aldatıldım

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
30
evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.

evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
zinadan donuna kadar alırsın Allah onu bildiği gibi yapsın pislik hemen avukata başvur canım

Uff Allah yardimcin olsun , kendisiyle konuştunmu ne diyor , ve kiminle aldatmis

Bildigim kadari ile evlilikte edinilen borclar kimin adina ise ona birakiliyor esiniz size kefil degilse size kaliyor bu para ile ne yaptiginizi kanitlarsaniz belki mahkemede onlarda bolusulebilir. Nafaka alirsiniz tazminatta ancak onun odeme gucu goz onune alinir mali var ise geliri iyi ise yuksek miktarda alirsiniz ama yoksa dusuk miktarlar cikar.

Bildigim kadari ile evlilikte edinilen borclar kimin adina ise ona birakiliyor esiniz size kefil degilse size kaliyor bu para ile ne yaptiginizi kanitlarsaniz belki mahkemede onlarda bolusulebilir. Nafaka alirsiniz tazminatta ancak onun odeme gucu goz onune alinir mali var ise geliri iyi ise yuksek miktarda alirsiniz ama yoksa dusuk miktarlar cikar.
yarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzden

yarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzden
eksık yazmısız ev alıcaz dedıler
toprak, post: 56214107, member: 768813"]hic acimayin valla donuna kadar alin.[/QUOTE]
acımıcam zaten
Aldattığını ispat ederseniz tazminat alabilirsiniz.

Sevinmen lazim kolay degil tabi ki en azindan bir cocugun yok gec olmadan da fark etmissin cok zor bir surec allah yardimcin olsun iyi bir avukatla bu isi cozebilirsin dugun fotograflarini al ve sakla

Siz nerdesiniz peki suan mesaj attım görmedi dediniz

hemen bi avukat bul boşanmaya kararlıysan.
düğünde takılan takılar her durumda kadının oluyormuş. talep edebilirsin yani.
kredi başına kalabilir diye düşünüyorum.
aldatmadan dolayı da tazminat alırsın.
çalıştığın için nafaka vermeyebilirler ya da zaten çok da yokmuş çok az bi miktar verebilirler.

geçmiş olsun.

Back
X