• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum
Posman da olsa bir kez yapan yine yapiyor. Biliyorum. Yaptiklarinin cezasini ceksin. Bu gun o kadindan etkilendi yspti yarin baskadindan da etkilenebilir. Salin evrene gitsin. Siz keyfinize bakin.

Sakın geri dönmeyin.
Asla. Zaten aldatılmayı hazmedemiyorum. Üstüne üstlük bu süreçte saygımızı da kaybettik. Her iki taraf birbirine açılmış. Whattsaptan şifreli saat 23 de bile evdeyken yazışılmış. İşten çıkar çıkmaz eve gelene kadar tel. de konuşulmuş. Ama cinsellik olmadığı için bu aldatmak değilmiş. Benim zekamla dalga geçiyor resmen. Kardeşim dediği adamın karısına göz koyan bir adamı affetmem benim şerefsizliği olur. Sadece salı gününü bekliyorum. 30 haziran kurtuluş günüm olacak ✌️

Asla. Zaten aldatılmayı hazmedemiyorum. Üstüne üstlük bu süreçte saygımızı da kaybettik. Her iki taraf birbirine açılmış. Whattsaptan şifreli saat 23 de bile evdeyken yazışılmış. İşten çıkar çıkmaz eve gelene kadar tel. de konuşulmuş. Ama cinsellik olmadığı için bu aldatmak değilmiş. Benim zekamla dalga geçiyor resmen. Kardeşim dediği adamın karısına göz koyan bir adamı affetmem benim şerefsizliği olur. Sadece salı gününü bekliyorum. 30 haziran kurtuluş günüm olacak ✌
Aaa üstelik kadın da evli. Tam reziller. Tüh sizin insanlığınıza. Onlar insanlıktan nasibini almamış canım. En büyük ceza onlar için bu.

Biraz psikopatca gelebilir ama kadinin kocasi evde oldugu donemlerde ara sira kapidan gorun taciz et tabi bosanma sonrasinda kadinin kocasinin yedi sulalesine sosyal medya araciligiyla bul ,kadini da sikistirdigin yerde elindeki delillerini esine ve ailesine gostericegini soyle.Yusuf yusuf edicegini garanti veriyorum.Ona o korku bir omur yeter ama yerinde olsam iyi bir planla hepsini bir araya getirir yuzlestirirdim.Yuzlerindeki o ifadeden zaten inkar etmeleri olanaksiz olur.

Biraz psikopatca gelebilir ama kadinin kocasi evde oldugu donemlerde ara sira kapidan gorun taciz et tabi bosanma sonrasinda kadinin kocasinin yedi sulalesine sosyal medya araciligiyla bul ,kadini da sikistirdigin yerde elindeki delillerini esine ve ailesine gostericegini soyle.Yusuf yusuf edicegini garanti veriyorum.Ona o korku bir omur yeter ama yerinde olsam iyi bir planla hepsini bir araya getirir yuzlestirirdim.Yuzlerindeki o ifadeden zaten inkar etmeleri olanaksiz olur.
Hiç psikopatça bulmadım inanın. Neler neler düşündüm Bi bilseniz. Ne planlar yaptım. Ama ucu bana ve oğluma dokundukça vazgeçtim. Şimdilik belirli aralıklarla arayıp oğlum bugün çok üzgündü acaba kocana bugün mü söylesem yoksa haftayamı demek geliyor. Olaki beni kızdırırsa, kuyruğu sıkıştırmazsa işte o zaman hem okula hem eşine söylerim. Zaten eski eş tayin isterse hiç korkum kalmaz. Ufak ufak yayabilirim. 1 kişiye söylesem yayılır zaten. Ama bilemiyorum işte. Kafam çok karışık.

Bak güzel kardeşim ben bunları bire bir yaşayan bir insanım son bir sene içerisinde bu yüzden beni bir dinle ....kendinin asilligini korurken onları en iyi şekilde nazikçe nasıl rezil edersin dinle ;

İlk yapacagin iş bu iki adinin foto ses kayıdı mesaj ...vb ilişkilerinin delillerini toplamak hatta kocanla konusurken bile sana onun hakkında söylediklerini bile ses kayıdı yap lütfen.

İkincisi anlaşmalı değil zina sebebiyle boşanma davası aç çekişmeli.zaten adam kabul ediyorsa dava anlaşmazliya döner ama senin evliliği bitirme sebebin bu konu olsun.hayati boyunca edevletten de boşanma sebebi bu konu görünsün .( şimdi kadınlar ilişkiye başlamadan erkeğin edevletten medeni durumuna ve davasına bakıyor neden boşanmış çok şahit oldum .( akilli is ben ilişkiye başlayacak olursam bende bakacam inşallah )

Eğer bosanmayi zina olarak açarsan delillerinide ortaya koyarsan tazminat yüksek alirsin .donuna kadar bile alırsın ama o kalsın...

2+1 evinide al arabayida al tazminatinida al . Birleştirirsin hepsini güzel bir ev alıp hayat kurarsin.İlk davada baglatirsin tedbir nafakasını daha sittin sene nafaka .. ödesin dursun. Baba degilki bunlar baba olmaya layık bile değiller bunlar oğluna rol model olsa ne olur olmasa ne olur Allah'ın cezaları .

Diğer yandan zaten daha bosannma davası acilmasiyla birlikte onlar kendini alalen rezil etmeye başlıyor fotolar mesajlar sosyal medya beğenileri daha neler neler .... Senin hanimligini bozmaya gerek kalmıyor bırak kendi çevrenizi tüm Türkiye ne bok olduklarını görüyor çünkü kendi kendilerini alalen rezil ediyorlar ...haaa bu işin en acı kısmı sen kan aglaya ağlaya gizliden gizliye bakıp yazıklar olsun bumuydu emeklerimin karşılığı diye üzülüyorsun ...ama endişelenme oda geçiyor

Güçlü kadın olduğunu anladım yazdıklarından yolun açık olsun rabbim yar ve yardımcın olsun

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Senim yerinde olsam o kadının tüm akrabalarına ulaşır durumu anlatırdım. Evet bunu yapardım. O alçaklar yaptıklarından utanmıyor da ben mi uyanacağım!

Okullarında duyursam eski eş tayin ister çocukla ilgilenmez diye korkuyorum. Oğlum babaya çok düşkün. Zaten o adamın cezasını kestim. Düzeni bozuldu. Oğlunun yanında olamayacak her zaman. Ve altındaki arabayı ve evi aldım. Kadına ne yapabilirim bulamıyorum
Eger aldatmayi kanitlayabilirsen kadina dava ac. Yüklü bir tazminat iste. Kazandigin zamanda o paranin hepsiyle güzel bir tatil yap. Sen böyle bir adamdan kurtuldun. O düşünsün. 😡

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kadın öğretmen di. Hatta eşime öyle fotolar atmıştı ki resmen özel bölgesi memeleri iğrenç şeyler. Hatta bir pozun da ağzında muz hoşuna gitti mi yazmis😑 Ben öğrenince hemen boşandım hatta hamileydim Bebeğimi düşürdüm. Biraz zaman geçince okula gittim fotoları yazışmalari müdür beye gösterdim. Kadın ilköğretim ogretmeniydi veliler den birkaçı öğrendi öğretmeni istemediler vs vs. Kadın ayaklarima kapandı yanında üç öğretmen arkadasiyla yalvardi. İki tanede oğlu varmış. Sonra ne cehennem olsu bilmiyorum. Müdür beyin fotoları bakınca yaşadığı travma gözümün önünden gitmiyor.
Herşey gönlünüzce olsun.

Hiç psikopatça bulmadım inanın. Neler neler düşündüm Bi bilseniz. Ne planlar yaptım. Ama ucu bana ve oğluma dokundukça vazgeçtim. Şimdilik belirli aralıklarla arayıp oğlum bugün çok üzgündü acaba kocana bugün mü söylesem yoksa haftayamı demek geliyor. Olaki beni kızdırırsa, kuyruğu sıkıştırmazsa işte o zaman hem okula hem eşine söylerim. Zaten eski eş tayin isterse hiç korkum kalmaz. Ufak ufak yayabilirim. 1 kişiye söylesem yayılır zaten. Ama bilemiyorum işte. Kafam çok karışık.
Neden korkuyorsunuz Allah aşkına? O kadını koruyan eşinizden mi? Bırakın lütfen bunları. Korkması gereken onlar. İkisi bir olup sizin yuvanızı yıkmış. Daha kaybedecek neyiniz kalmış? Size dokunan dokunmuş zaten. Söyleyin gitsin ki bir daha başka evli erkeklere bulaşmasın. Eski eşinizden neden korkuyorsunuz. Yapmayın. Sizin korkmak için sebebiniz yok

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kadın öğretmen di. Hatta eşime öyle fotolar atmıştı ki resmen özel bölgesi memeleri iğrenç şeyler. Hatta bir pozun da ağzında muz hoşuna gitti mi yazmis😑 Ben öğrenince hemen boşandım hatta hamileydim Bebeğimi düşürdüm. Biraz zaman geçince okula gittim fotoları yazışmalari müdür beye gösterdim. Kadın ilköğretim ogretmeniydi veliler den birkaçı öğrendi öğretmeni istemediler vs vs. Kadın ayaklarima kapandı yanında üç öğretmen arkadasiyla yalvardi. İki tanede oğlu varmış. Sonra ne cehennem olsu bilmiyorum. Müdür beyin fotoları bakınca yaşadığı travma gözümün önünden gitmiyor.
Herşey gönlünüzce olsun.

Alninizdan öpüyorum sizi ...

Back
X