- 27 Nisan 2018
- 32
- 6
- 88
- 39
- Konu Sahibi elifsuelif
-
Sizi aldatan adamın hemde çocuğuna bunu yaşatan adamın nesini özlüyosunuz anlamıyorum13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Gerçekten düzgün insan bulan çok kişi var 2 çocukla daSırada bekliyordu 2 çocuklu kadın için.bqzen buranın yorumları beni benden alıyor.
gururun yokmu senın kendıne gel silkelen yahu öz saygını yitirme bu kadarsürekli bana yakınlaşıyor kimseye itiraf edemiyorum ama onun varlığını özlüyorum
Bence şu an geçiş sürecinde olduğun için böyle hissediyorsun. Alışkanlıklar var sonuçta. Kendine zaman tanı kendine odaklan. En fazla 1 yıla düşüncelerin çok değişecektir. Sadece zamana ihtiyacın var.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Öyle bir insanı özlemek ve hayatına bakmaman kendine yağtıgın en büyük ihanettir13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Bunu gururunuza nasıl yediriyorsunuz. Bulunmaz hint kumaşı değiller ki bu değersizlik kendini aşağılama neden?galiba koştum
Bazı kadınlar var, değil tükürdüğünü yalamak, kustuğunu yutuyor. Bende sizi hayretle seyrediyorum.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Ben de uzun yıllar süren evliliğimden boşandım. İlk andan itibaren dünya varmış dedim gerçi ama sizi anlıyorum. Psikolojik destek alabilirsiniz.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Ne alakasi var ya. Aliskanligi kirmak zor geliyor. Ne erkekler varya öyle bir hiski bu ona çok bağlanmışım ondan başka erkek yok gözüm görmüyor kimseyi
Kesinlikle. Ben hastane de denk gelmiştim. Kadın çok çekmiş ilk kocasından 2 oğlu varmış. Sonra boşanmış. Yeni biriyle evlenmiş. Çok mutluyum demişti.Gerçekten düzgün insan bulan çok kişi var 2 çocukla da
Valla öyle de güzel adamlar bulur ki şaşar kalırsınSırada bekliyordu 2 çocuklu kadın için.bqzen buranın yorumları beni benden alıyor.
Uygulamadan bulunulan adamdan hayır mı gelir Allah aşına?Çivi çiviyi söker. Sizin birazcık özgüveninizin okşanması gerekiyor. Çevrede sizi aldatan adam dışında taş gibi abilerde var:) indirin bir tane sağa sola çevirmeceli arkadaşlık programı, açın bir hesap sonra görün cümbüşü:) ne yunan heykelleri var orada azıcık kafanız dağılsın:) sohbete dalın gidin aklınızın ucuna bile gelmez:) siz köpek çekersiniz sonra
dip not : ama siz annesiniz kuzuları ihmal etmeden tabi :)
Sırada bekliyordu 2 çocuklu kadın için.bqzen buranın yorumları beni benden alıyor.
Evet, ben de oğlumun yaşam alanına asla birini sokmayı düşünmüyorum açıkçası. Aslında kendi yaşam alanımda da istediğimden hiç emin değilim.Evlenmek zorunda değil. 2 çocuk bir kadın için düzeyli bir ilişki gayet uygundur.
Üzülmeniz, alışkanlıkları aramanız, yeni hayata adapte olamamanız ve hazmedememeniz çok normal. Seneleriniz birlikte geçmiş ve sırtınızdan vurmuş; karmaşık duyguların etkisiyle böyle hissetmeniz de normal. Bu hislerin aşk, sevgi, özlem olduğunu düşünmüyorum. Kaybettiğinizi düşününce gözünüzde yücelmiş.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Şimdi öncelikle şunun bilincinde olmalısınız bu kolay olmayacak elbette. Yani birden aldatıldığınız gerçeğiyle şoka uğradınız, hiç hesapta yokken evliliğiniz yıkıldı, hayatınız tamamen değişti ve iki çocuğa yalniz bakıyorsunuz. Bu tabii ki zorlayacak. Tabii ki bu duygu karmaşıklığını bazen eski eṣe özlem gibi hissedeceksiniz, belki bazen de gercekten özleyeceksiniz.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Uygulamadan bulunulan adamdan hayır mı gelir Allah aşına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?