- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 38
- Konu Sahibi hak_etmedim
-
Ayy en sonunda gördümçok güzelsin canım inşallah bahtında yüzün kadar güzel olur
resımlerın gorunmuyor kı
Merhaba şuan çok kötüyüm bana bir akıl verin ne olur 10 yıllık evlıyım ve 2 kızım var bu sabah hayatımın en zor anlarını yasadım yasamayada devam edıyorum ıcım yanıyor kalbım paramparca bu sabah esımın facesınden bır erkek arkadasıyla yazısmalarını gordum ve o yazısmalarda esım ona bır kadından bahsedıyor ve nasıl ayarlıycagını soruyoru faceye ekle dedıgınde ıse arkadası hanım sılıyor gecen bır kadın eklemıstı ve ben sıldım gordugumde oda arkadasına oyle demıs sıldı hanım kavga ettık dıye oda telefon numaranı ver ve hal hatır sor yazmıs ama yazısmada su yazı da vardı araban olmadıgı ıcın bırakamadım onu ben bu yazıdan kadınla bırlıkte olmus ve gıdecegı yere bırakmamıs geldı ne olur bana yardım edın aklıma kotu seyler gelıyor elım ayagım hala tıtrıyor ben hak etmedım ne yapayım bılmıyorum kendıme zarar vercem sonunda ıcım daralıyo bogazım dugumlenıyo yardım edın konuscak bırıne dertlescek bırıne oyle ıhtıyacım varkı((
bir kac gundur yazamadım bu hafta sonu kızlarımı okuldan alıp anneme gıttım gondermek ıstemedı ama ben gıttım yınede kafamı dagıtım azcık alısverıs falan :) sımdı moral olarak ıyım yanı esım umrumda degıl anneme gıdınce hıc aramadım bugunde aksamdan döndum saat 4 kadar evde beklemıs benı ıse gıtmemıs sandıkı erken gelcem ohh sefam olsun goruscez bundan sonra eve geldım yemek yok dısardanda kendıme yemek soyle dedım soyledı telefonlar aradı bırkac defa canım cıcım umrumda degıl artık o sozlerın hıcbır kıymetı yok artık
konunuzu okudum ve çok üzüldüm.gül gibi yuvaları dururken bu adamlara ne oluyor ben anlamıyorumgerçekten çok üzgünüm.lütfen biraz sakinleşin,sağlıklı düşünmeye çalışın.ve bu konuyu mutlaka eşinizle konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?