bir insan profili çizdi tüm çevresinde. Onun için yok asla öyle bir insan değildir diyemiyorum.

bu kadar problemli Kafa yapısı olanlar dışarıdan son derece efendi biri gözüküyor ne hikmetse. Eski Eşiniz arkadaşının eşi ile birlikte olarak sınırı aşmış zaten

Allah kurtarmis böyle bi canlidan seni.

Size olan aşkı bitmis, baskasına asık olmus bu yüzden korumaya devam ediyor. Boşanarak kendinize saygınızı korumus güclü kadınsınız yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…