- 24 Haziran 2019
- 92
- 345
- 8
- 33
- Konu Sahibi nursenafrkn
-
Evinize geri dönmüşsünüz.
Annenizin sözüyle alelacele kanıtları silmişsiniz. (silmekte neden bu kadar acele ettiğinizi de, annenizin sizi nasıl ikna edebildiğini de anlamadım.)
Ailenize “sizin inanıp inanmamanızın bir önemi yok, ben gözümle gördüm, eminim.” bile diyememişsiniz.
Bence siz de boşanmak istemiyordunuz. Çocuk olmasa da boşanmazdınız.
Bu durumda bunu ve sonrakileri görmezden gelmekten başka ihtimaliniz yok. Eşiniz şifreyi de değiştirdiğine göre devam edecektir.
ayy klasik numaralarını çekmişler yine ya tiksiniyorum şu tarz adamlardan gerçi hepsi öyle yaadam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyor
kurtulduğunu sanıyorsun ne biçim örnek veriyosun ya sen gurursuzsun diye herkes öyle mi olsun sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar bu halde zaten bide anlatıyo marifet gibiCanim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Kıza mikrop derken kendini aldatan adama ağız dolusu eşim diyor.Adam yine aldatıyordur bence ama daha profesyoneldir artık.kurtulduğunu sanıyorsun ne biçim örnek veriyosun ya sen gurursuzsun diye herkes öyle mi olsun sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar bu halde zaten bide anlatıyo marifet gibi
Ya tabi ki aldatıyor yüzde yüz hemde her türlü :) madem kabullendi içinde yaşasın başkalarına anlatıp kendini rezil etmesin yaniKıza mikrop derken kendini aldatan adama ağız dolusu eşim diyor.Adam yine aldatıyordur bence ama daha profesyoneldir artık.
Kendime zarar vereceğim tehditini de anlamıyorum.Adamlar değer verse zaten aldatmaz.
Canim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Bunu kimse anlayamazki kimse kimsenin ne kosullarda neyin icinde yasadigini bilemez ki sen de buyuk konusma her sey insanin basina gelir biliyor musun kimse bilerek istemez yasansin evet esim cunku dışardan bakinca konularin icine girmeyince herşey duz bakmakla olmuyor .. Herkesin kendi hayati kendi tercih ve secimleri ayrıca pembe hayallerde masallarda olurYa tabi ki aldatıyor yüzde yüz hemde her türlü :) madem kabullendi içinde yaşasın başkalarına anlatıp kendini rezil etmesin yani
ya yürü git işine Allahaşkına işim gücüm yerinde okumuşum mesleğimi elime almışım bir erkeğin 2 katı para kazanıyorum adamın ağız kokusunu çekip kendimi rezil etmem ben o kadar da büyük konuşuyorum işte :)Bunu kimse anlayamazki kimse kimsenin ne kosullarda neyin icinde yasadigini bilemez ki sen de buyuk konusma her sey insanin basina gelir biliyor musun kimse bilerek istemez yasansin evet esim cunku dışardan bakinca konularin icine girmeyince herşey duz bakmakla olmuyor .. Herkesin kendi hayati kendi tercih ve secimleri ayrıca pembe hayallerde masallarda olur
Bende okudum sukur meslegimde elimde ama sen nerden anlarsin sevmeyi . Islamda oyle bir kocadan ayril ona kos onu cekme ona kos denmiyor herneyse ...ya yürü git işine Allahaşkına işim gücüm yerinde okumuşum mesleğimi elime almışım bir erkeğin 2 katı para kazanıyorum adamın ağız kokusunu çekip kendimi rezil etmem ben o kadar da büyük konuşuyorum işte :)
kurtulduğunu sanıyorsun ne biçim örnek veriyosun ya sen gurursuzsun diye herkes öyle mi olsun sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar bu halde zaten bide anlatıyo marifet gibi
Bende yillardir aldwtılıyorum malesef. Benimde ailem destekçi değil cocuklarım var gözümün önünde yapıyor adam seninki belki mesajla kalmış benimki çok iğrenc bi boyut ta şuan nr diyim rabbim ehavale ediyorum5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Bende okudum sukur meslegimde elimde ama sen nerden anlarsin sevmeyi . Islamda oyle bir kocadan ayril ona kos onu cekme ona kos denmiyor herneyse ...
[/QUOTE
Dinimden soğudum sizin sayenizde hiç bişey bulamayınca islam ya ben gurursuzum onur haysiyet yok ben de başka kadınlarla sevdiğim adamı( bak sevdiğim diyorum : D )paylaşırım çünkü niye dinimizde öle diyor işinize nasıl gelirse öyle dimi insan herşeyden herkesden önce kendini sevmeli dinimizde kendine işkence etmek işkence edilmesine izin vermekte günahtır keşke o ağzınıza aldığınız dini gerçekten bilseniz ya dostum nasıl istersen öyle yaşa hayatını bu hayat bir kere dinimize bak anlarsın tekrar gelmiycez yani istediğin gibi yaşa sen ama başkalarına sebep olma benim annemle babam da boşandı ben çocukken iyi ki de boşanmış annem basmış tekmeyi annemle babamda çok severek evlendiler sevmek yetiyorsa sen sevmeye devam et ama sevilmiyorsun sevilmiyceksin başkalarınada yaşadığın mutsuz hayatı örnek gösterme yani
Sorma din İslam diyo bide e o zaman adam kuma getirsin 4 taneye kadar hakları var dimi dinimiz de o zaman İslam filan hakgetire bak nasıl kudururlarNasil bir gurursuzluk ağzım acik okudum. Adama kocammm diye suluk gibi yapisip kiza mikrop diyor bilmiyor ki asıl mikrop kocası
Bozacının şahidi şıracı yani..sakın inanma..adam calısyo arkadasi yapti benim yanimda arkadasiyla kavga etti senin yüzünden esimle aram bozuldu diye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?