Cocugumu elimden alirlar diye korkuyorum.Koca pavyon kadını ile olunca aldatma sayılmaz der baba erkek adam yapar normal der,ana dayağını yer oturur..nasıl insanların arasında kalmışsın sen ya?
Bütün delilleri topla ve boşanma davası ac madem zenginler al alabildiğin kadar ve defet herkesi başından..
Cocugunla yeni Bir sayfa ac kendine..
Hic sormayin aklima geldikce o kadinla yaptiklarini delirecek gibi oluyorum nefes alamiyorum resmenBiri de dememiş ki zengin adamın pavyonda ne işi olur. HmmmAnne babasını dövme sorunsalına hiç değinmiyorum...
Zengin fakir farketmez giden hertürlü gidiyor bunlardan biride kayınbiraderim oda zengin okumuş meslek sahibi adam müzikli ortam seviyor...bu da bi alışkanlık galiba Allah ıslah etsin...tiksiniyorum pavyon cümlesinden bileeBiri de dememiş ki zengin adamın pavyonda ne işi olur. HmmmAnne babasını dövme sorunsalına hiç değinmiyorum...
Bebeğinize ve size büyük haksızlık. Dilerim ki atanıp kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz. O da kendi pisliğinde debelensin.Hic sormayin aklima geldikce o kadinla yaptiklarini delirecek gibi oluyorum nefes alamiyorum resmen
Ne diyebilirim ki... Mantık aramak, vizyon aramak boşa kürek çekmek olur. Akıl öyle herkeste bulunsa..Zengin fakir farketmez giden hertürlü gidiyor bunlardan biride kayınbiraderim oda zengin okumuş meslek sahibi adam müzikli ortam seviyor...bu da bi alışkanlık galiba Allah ıslah etsin...tiksiniyorum pavyon cümlesinden bilee
Delil varsa ver mahkemeye donuna kadar al o parayla ev kurarsın ailenede yazıklar olsunBen ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum.
Ses kaydi kanit midir kiTekrardan itiraf ettirip yaptigi zinayi ses kaydi alin. Zengin olduguna gore yuklu de bir zina tazminati alarak kizinizi ve kendi hayatinizi kurtarirsiniz.
Evet bu tarz davalarda kullanabilir diye biliyorum hi arkadasim velayet davasi icin esinin tehtit ve hakaretkerini ses kaydi olarak sunmustu. En azindan elinde ispat olursa hicbisey olamzsa bile karsidaki korkar cekinir hizaya gelirSes kaydi kanit midir ki
Gerçekten zor bir durum ekonomik özgürlük olmayınca daha da zor aileniz eşinizin durumu iyi diye aldatmayan erkekmi var en azından dürüstçe söylemiş diyorlar muhtemelen ama tabiki insan soğur bu durumda eşinden kabullenmek çok zor diğer taraftan psikolojik sorunları olan biri sanırım öyle demişsiniz bu da ayrı bir durum ,aldatma olayını ispatlarsanız hakim kusurlu görecek eşinizi bide ispatlayabilirseniz süper olur illaki boşanacağım diyorsanız çocukta var maddi durumuda yerinde olduğuna göre tazminat nafaka talep edin aileniz destek vermese bile yaşadığınız evde siz kalın ve kocanız gitsin evden yada o şekilde kabul etmeyip sorun yapacaksa ayrı eve çıkın ailenizle yaşamayın fakat çalışmanız da şart ,şu konuyuda es geçmeyinki maalesef aldatmayan erkek yok denecek kadar az bunu açıkça dile getirmesi dürüstlükten ziyade size karşı vicdan azabı duyuptamı paylaşmak istedi bana çok tuhaf geldi açıkcası umarım herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsunNerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Herseyi at bir kenara insanin ailesi arkasnda olmazsa olmuyor.Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Rabbim yardimcin olsun ben de cok zordayım gücüm yok takatim yok ölesim varCocugumu elimden alirlar diye korkuyorum.okadar istiyorum ki bosanmayi. Hic birininn yzuunu dahi gormek istemiyorum. Herkesin ne mal oldugunu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?