aldatıldım

Siz evlenirsiniz adam belki sizleyken onu hayal ediyor ama siz kendinizi bitirmiş diye teselli ediyorsunuz siz evlenirsiniz

Düğünü yapıp bir ömür onunla birlikte olduğunuzda hayatınızın sonuna kadar bunu unutmayacak ona hicbir zaman güvenmeyecek ve hep yaralı bir kalple yaşayacaksıniz.Ben olsam yol yakınken noktayi koyarım. İlerde çoluk çocuk olunca bitirmesi daha zor olur.Defedin gitsin karaktersizi.

Her köşeye sıkıştığında, mutsuz olduğunda senle beraberken o kadına gider. Kuzu kuzu uyutur seni de. Tek çaren ondan kurtulmak. Dönüp dolaşıp ona gitme ihtimali o kadar yüksek ki bunu göze alırsan olacaklardan sadece sen sorumlu olursun. Konuştun mu peki bu olay hakkında onunla?

Bunu affederseniz hayatinizin geri kalani boyunca aldatilmaya devam edersiniz, siz bilirsiniz.

Diyelim ki seni sevdigini anladi ve oyle bitirdi.
Bu seni5 aydir ayakta uyuttugu baskasiyka cinsellik yasama hayalleri kurdugu arzuladığı baska bi kadin oldugu gercegini degistirir mi?

Saglikli düşün simdi bunu affettin diyelim
Yarin yapmayacagi ne malum hadi onu gectim bu adama guvenip cocuk yaoabilir misin? Geceleri rahat uyuyabilir guvende hissedebilir misin kendini

siz affetmek istiyormusunuz
güvenebilecek misiniz
dinde kültürde geleneklerde uygun ikinizi de alsın
ikinizi de seviyor nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…