Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Benim kocamı ayarttı diye anlatacaksınız di mi? İsminin baş harfini de verin bence
Herşeyi anlatıcam. Sevgili olduklarını, elimde ses kaydı olduğunu, ben boşandıktan sonra bile görüştüklerini yani herşeyi. Sadece isim vermek istemiyorum diycem. Ama tüm okul biliyor gelininizde mutlaka duymuştur ona sorun isterseniz diycem

Adam öğrendi de rezil olmamak için mi kapattı acaba? Ya da kadından şüphelendi Kadın okları adama çevirdi ve kapattırdı. Bu kadın boşanmaz. Eski esiniz profil fotoğrafında yerini alır 3 kişilik bir aile olarak yuvarlanıp giderler :)))

Elimde kanıt var. Ses kaydı var. Birde boşandıktan sonra ikisinin gece yarıları çevrimiçi olduğuna dair ekran görüntüleri de var. Evet adam saf iyi niyetli Bi adammış. Zaten o kadın eski eşe kocamı ben hallederim ama okul duyarsa rezil olurum diyerek ağlamış. Bunu da bana eski eş anlattı

Ne zannediyorlar, insanlarin anlamadığını mı?

Siz söylemişsiniz ayrı zaten okuldakiler de durumun farkındadırlar yada olurlar bir şekilde.

Adama kanıtlarla gitmek lazım. Başka türlü anlayacak biri değil belli ki yazık.

Öyle birşey yapmak istemem. Adam kandırılmak istiyorsa kendi bilir. Otursun boynuzlarını cilalasın. Zaten adamı ben direk aramam. Başkasına aratırım. Benim yaptığım bilinmesin. Ne olur ne olmaz.

Şu anda ikiside aşk sarhoşu. İnsanların anladığında yeni yeni şüphelenmeye başlamışlar. Çünkü son 1 aydır okulda yanana durmamaya çalışıyorlarmış. Ondan öncesi yapışık ikiz gibiler miş. Bu arada kadına habire laf sokuyolarmış. Bu saatte okulda ne işin var senin küçük çocuğun yok mu diye.

Çocuğunu düşünen kim tabi değil mi?

Ellerine yüzlerine bulaşır umarım yaşadıkları iğrençlikler.

Sizde oğlunuzla çok çok mutlu olursunuz.

Bize yazın gelişmeleri.

Kadının kocasına acıdım ya. Karımı geri kazandım sanıyor belki de

Çocuğunu düşünen kim tabi değil mi?

Ellerine yüzlerine bulaşır umarım yaşadıkları iğrençlikler.

Sizde oğlunuzla çok çok mutlu olursunuz.

Bize yazın gelişmeleri.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Mutlaka yazarım gelişmeleri. Bana çok destek olmuştunuz mesajlarınızla. Çok ama çok teşekkürler

Kadının kocasına acıdım ya. Karımı geri kazandım sanıyor belki de
Haklısınız. Bende çok üzülüyorum adamcağıza. Ama Bi taraftan da kızıyorum. Bi insanın anlamama ihtimali yok gibi. Durumu kabullendimi acaba diye düşünüyorum aklım almasa da. O zaman da söylesemde bişey değişmeyecek. Ama en azından görevimi yaptım derim.

Afedersiniz öyle mal adamlar var. Kalp gözü mü kapalı oluyor ben bilmiyorum. Burada da bir öğretmen vardı yollu. Telefonunda şifre varmış, eşi açıp bakamıyormuş. Evlilikte böyle bir şey olabilir mi. Eski sevgilisiyle falan buluşuyordu kadın

Eskiden olsa şaşırırdım. Artık hiç şaşırmıyorum. Ben bu adama duyurduğumda kimseyi ilgilendirmez karımı seviyorum deme ihtimalini dahi göze alıyorum. Dediğiniz gibi var böyle insanlar.

Onda bulupta sizde bulamadığı ne varmış yazık etmiş 17 yıllık maziniz varmış hiç üzülmeyin sadakatsiz biriyle devam etmemen senin için en hayırlısıdır belkide rabbim ne eylerse güzel eyler Allah yardımcın olsun hala onu savunacak kadar düşürmüş seviyesini sen uğraşma Allaha havale ediyorum de çocuğunla çok daha huzurlu mutlu Bi hayatın olur inşanlah

Çok haklısınız. Ayrıldığım için zerre pişman olmadım. Arkadaşının karısıyla birlikte olup hala arkadaşının yüzüne bakan bir adam değil eş misafir olarak bile eve alınmaz mantığındayım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…