• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.069
333
Merhaba Arkadaşlar forumda aktif olmasam da sürekli girip okurdum şuan aldatıldığımı öğrenince ne yapacağımı bilemedim buraya geldim.
Bana akıl vermenize ihtiyacım var ben düzgün düşünemiyorum.

9 aylık dolu dolu geçen bir ilişkim var. Herşeyin çok güzel gittiğini sanıyordum. Ne desem ağzımın içine bakan olması için çaba sarfeden bir insan karşımdaki.
İşi gereği yurt dışına gidiyor. Şuan yine yurt dışında ben hiç telefon-mail vs karıştıran bir insan değilim. Şifreleri hep vardır ama hiç girmem hatta bunu ayıp saydığımı sevgilim de bilir.
Konuya gelecek olursak;
Bugün gönderdiğim mail adresine gitmiyor diye hata veriyordu bende bir hata bulamadım onun mail adresini açtım dolu vs diye düşünüp gerçekten gitmiyor mu diye.
Sonra pek bilindik olmayan 2 sosyal tanışma amaçlı siteden mailler geldiğini gördüm.
İlk başta reklam amaçlı diye düşündüm. Ama sonra içime şüphe düştü ve baktım. İkisinde de profili var.
Rus kızlarla görüşmüş-tanışmak amaçlı.:53: Bu yazışmalar mayıs ayında bir de temmuz ayında var. Yani ne diyim bilmiyorum ki bana evlenme hayalleri kuran adam beni evlenmek için ikna eden adam böyle nazik böyle süprizlerle dolu bir adam nasıl olur da böyle birşey yapabilir.
Çok mutsuzum. Güvenim kırıldı. Gururum incindi.
9 ayda bunu yapan 9 yıllık evlilikte ne yapar.
Cuma günü dönüyor yazışmaların çıktılarını alıp karşısına geçip ayrılmayı düşünüyorum. İnsanlar bu kadar mı güvenilmez :50:
Siz olsanız ne yapardınız doğru karardayım dimi ? Bunun affı olmaz. Süründürüp sonra geri barışamam da bir kez güvensizlik oluştu ilişkiyi sürdüremem ki...

ne mi yapacaksın? tabiki ayrılacaksın,evlide değilsin 2 defa düşünmen gereken bir durumunda yok,ha affedeyim seviyorum ölüyorum aşkından dersende bir kere bunu yapan her zaman yapmayada meyillidir diyorum...mutsuzlugu bile bile tercih etme

Son düzenleme:
Yapmayan yani aldatmayan erkek çok az hayatım,iyi düşün taşın,hazmederim,sindiririm,evlenirim,bu bir maceradır unutur dersen ne ala...
yok içimde hep bir kuşku olur,mutlu olamam dersen bye bye demen gerekecek en kısa zamanda..

tabiki de ayrıl
çıktıları koy önüne
bi daha nasıl güveneceksin ki zaten
ayrıca o tarz sitelere girmesi bile iğrenç bence
normal bi insanın o tarz ortamlarda rus kızlarıyla işi ne

Rus kizlarla tanismak amacli demisin ya...
Iste biz ona sapik ruhlu insan veya doyumsuz insanda diyoruz.
Ve bu bir tur hastalik. tedavisi de nerdeyse imkansiz.

Dusunmen gereken bir cocugun yokken yol ver gitsin.

Hatta zahmete girip cikti falanda gosterme bence.
Artik hevesim kalmadi sende, idealimdeki sen degilsin de. Hafifte gulumse... Kiii biraz kompleks yasasin arkandan..

Son düzenleme:
ayrıldıktan sonra karşına çıkan kişi de aldatırsa ne yapacaksın, aldatmayan yok malesef çok iyi saklayan vardır.

köprüden önce son çıkış hemen sağda..
yol yakınken arkanıza bakmadan çekin, gidin...
eli işte gözü oynaşta adamdan koca filan olmaz.

arkamızda gözümüzün olmaması
ya da evrende herşeyi duymamamızın sebebi bu işte
deştikçe yaralanıyoruz
hepsi böyle hepsi
benimki de sözde yapmıyorum diyor
ama
deşersem eğer yara alacam biliyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar ayrılıp arkama bakmamam gerekiyor işte :50:
Bu kadar kırılabileceğimi bilmezdim.

Şimdi affetseniz hep bu kuşku ve şüphe ile yaşaması çok zor olur. 9 aylık bir ilişki için ömür boyu aklınızın bir köşesinde acaba sorusu ile yaşabilecek misiniz?

ayrıldıktan sonra karşına çıkan kişi de aldatırsa ne yapacaksın, aldatmayan yok malesef çok iyi saklayan vardır.

bu düşünceyle bakarsak hiç bir erkeği sokmamamız gerekiyor hayatımıza,erkekler şüphesiz zaafları olan ve bu konularda zayıf karekterlidir böyle bir şey yapıpta saklayan erkekler dilerim ki bir şekilde göstersin yüzünü yaptıgı eli ayağına dolaşsın :):)

Ben okul sınavlarımdan dolayı sürekli ingilizceyle uğraşmak durumunda kalıyorum. Bu yüzden bi site buldum çeviri programı. Orda bi tuş var. O an o sitede millet hangi cümleyi ingilizceye çeviriyo falan gösteriyo. Her girdiğimde saçma sapan yazışmalara şahit oluyorum. ' bu ne güzellik, cam açarmısın, sevgilin varmı, şu otelde buluşaım' falan daha neler neler. :50:

Bu düşünce aldatan sevgiliyi/eşi affetmek için uydurulan bi bahane gibi geliyor bana alınmayın ama.

dua et ki şimdiden görmüşsün gerçek yüzünü...ha bu bi tesadüf değil, Allah sana bunu göstermiş şimdiden..bu bi işaret...

Aldatmayan erkek vardır.
Onu bulmak ise maharet gerektirir.
Merhaba Arkadaşlar forumda aktif olmasam da sürekli girip okurdum şuan aldatıldığımı öğrenince ne yapacağımı bilemedim buraya geldim.

9 aylık dolu dolu geçen bir ilişkim var. Herşeyin çok güzel gittiğini sanıyordum. Ne desem ağzımın içine bakan olması için çaba sarfeden bir insan karşımdaki.
İşi gereği yurt dışına gidiyor. Şuan yine yurt dışında ben hiç telefon-mail vs karıştıran bir insan değilim. Şifreleri hep vardır ama hiç girmem hatta bunu ayıp saydığımı sevgilim de bilir.
Konuya gelecek olursak;
Bugün gönderdiğim mail adresine gitmiyor diye hata veriyordu bende bir hata bulamadım onun mail adresini açtım dolu vs diye düşünüp gerçekten gitmiyor mu diye.
Sonra pek bilindik olmayan 2 sosyal tanışma amaçlı siteden mailler geldiğini gördüm.
İlk başta reklam amaçlı diye düşündüm. Ama sonra içime şüphe düştü ve baktım. İkisinde de profili var.
Rus kızlarla görüşmüş-tanışmak amaçlı.:53: Bu yazışmalar mayıs ayında bir de temmuz ayında var. Yani ne diyim bilmiyorum ki bana evlenme hayalleri kuran adam beni evlenmek için ikna eden adam böyle nazik böyle süprizlerle dolu bir adam nasıl olur da böyle birşey yapabilir.
Cuma günü dönüyor yazışmaların çıktılarını alıp karşısına geçip ayrılmayı düşünüyorum. İnsanlar bu kadar mı güvenilmez :50:
Siz olsanız ne yapardınız doğru karardayım dimi ? Bunun affı olmaz. Süründürüp sonra geri barışamam da bir kez güvensizlik oluştu ilişkiyi sürdüremem ki...

Sadece eglenmis bana göre.
Tanistigini da sanmıyorum.

Güven konusunda haklısın
Zedelenmistir.

Kızlar şimdi ben çevirmede hata yapmışım en son mayıs ayında konuşmuş. 4 kızla. Başka konuşma yok temmuz sandığım ocak ayında.
Şimdi şöyle bir durum var ben tam çeviri yaptım. O kızlara Kievde olduğunu söylemiş ve görüşelim demiş oysa yazıştığı tarihte biz beraberdik yani aynı şehirdeydik.
Ben anlamadım bu durumu yurt dışı seyaheti de fransaya o noktada da beni aldatamaz çünkü şirket bir. Gittiği her gün telekonferans toplantılarımız oluyor :s
Ben bu işin içinden çıkamadım ya :50:

Son düzenleme:

Konuya gelecek olursak;

canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :):54:

canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :):54:

illa cinsel deneyim kazanmak istiyorsa bir sevgili edinmeden yapsaydı o haltı. sevgilisi varken buna kalkışması aldatma oluyor. buna her erkek yapar demek de acizlik teselli vs.

Kızlar şimdi ben çevirmede hata yapmışım en son mayıs ayında konuşmuş. 4 kızla. Başka konuşma yok temmuz sandığım ocak ayında.
Şimdi şöyle bir durum var ben tam çeviri yaptım. O kızlara Kievde olduğunu söylemiş ve görüşelim demiş oysa yazıştığı tarihte biz beraberdik yani aynı şehirdeydik.
Ben anlamadım bu durumu yurt dışı seyaheti de fransaya o noktada da beni aldatamaz çünkü şirket bir. Gittiği her gün telekonferans toplantılarımız oluyor :s
Ben bu işin içinden çıkamadım ya :50:

bence tam emin olmadan ona bu durumdan sözetme. gerekirse çıktı al iyice incele. veya başka mailden üye ol belki sitenin kurnazlığıdır, nasıl seni üyemiş gibi gösterebiliyorlarsa belki konuşma da onların koyduğu bir örnek konuşmadır? şifre belli mi yani onun koyabilceği tarzda bir şey mi?

Back
X