Aldatıldım yardım edin

hak_etmedim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
35
0
36
İstanbul
Merhaba şuan çok kötüyüm bana bir akıl verin ne olur 10 yıllık evlıyım ve 2 kızım var bu sabah hayatımın en zor anlarını yasadım yasamayada devam edıyorum ıcım yanıyor kalbım paramparca bu sabah esımın facesınden bır erkek arkadasıyla yazısmalarını gordum ve o yazısmalarda esım ona bır kadından bahsedıyor ve nasıl ayarlıycagını soruyoru faceye ekle dedıgınde ıse arkadası hanım sılıyor gecen bır kadın eklemıstı ve ben sıldım gordugumde oda arkadasına oyle demıs sıldı hanım kavga ettık dıye oda telefon numaranı ver ve hal hatır sor yazmıs ama yazısmada su yazı da vardı araban olmadıgı ıcın bırakamadım onu ben bu yazıdan kadınla bırlıkte olmus ve gıdecegı yere bırakmamıs geldı ne olur bana yardım edın aklıma kotu seyler gelıyor elım ayagım hala tıtrıyor ben hak etmedım ne yapayım bılmıyorum kendıme zarar vercem sonunda ıcım daralıyo bogazım dugumlenıyo yardım edın konuscak bırıne dertlescek bırıne oyle ıhtıyacım varkı ((

konunuzu okudum ve çok üzüldüm.gül gibi yuvaları dururken bu adamlara ne oluyor ben anlamıyorum gerçekten çok üzgünüm.lütfen biraz sakinleşin,sağlıklı düşünmeye çalışın.ve bu konuyu mutlaka eşinizle konuşun.

aradım telefonla soyledım hak etmedım dıye bagırdım telefonda zaten alt katta ısyerı evım ısyerının ustunde oglede eve geldı guluyo yok oyle bırsey sonra sanane sen yanlıs anlıyon hep boyle seyler

gülmesi cok ilginc..yanlis anlama olasiliginiz varmi diyecegim ama ...Allah yardimcinz olsun..kendinizi hirpalamayin sakin..olan size olur yoksa..sakinlesin..mantikli düsünemye calisin..simdiki sinirle birseyler yapmayin..10 yilinizi vermissiniz 2 cocuk ..yazik..

Evde karısı çocuklara baksın,10 sen ömründen versin , eşine sadık kalsın adamın yaptığına bak neden yaptın diye soruncada gülüyor karısına duyduğu saygıda bu kadar böyle erkeğe harcanan zamana yazık. Zaten hiç anlamam veremem eğer eşinle mutlu değilsen bişeyler eksikse sevmiyorsan neden aldatırsın ki konuş ayrıl ne yapacaksan yap
Kendinizide üzmemeye çalışın burdan başka bişe yapabilme şansımız yok anca size iyi dilekler dileyebiliriz Allah yardımcınız olsun

hepınıze tşk ederım akşam geldı sırnasıyo sordum kım bu anlat bana soz kızmıycam dedım (bu bır taktık sadece ozmn hayatıma yon verecektım) ben kımseyle bırlıkte olmadım olmamda yazıları ne sorunca onlar sadece arkadasıma hava atmak ıcın dedı ama ben ınanmıyorum ona elımde tam bır delıl yok malesef aılemde arkamda yok

önce bi sakin ol derin nefes al mantıklı düşünmek zorundasın şuanda..
dahada zorlaştırma işi...
bi konuş bakalım ne diyecek...
yazılanlardan herşey ortada gerçi ama yinede bi şans vermen lazım...

Şu face'i icat edenin Allah belasını versin o kadar çok yuvayı dağıttığına şahit oldum ki
Bu erkeklerin mantığını, ahlaksızlığını anlayamıyorum bir türlü...
Arkadaşı evli olduğunu bildiği halde birini nasıl ayarlayacağı hakkında fikir verebiliyor

bana yapmadım dıyo ama sen boyle devam edersen (cınsel yonce bırlıkte olmayınca) benı o tarafa ıtıyorsun dedı ya anlamadıgım asla suphelenmıyordum onceden cok seyler yasadık kadın olmadı daha dogrusu yakalamadım ama su 2 yıldır hele 4 ayıdr o evlendıgımız ılk gunku gıbıydı canım askım bıtanem bebegım hep boyleydı bır dedıgmı ıkı etmıyordu hatta 3. cocugu bıle ıstıyordu ınanın dunden berı soktayım aksam gece saat 4kadar uyutmadı benı yanlıs anladın sırnasmalar bu sabahta askım kalk cocuklara bak dedı sankı bırsey olmamıs gıbı ama benım kalbım kırık kafamda hep o okudugum yazılar var sureklı beynım tekrarlıyor ezberledım artık nasıl basa cıkarım bılmıyorum

xxderinxx haklısın dedım esıme gormım o adamı ısyerınde cok fena yapıcam kendı ayrılmıs esınden adam sureklı esıme kızlardan bahsedıyor bır kere kendı kırdıgı cevızlerı soylerken duydum ve ters ters baktım adama ama kalkkıp benım esıme boyle soylemesı bılmıyorum aklım beynım durmus durumda (

Şu interneti doğru kullanmayı öğrenemez mi insanlar halbuki her aradığını öğrenmek istediğin herşeyi öğrenebilirken neden kötü amaçlarla kullanılır anlamadım gitti....İnsanlıkta bitiyor birazda facebook falan hikaye bir insan adam olmadıktan sonra dışardada herşeyi yapar.Yazıkk valla ....

Arkadaşına hava olsun diye mi yazmış.''Nasıl ayarlayabilirim?'' diye sormuş resmen...İhanet etmemiş olsa bile teşebbüste bulunmuş,böyle bir niyeti olmuş belli ki...Eve bırakamadım demesi de soru işareti ...

Cidden anlamıyorum 10 yıl ya bu dıle kolay 2 cocuk ve pıskınlıgın dık alası. Nasıl olupta hava atmak adına kızı nasıl ayarlarm dıyeblıyor eger hava atmaksa nasıl hanm sıldı dıeblıyor. Hava atmak ole olmaz dııp kız arkadslarnza uyduruk hıkaye anlatn bakalım o naapcak! Bnce kendı ayaklarnz uzernde duran bırıysenz aılenız arknzda olmasa dahı ayrılıp kendı duzenınızı kurmalsınz.

Ya zaten bu face çıktığından beri aldatmalar arttı.Evli bi çift niye face kullanıyorki ben onuda anlamıyorum.Özel hayatlarındaki resimleri niye milletle paylaşıyolar.Bilmiyorum ama özellikle erkeklerin böyle şeylere meraklı olması beni sinir ediyor.Çok şükür benim eşim kullanmıyor.Hatta evde net bile yok.Ne gerek varsa akşam eşini çocuğunu bırakıp nete giren erkekleri sevmiyorum.Büyük konuşmuyayım ama ben aldırmam evime net.İstemiyorum.Çünkü çoğu erkek boş zamanlarını malesef farklı dolduruyor.O yüzden sizin adınıza üzüldüm.

aradım telefonla soyledım hak etmedım dıye bagırdım telefonda zaten alt katta ısyerı evım ısyerının ustunde oglede eve geldı guluyo yok oyle bırsey sonra sanane sen yanlıs anlıyon hep boyle seyler

Canım Allah yardımcın olsun çok acı çok zor bi durum. Erkek milleti gözünle görsen inkar edicekler nerdeyse ama kadın herzaman hisseder canım. Zaten bu internetti face di çıktı çıkalı kaç tane yuva yıkıldı. İnsanlar bi şekilde yakalıyolar artık mailinden face den yok cebinden vs..

Yakalanınca inkar etmek, yalanlamak, arkadaşımdı diye bahaneler uydurmak sonrasında ise sen hastasın uyduruyorsun diye suçu bizlere atmak hemen hepsinin kaçıs noktası sanırım ama o kadar zavallıca ki bu hareketleri ...Yazık sadece yazık ne diyebilirim ki?Benim de başıma geldi çok benzeri.

.İnanmayın ama kendinizi de heba etmeyin..Yıkılmamaya çalışın maalesef böyleler işde..Ya kabullenip devam diyceksiniz ya ayrılacaksınız..İkisi de zor..

Erkekde ki aldatma işaretlerinden birisi de eşe karşı aniden gelişen ilgi de olabiliyormuş..Dikkat..

Ama kesinlikle kesinlikle kendinize çok iyi bakın,siz çok değerlisiniz bunu unutmayın..

Aynen canım yaa valla belki bu internet yokken yine millet yapıyodu yapıcağını ama kabak gibi ortaya çıkmıyodu en azından bu kadar yuva yıkılmıyodu ama bence eşler birbirinin mailini face ini kontrol etmemeli diye düşünüyorum hani derler ya ararsan bulursun diye Allah kimseyi şeytana uydurtmasın ama insanoğlu çiğ süt emmiş ne zaman ne yapacağı belli olmaz ama araştırıp gözümle görmek beni daha çok kahreder yapıyosada ben bilmiyim duymayayım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…