aldatıldım

Canım eşin seni daha önce de aldattıysa neden gidip kredi çektin ?? Niye güvendin ki böyle birine?? Tekrar seni kandırmasına müsade etme.. Çocuk yapmaman de yerinde olmuş. O krediyi çekmemeliymişsin.

evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.

Aynı durumu bende yasadim evli degildim evlenmek üzereydik aldatıldığımı acı bir şekilde öğrendim üstelik yakın bir arkadasımla!! Böylelerine acımayacaksın hiç korkma sonuna kadar git nafakanı al kendinden ödün verme!

zinadan donuna kadar alırsın Allah onu bildiği gibi yapsın pislik hemen avukata başvur canım

Artik Turk hukukunda zinanin suc sayilmadigini duymustum. Hatta bir adam yazmisdi karisi hostesmis pilotlarla aldatiyormus mesajlari vs gostermis hakime ama suc degilmis oyle okumusdum. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler tabi.

2 senelik evlisin pislikk!!
Bir avukata danışın, donuna kadar alın hiç acımayın. Alın ki baska pislik ruhlu kadınlarla yiyecek parası kalmasın

evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
Çalışmıyorsun sanırım.Nafaka da alırsın ayrıca tazminat ve takılarını da alırsın.Düğün cd ni hemen sakla.Daha sonra mahkemeye delil olarak sunacaksın bilirkişi takıları sayacak ve bir ödeme çıkararak.İlla altınların fiziki varlığı gerekmiyor.Ayrıca krediyi neden çektiğini ve paranın nereye gittiğini de dilekçede belirtirsin.Kusurlu taraf boşanmada tazminat öder.Aldatıldığına dair toplayabildiğin kdar delil topla.

Benim de davam sürüyor. Aldatmak suç hala. Merak etmeyin. Ben de karşı dava açtım avukatım yazdı aldatmayı da her şeyi de. Karşı tarafı kusurlu yaptı bu sayede.

Artik Turk hukukunda zinanin suc sayilmadigini duymustum. Hatta bir adam yazmisdi karisi hostesmis pilotlarla aldatiyormus mesajlari vs gostermis hakime ama suc degilmis oyle okumusdum. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler tabi.
Tck anlamında suç değil. Medeni kanunda mutlak boşanma nedeni. Ayrıca tazminatta dikkate alınır.

Avukata danışın ispatlarsanız alırsınız biram önce kurtulun o pislikten

Gecmis olsun, cocugunuz olmamasi cok iyi. Daha iki senelik evlilikmis, bu adamda hakkaten sadakat problemi oldugunu gosteriyor. Daha fazla ani biriktirmeden ayrilip, uzaklasip biraz kafa dinleyin. Kisisel gelisim tarzi kitaplar okumak iyi gelebilir. Dogru kisiyi bulacaksiniz uzulmeyin.

Back
X