aldatıldım

evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
Allah yardimciniz olsun. Aldattigini kanitladiginiz takdirde tazminat bile alirsiniz.

Bence hemen konuşma kaydedici bir program yükleyin konuşma arasında krediyi onun için çekip eşinizin kendi işi için kullanıldığını itiraf ettirirseniz belki bir isinize yarar yalnız bildiğim kadarıyla bu ses kayıtlarının delil olarak kullanılabilmesi için konuşmanın başında karşı tarafinda yapilan konusmanin kayıt altina alındığını bilmesi lazim ondan sonra konuştuğu herşey delil olarak kullanılabilir diye biliyorum.keşke fevri davranmadan önce planlar yapıp oyle hareket etseydiniz.

evet bu sabah aldatıldıgımı ögrendım telını karıstırıp. sımdı bı sorucam 1.bana kredi cektırdı 30bin kredı borcu var. bosandıktan sonra ya bunu ödemezse naparım. 2. 2 senelik evliyim cocuk yok duğünde takılan tum takıları kaynanam ve esim olucak kısı almıstı bı takım ıhtıyaclar ıcın. telefonunda mesajlasmaları kendı telefonumdan cektım resmını nafaka alabılır mıyım? yardımlarınız ıcın tesekkur ederim.
Mesajların fotoğrafını çek ve silme, açıkcası biraz daha takipte kalıp çaktırmadan biraz daha delil elde etmeni öneririm ama aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde aldatmaya dayalı boşanma davası açabilirsin süreyi kaçırma. Krediyi senin üzerine çektiğini ve onların kullandığını da ispat edersen mahkeme sana yüksek bi tazminat verebilir. Altınlar içinse düğün fotoğraflarını videolarını yani takılarının gözüktüğü her şeyi delil olarak kullanırsın . Düğünde kadına takılan altınlar kadının malı sayılır onları da aynı şekilde ya da para karşılığı olarak talep edebilirsin. Ama hemen bi avukata başvur ve kocanın bundan haberi olmasın.

Mahkeme süreci başladığında telefon dökümanlarını zaten istersin, mesaj içerikleri belli olmasa da belirli bir numarayla sık sık görüşme ve konuşma da aldatmanın olduğunu gösterir. Sen sakin kalıp elde edebildiğin kadar malzeme bul.

yarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzden
Daha önce de aldatıldınız herşeyinizle tetikte olmak gerekirken borcun altına girmek neden? Hiç şaşırtmadı bir yapan bir daha yaptı ve siz kaldınız böyle borçla.

Bence hemen konuşma kaydedici bir program yükleyin konuşma arasında krediyi onun için çekip eşinizin kendi işi için kullanıldığını itiraf ettirirseniz belki bir isinize yarar yalnız bildiğim kadarıyla bu ses kayıtlarının delil olarak kullanılabilmesi için konuşmanın başında karşı tarafinda yapilan konusmanin kayıt altina alındığını bilmesi lazim ondan sonra konuştuğu herşey delil olarak kullanılabilir diye biliyorum.keşke fevri davranmadan önce planlar yapıp oyle hareket etseydiniz.
Bende suç diye biliyorum, ses kaydı için karşı tarafın haberi olmalı aksi taktirde karşı taraf da bunun için tazminat davası açabilir

Keşke sizi 42 yaşında kadınla aldattıktan sonra affetmeseydiniz.
Adamın gözü aç ve dışarda demek ki. Bir an önce bu adamdan kurtulmaya bakın ve bu defa sakın affetmeyin. Ağlayıp yalvarması bir daha yapmayacağı anlamına gelmiyor. Görüyorsunuz bir kere yapan bir daha yapıyor.

Mesajların resmi olsa da mahkemede kabul edilmeyebilir ki zinadan açarsanız zaten gsm şirketleri döküman çıkartır . Takılarınız içinde dilekçe de yazın onların da maddi değerini alırsınız.
Sabır diliyorum size , Rabbim güç versin .

Maşallah eşine kredi çektirmeyi biliyor bir de gidip aldatıyor, ayranı yok içmeye... tövbe tövbe. Bazı konularda bencil olmakta fayda var. Sonuna kadar hakkınızı arayın. Allah yardımcınız olsun.

yarısını kaynanam aldı borçları varmıs onu bıtırıp sıze alıcaz dedıler dıger yarısınıda esım ıs kurmak ıcın bozdurdu. işi kurdu ama işletemedi batırdı 30 bin kredı ıse o yuzden
Keske kredi cekerken esinizi de kefil gostersetdiniz neyse gecmis artik. Dilekcenizde hepsini belirtirsiniz. Hic sormadiniz mi esinize onu merak ettim kim bu msjlar ne diye onun tutumu nasil yani

Bence boşan. Cocuk da yokmus huylu huyundan vazgeçmiyor. Zor bir durum ama çocuk olsaydi daha da zor olurdu. Bor avukatla görüş. Alabildiğini al. Borçlar için o adamla evli kalma

Ses kaydi yap acil mahkemede delil olmaz diyenlere de kulak asma voice recorder android indir ekranda gorunmuyor kayit yaptigin

Evet doğru biliyorsunuz ses kaydı yapmadan önce karşı tarafa sesini kayıt ettiğini söylemeniz gerekiyor yoksa kabul edilmiyor mahkeme tarafından.whatsapp konuşmaları bile geçersiz diye duymuştum konuşmanın seyrini değiştirmek mümkün olduğu için aralarda silme vs. yapabiliyoruz ya.Konu sahibi aldatıldığını ispat edip zina davası açarsa en sağlam o şekilde istediği herşeyi alır.Arkadaşım boşanma evresinde hemde aynı sebepten ondan biliyorum :KK43:

Birincisi evlilik suresunce edinilen mallar paylasildigi gibi borclar da paylasilabiliyor.
Ikincisi calistiginiz icin nafaka almazsiniz buyuk ihtimal.
Ucuncusu dugun videosu ya da resimler varsa, fotograflarda uzerinizde altinlar gozukuyorsa mahkeme videoyu ya da fotograflari bilirkisiye gonderiyor ve oradan cikan tespitle takilarin miktari belirleniyor. Yalniz takilari alip geri vermediklerini ispat eden bir sahitiniz ya da kanitiniz olmali.
Aldatildiginizi kanitlarsaniz tazminat da talep edersiniz.
Bir avukatla gorusmenizi tavsiye ederim.

Back
X