Amin sagolum dua edinAllah yardımcınız olsun bir çıkış yolu çıksın önünüze tez zamanda
Sakin kalmaya çalışın mantıklı düşünmeye çalışın zor bir durum yanlız bırakılmak ayrıca zor ve acı ama altından kalkarsınız mutlakaAmin sagolum dua edin
Zaten bu durumlarda hep kadınların üzerine geliyorlar cahillik yapılan başka bisey değil. Elinizdeki kanıtları iyi saklayın ve iş bulmaya çalışın nolursa olsunBen ogretmenim ama.kpss.kazanamadim. bu yerde is bulamadim. Ses kaydi var elimde vede yazismalar.var. ama tek basimayim. Herkes sirt.cevirdi sanki ben sucluyum.
Oncelikle Rabbım kolaylık versın. Ama o adamla ayrılsan bıle senı rahat bırakmaz. Pavyona giden adam içer de zaten hapta kullanıyom us. Kadın sıgınma evlerini arastır bence. Ordan destek almaya calıs. Madem ailenden destek yok. AyrılsN ne yapcan onların yanına da gıdemeyeceksınNerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Yakalamadın kendimi itiraf eddi aldattığını ? Anladığım kadarıyla kendi itiraf etmiş hiç inandırıcı gelmedi bunu yapan hiç bir erkek böyle itirafta bulunmaz üzerinde yakalansan inkar et derler bu kadar emin olmayın sizi aldattığına annesini babasını dövüyor sövüyor adam psikolojik sorunlu düzgün bi evliliğiniz yok şimdiye kadar neden idare eddiniz hiç mi bunlara takılıp sorun yapmadınız asıl mevzu bu olmalı..Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
Arpası fazla gelmiş denir böylelerine. Biliyor ailenin yanında olmayacağını eziyor. Kendi anne babasını dövüyormuş madem o kadar zengin ve güçlüler neden sessiz kalıyorlar?Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi öldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?