aldatıldım

Şimdi siz bu adamla yine de evleneceksiniz sanırım. Ve %99 yine aldatılacaksınız. Benim merak ettiğim bir insan kendine bunu neden yapar. Mazoşist değilseniz bunu kendinize yapmanızın hiçbir açıklaması yok. 2. Aldatılıp da buraya konu açarsanız kimse size ah vah etmez. Çünkü kendiniz kendinize etmiyorsunuz bunu. Okumuş kadınsınız, bunu yapmayın.

gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı
Yani gercekten seven bir adam var desek bu baska birisiyle 5 aydir duygusal anlamda konustugu gercegini degistirecek mi? Kafa karistiracak ne var bunda? Son yazdiklari kalbinizi mi yumusatti? Yapmis ama pisman da olmus diye mi dusundunuz? Sizi 6 yildir o kizi 10 yildir birakamamis. Hanginizi gercekten sevmis!?

aynısı benim başıma geldi fakat ne yazık ki sizin hikayenizdeki ''uzakta olan,görüşülemeyen kadın'' ben oluyorum. ''ikinci kadın'' oluyorum bu durumda diğer bir deyişle.
aylar boyu ayrılacagız, aramız kötü, ayrıldık diye kandırıldım eski sevgilim tarafından ne yazıkki ve ben bu adam için herşeyi bırakmaya hazırdım. sonradan öğrendim ki ilişkisi devam ediyormuş.
bizim hikayemiz de 6-7 sene evvelsine dayanır, sevgililik dönemi dahil. bu durumda her iki tarafta aldatılmış oluyor; hem siz hemde konustugu insan. belki o insanında bu adam(!) a karşı duyguları vardı; bir şeyleri ümit ediyordu.
yanlış anlamayın böyle hassas bir döneminizde o insanı savunmuyorum ama olaya herkesin penceresinden bakın bir de. size tavsiyem ayrılın gitsin ,çünkü emin ol sadece cinsel değil duygusal hisleri olmasa görüşemediği insanla aylar boyu konusmazdı.

ve biraz zaman geçtikten sonra eminimki o insanla mutluluk tablosunu paylaşırlar , en kötüsüde o kızın hiçbişeyden haberi olmaması..

hala seviyor mu diye düşünüyorsunuz ya, pes!
öbür sevgilisini de getirip hep birlikte yaşayalım dese, bak beni bırakıp gidemiyor her koşulda yanında istiyor, demek ki seviyor diyeceksiniz herhalde

Sizinkide saçmalık değilmi siz bile bile var olan ilişkiye başlıyorsunuz aramız kötü ayrılıcaz ne demek yapmanız gereken peki o zaman ayrılık olursa şayet bende burda olursam bişeyler yaşama şansımız olur deyip iletişimi kesmek olmalı hiç mağdur olarak göremedim sizi kusura bakmayın

ben burda olayı her yönüyle anlatmak istedim ve inanın değerli fikrinizi soran olmadı

ben burda olayı her yönüyle anlatmak istedim ve inanın değerli fikrinizi soran olmadı
Çünki sizin o değerli fikrinizi soran olmuştu o yüzden bende zamanında ikinci kadındım onuda anlamaya çalışın lütfen diye fikrinizi beyan ettiniz bravo kusura bakmayın buraya yazma cesaretiniz varsa karşılık verileceğinide bilmeniz gerekiyor demem o ki gerçekler canınızı acıtmasın...

o değerli fikrimi soran sizmiydiniz hanfendi , olay ikinci kadın psikolojisini anlatmak değil, adilik yapan adamın ''ikinci kadına'' da karşı hislerinin oluşu. bunu anlatmak istedim. siz bana odaklanmayın hadi yaa enerjinizi başka şeylere harcayın

Ah canim cok uzuldum. Sevdigin nikahlandiginn yakin zamanda dugunun olacagi adamin boyle bisi yapmasi seni ne kadar uzmustur yaralamistir.

Sana tavsiyem bu meseleyi dugunden once cozmen. Gerekirse dugunu erteleyin. Aslinda zaten nikahlisiniz ama aileleri dusunup dert ediyorsan.

Bence karsina al konus. Affedip affetmemek sana kalmis. Duygularin mantigin bambaska seyler soyluyor olabilir. Suan hemen karar verme. Biraz sakinles dusun. Neyi istedigine karar ver. Affetmem aylar yillar gecse de supheyle yasayamam dusuncesi agir basiyorsa ayril.

Ancak ona olan sevgin agir gelirse onunla konusup biraekilde ikna okursan ve affedersen sana tavsiyem bu mesele orda kalsin. Uzatma, affet ve unut. Affedip iliskiye devam edip aylar sonra aklina geldikce meseleyi acma.

Yani ya ayril ya da affedersen bu konu senin icin tamamen kapansin. Yoksa kendini onu iliskiyi yipratirsin. Sana verip vermemek sana kalmis. Istersen iyi bir psikolog varsa etrafinda bulabilirsen yani ona da danis.

Bunun zaten hepimiz farkındayız adam adii ama iyi yada kötü bi ilişkisinin olduğunu bile bile 2. Kadın olarak görüşen kişininde adamdan pek farkı yok değilmi? Yok be canım enerji falan harcamıyorum iki şey yazdım şuraya lafı bile olmaz

ben farkına vardıktan sonra aynı adiliğe düşmedim ve iletişimi kestim zaten de sizin gibi birisine neden boşa nefes tüketiyorum şuan o mantıksız bakın :)

Okuduğum kadarıyla mesajlarında beklentim yok senden yazmış kız

Neyse arkadaşlar benim için kafa karışıklığı olan bı konu sanırım çözüldü... Düğün falan da olmayacak dediğiniz gibi asıl sevilen kadın ben değilim...

Neyse arkadaşlar benim için kafa karışıklığı olan bı konu sanırım çözüldü... Düğün falan da olmayacak dediğiniz gibi asıl sevilen kadın ben değilim...
Nasıl ama
Bunu nasıl anladınız?
Konuştunuz mu eşinizle?
Hakkınızda hayırlısı olsun
Üzülmemeye çalışın
Dünyanın sonu değil ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…