Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Senin neyin.var cnm sanirim.hamilesinRabbim yardimcin olsun ben de cok zordayım gücüm yok takatim yok ölesim var
Babam suan bu adamdan bisiu ollaz diyor. 1 ay sonra yanima.tasinacaklardi.zaten. 1 ay sabret dedi hayret vicdana mi geldi anlamadim ben. Allahik.insallah kurtulacagim.kizlar sagolun. Allahim.kimsenin basina vermesin es cok.onemli
Kocasi siddet uygulamiyormus ki annesi babasina siddet uyguluyormusİyi olmayan bütün süreçler gecicidir .Allah her seyi layikiyla görüyor bozmayin moralinizi.Esinizin sizi aldattigi dogru mu acaba ? Bunlar kurduğu sanrılar olmasın.Emin misiniz? Rahatsizligi varmis cünkü.Ayrica böyle anne ve babasina demeye dilim varmiyor siddet uygulayan bir kocaya karsi sizin de hisleriniz kalmamistir büyük ihtimal.Bu durumda aldatsa nolur gibi bir düşünce de oluşuyor.Yani insan sevdigini ,önemsedigini kıskanır.Nice insan anne baba olmak icin ugrasiyor ve şansli yönünüzü düşünün ,Evladiniz size güç versin.Onun bu dünyada en cok size ihtiyaci var.Bir süre sabredin ,ama mutlaka çalisin.Sonucta 4 yillik mezunsunuz ve illa ögretmen olmak zorunda da degilsiniz branşınız ne bilmiyorum ama.Umarim kendi ailenizin fikir ve duygulari sizin lehinize döner tüm kalbimle dilerim bunu .Her seyin güzeli,hayirlisi olsun insallahh hakkinizdaSadece dua gelebiliyor elimizden .Disaridan boşan,nafaka iste demek kolay.Ferahlar diliyorum hakkinizda kardesim.Bolca inşirah suresi okuyun
Ben de öyle yazdım zaten iyi okuyunKocasi siddet uygulamiyormus ki annesi babasina siddet uyguluyormus
yanlis mi anladimBen de öyle yazdım zaten iyi okuyun
Pardon bunu simdi okudum ailenize hicbiaey diyemiyorum ya nasıl bu vebalin altından kalkacaklardırHerkesi ayri ayri etiketleyemedim kusura bakmayin topluca yaziyorum tum cevaplari. Ben ozel okulda okudum. Durumumuz iyi degil di o siradada maddi acidan daha kotu durumda olduk. Karsima bu cikti bana para yardiminda falan bulundu. Bende kabul etmrk zorunda kaldim. Ona borclandim. Ailem zorda kalmasin diye. Simdiki aklim olsa birakirdim okulu daha iyi. Kurtulmak istedim cok kurtulamadim. Okul bitti nisanlandik. Nisandan 1 hafta once yine boyle takintili kuskucu hareketler yapti ayrilmak iatiyorum nolur beni kurtarin diye yalvardim annem babama..onlar bana turlu hakaretlrr etti ozellikle annem. Elalem ne der v.s neysr nisanladim. Sonda evlendim..ama.evlenene kadar yalvardim kurtarin beni diye. Bana gelinlik degil kefen giydirdiniz dedim evlenirken. Soz nisan dugun hic birinde kavgasiz olmadi. Onla bunla.kavga etti hep benim hayatimi zibdana cevirdi. Okurken ilac kullandigini biliyordum ama bu denli hasta oldugunu anlayamadim. 5 senedir hapis hayati yasiyorum konusmayi unuttum resmen..bir tane bile arkadasim yok komsum bilenyok. Insanlarinn yuzune bakack yuzum yok. Yolda bi adam.beklese ona takar kafayi beni minoldurcrn bu adam neden bekliyor v.c boyle srylri var inanilmaz.kuskucu. ilac.kullaniyor ama.onun durumunu hic sanmiyorum ilacla cozulsun. Kardesim zihinsel engelli cok cektim ondanda. Oyuzdende idmanliydim harelde katlandim. Babam gecen sene geldi geldigindr gordu babasina nasil davrandigini dovdugunu. Olmaz boyle falan diyordu. Ben dr benin arkamdalar sandim. Ya bunhuylarini benim kizimin gelecegini mahvediyor. Herkes biliyor onun deli olsugunu. Ortama giremiyorum.. neyse babama dedim ki baba benu aldatmis gel. Ya ben beni aldtamasindan dolayi bosanmak istiyorum. O gelmis huyundan suyundan bahsediyor babasigile. Tamam pis huylu ama benim suan derdik o degil ki. Ben eve sigamiyorum inanin nefes alamiyorum cocugumu emziriyorum sutumde cekildi. Bildiginiz sizofren ve hic kimse bununla yasamaz yasayamaz. Hem beni aldatiyor hem hakaret ediyor. Dedim ya kuskucu diye. Neymis kompli kurmuslar sarhos etmisler kadina gittiignde. Tamam ama.onceainde pavyona neden gittin ne niyetle. Yaa acik acik dedi evet kadina gittim diye. Hayr rahat batti ona. Ben kimin ne oldugunu anladim. Bundan sonra kendim bakicm basimin caresine. Bu kadar asagilanmayi haketmiyorum ben. Bana onursuz bir hayati layik gorduler. Yaziklar.olsun hepsine. Bu kadar canim acimadi ya.
Annenin babanın senden para beklentisi var gibi yada boşanma ne olursa olsun kafasındalarKendime hic guvenim.kalmadi bebegim var bide. Hergun kafami utuledi durdu. Hic.bi.ozel okul.almadi beni. Kucuk bur her burasi. Kpss caliscak.halim.kalmadi 5 senedir yedi bitirdi beni keske ölsem.ne iyi.olur. ben neymisim ya. Ben neyime.guveniyormusum bi baba bunu nasil.ozler.aklim almiyor. Ee.babam.buysa zaten elin adamina cok gormemk lazimmis. Sanki etlerimi ligme ligme kesiyorlar.yasadigim aciyi size anlayamam acayip bi aci bu. Kabul edemem ben kadinlik grurumu .paraya satamam. Hayir aanki bemim kirigim.varmis gibi hareketler bidr niye bosanmak.istiyormusum.biri akilmi veriyormus biaiymi varmis ya bunu anam.babam diyo. Canimi oyle yakiyor.ki bu sozler. Sana guveniyorim baba demeyi cok isterdim. Kimsesizmisim ben neler yapmistim onlar icin yaziklar.olsun hepsine
Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Anlaşıldı aile yok arkanda. Kendi syaklarının üzerinde duran bir kadınsan ayrıl. Ams anladığım kadarıyla ayrılsan da sana huzur vermez gibi geliyor.Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Allah yardımcınız olsun çalışma imkanınız var mı?Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Canm mrb ben suan boşanma asamasndaym benmde elimde ses kaydi var,benm sebeblerimde hemen hemen sennki gibi sanalda aldatma ve şiddet vardı, ben yinede mahkemeye suncam,ses kaydini iyi muhafaza etmeye bak ne olur ne olmaz sana siddet uyguladığı zaman direk darp raporu almaya git,sonunu düşünmen lazim senin çocuk da varms,allah yardimcin olsunBen ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?