Aldatildim yardim edin kimsem yok.

Önce Bi sakinleş annen baban yardım etmiyor ise iş başa düşmüş iyilikle kötülükle ekonomik anlamda ne alabilirsen al sonra bas tekmeyi kimseye eyvallahın olmasın

Bak kızım durumları da iyi imiş sen neden korkuyorsun. İyi bir avukata ver davayı. Anlaş ve en azından sonrasında bunları çekmek zorunda kalmazsın. Allah kolaylık versin.

Babam suan bu adamdan bisiu ollaz diyor. 1 ay sonra yanima.tasinacaklardi.zaten. 1 ay sabret dedi hayret vicdana mi geldi anlamadim ben. Allahik.insallah kurtulacagim.kizlar sagolun. Allahim.kimsenin basina vermesin es cok.onemli

Zenginler diye mi aileniz sesinizi çıkartmadan herşeyi kabullenmenizi istiyor acaba? Adamın psikolojik hastalığı var demişsiniz.Evlenirken bundan haberiniz var mıydı? Bu hayatı siz yaşıyorsunuz ve yaşamaya devam edecek olanda sizsiniz.Ailesinin zenginliğinin size bir faydası var mı? Kendinize hayat kurabilecek durumda mısınız?Bütün bunları en ince noktasına kadar düşünüp, kendinizi sağlama alın önce. Aileniz size destek olmadığı gibi birde köstek olmasınlar.Her türlü şartlarınızı olgunlaştırdıktan sonra bırakın bu adamı. Zenginlikleri başlarını yesin. Sizi yakmışlar baksanıza.

Babam suan bu adamdan bisiu ollaz diyor. 1 ay sonra yanima.tasinacaklardi.zaten. 1 ay sabret dedi hayret vicdana mi geldi anlamadim ben. Allahik.insallah kurtulacagim.kizlar sagolun. Allahim.kimsenin basina vermesin es cok.onemli
çok şükür...ama bence aileniz size sahip de cıksa en kötü bir özel okulda çalışın paranızı kazanın. Kimse başınıza kakmasın

İyi olmayan bütün süreçler gecicidir .Allah her seyi layikiyla görüyor bozmayin moralinizi.Esinizin sizi aldattigi dogru mu acaba ? Bunlar kurduğu sanrılar olmasın.Emin misiniz? Rahatsizligi varmis cünkü.Ayrica böyle anne ve babasina demeye dilim varmiyor siddet uygulayan bir kocaya karsi sizin de hisleriniz kalmamistir büyük ihtimal.Bu durumda aldatsa nolur gibi bir düşünce de oluşuyor.Yani insan sevdigini ,önemsedigini kıskanır.Nice insan anne baba olmak icin ugrasiyor ve şansli yönünüzü düşünün ,Evladiniz size güç versin.Onun bu dünyada en cok size ihtiyaci var.Bir süre sabredin ,ama mutlaka çalisin.Sonucta 4 yillik mezunsunuz ve illa ögretmen olmak zorunda da degilsiniz branşınız ne bilmiyorum ama.Umarim kendi ailenizin fikir ve duygulari sizin lehinize döner tüm kalbimle dilerim bunu .Her seyin güzeli,hayirlisi olsun insallahh hakkinizda Sadece dua gelebiliyor elimizden .Disaridan boşan,nafaka iste demek kolay.Ferahlar diliyorum hakkinizda kardesim.Bolca inşirah suresi okuyun

Kocasi siddet uygulamiyormus ki annesi babasina siddet uyguluyormus

Valla kizacaksinama aldatmadan ziyade ben hastalığına takildim durumun zor ama çocuğuna tutun bak ben bekarim ve bazen diyorum ki sırf çocuk için bile evlenilir cok zor ama mümkün oldukça görmezden gel her bunaldiginda çocuğunu düşün ibadete yönel çok rahatlatiyo bu hayat bi sınav sabrimizla sinaniyoruz dua edicem senin icin

Pardon bunu simdi okudum ailenize hicbiaey diyemiyorum ya nasıl bu vebalin altından kalkacaklardır

Annenin babanın senden para beklentisi var gibi yada boşanma ne olursa olsun kafasındalar
Umarım Allah sana hayırlı kapılar açar

Ah canım... Seni okadar cok iyi anliyorum ki malesef bende çok kere aldatıldım çok kötü bir his asla unutulmuyor .. Senin ailende benim ailemin kafadan malesef benimde gidicek yerim yok çocuklarım için sabrediyırum katlanıyorum

Anlaşıldı aile yok arkanda. Kendi syaklarının üzerinde duran bir kadınsan ayrıl. Ams anladığım kadarıyla ayrılsan da sana huzur vermez gibi geliyor.

Allah yardımcınız olsun çalışma imkanınız var mı?

Ben ölmusumde aglayanim yok..bana iftira atacagini.soyluyor. cocuk.olmasa kicima tekmeyi atarmis..bu arada bebegim tup bebek cik.aci cektim bebegime kavusana kadar. Kizimi parka goturdum arkamdan gelmis bana ayi diyorr. Ayi gibiymisim.ben kendimi cok kotu hissettim 70 kg im. Benum yuzumdrn isinu gucunu yapamiyormus. Sanki suclu benim bana hakaretler edip gitti. Artik dayanamiyorum. Ne igrenc bi insanla.evlenmisim.ben oyle.nefret. ediyorum.ki ondan

Ben ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum.
Canm mrb ben suan boşanma asamasndaym benmde elimde ses kaydi var,benm sebeblerimde hemen hemen sennki gibi sanalda aldatma ve şiddet vardı, ben yinede mahkemeye suncam,ses kaydini iyi muhafaza etmeye bak ne olur ne olmaz sana siddet uyguladığı zaman direk darp raporu almaya git,sonunu düşünmen lazim senin çocuk da varms,allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…