aldatıldım

Ne yazık ki durum bu.

kurtulduğunu sanıyorsun ne biçim örnek veriyosun ya sen gurursuzsun diye herkes öyle mi olsun sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar bu halde zaten bide anlatıyo marifet gibi

kurtulduğunu sanıyorsun ne biçim örnek veriyosun ya sen gurursuzsun diye herkes öyle mi olsun sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar bu halde zaten bide anlatıyo marifet gibi
Kıza mikrop derken kendini aldatan adama ağız dolusu eşim diyor.Adam yine aldatıyordur bence ama daha profesyoneldir artık.
Kendime zarar vereceğim tehditini de anlamıyorum.Adamlar değer verse zaten aldatmaz.

EVET BOŞANMAK ÇOK ZOR AMA HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM AFFETTİM 5 YIL SONRA TEKRAR ALDATILDIĞIMI ÖĞRENDİM KEŞKE İLK ÖĞRENDİĞİMDE BOŞANSAYDIM DEDİM HEP

ALDATILDIĞINIZI Bİ SÜRE SONRA UNUTUYOSUNUZ AMA HEP YARA KENARDA DURACAKTIR BENİM EN MUTLU OLDUĞUM ANLARDA BİLE AKLIMA GELİYODU MALASEF

BOŞANDIM ALDATILMANIN O YÜKÜNDEN KURTULDUM DERTLER SIKINTILAR VAR EVLİ OLSAM DA OLACAKTI AMA HAYAT BU RABBİM SINAVIMIZI KOLAY EYLESİN

Kıza mikrop derken kendini aldatan adama ağız dolusu eşim diyor.Adam yine aldatıyordur bence ama daha profesyoneldir artık.
Kendime zarar vereceğim tehditini de anlamıyorum.Adamlar değer verse zaten aldatmaz.
Ya tabi ki aldatıyor yüzde yüz hemde her türlü :) madem kabullendi içinde yaşasın başkalarına anlatıp kendini rezil etmesin yani

İnanamıyorum ya, nasıl yapıyorsunuz bunları kendinize

"Artik gözümde çok basit bi insansin bittin benim için aptal mi kandiriyosun " de seninle sadece çocuğum için bielikteyim fln diye konuş gözümde bittin diye . Süründur yüzüne bile bakma umursamaz davran bi müddet yani yaptığı yanina kalmasın bari ya parcalasam içim rahat etmez böylelerini eşin ama kusura bakma nişanliyken basıma gelmişti seni çok iyi anlıyorum . o mikrop kıza da msj at anca eşimin metresi olabilirisn Allah a havale ediyorum sizi diye . sonra da zor ama güçlü dur umursamiyor gibi yap madem ayrilamiyon eşin kendini pislik gibi hissetsin

Ya tabi ki aldatıyor yüzde yüz hemde her türlü :) madem kabullendi içinde yaşasın başkalarına anlatıp kendini rezil etmesin yani
Bunu kimse anlayamazki kimse kimsenin ne kosullarda neyin icinde yasadigini bilemez ki sen de buyuk konusma her sey insanin basina gelir biliyor musun kimse bilerek istemez yasansin evet esim cunku dışardan bakinca konularin icine girmeyince herşey duz bakmakla olmuyor .. Herkesin kendi hayati kendi tercih ve secimleri ayrıca pembe hayallerde masallarda olur

Erkekler nedense güzel giden şeyleri mahvetmekte usta
Bir şekilde ayrıl bu adamdan

Babaya bak babaya, cok yazik gercekten..Allah su arkadasım yazdı deyip karısını aptal yerine koymaya çalışan koca müsveddesini de bildigi gibi yapsın

ya yürü git işine Allahaşkına işim gücüm yerinde okumuşum mesleğimi elime almışım bir erkeğin 2 katı para kazanıyorum adamın ağız kokusunu çekip kendimi rezil etmem ben o kadar da büyük konuşuyorum işte :)

Bende okudum sukur meslegimde elimde ama sen nerden anlarsin sevmeyi . Islamda oyle bir kocadan ayril ona kos onu cekme ona kos denmiyor herneyse ...

Nasil bir gurursuzluk ağzım acik okudum. Adama kocammm diye suluk gibi yapisip kiza mikrop diyor bilmiyor ki asıl mikrop kocası

Bende yillardir aldwtılıyorum malesef. Benimde ailem destekçi değil cocuklarım var gözümün önünde yapıyor adam seninki belki mesajla kalmış benimki çok iğrenc bi boyut ta şuan nr diyim rabbim ehavale ediyorum

Nasil bir gurursuzluk ağzım acik okudum. Adama kocammm diye suluk gibi yapisip kiza mikrop diyor bilmiyor ki asıl mikrop kocası
Sorma din İslam diyo bide e o zaman adam kuma getirsin 4 taneye kadar hakları var dimi dinimiz de o zaman İslam filan hakgetire bak nasıl kudururlar

Konu sahibi lütfen başka türlü yorumlardan etkilenip medet umma sakın bu hataya düşme ha yaşarım ben bu şekilde diyorsan lafım yok ama o adamı pişman edemezsin aynı evde kabullenip oturdukça . Elimde mesleğim yok diosun seni anlıyorm o zaman şu sınavlara çalış üni. okudun diye anladım ben inşallah şu sınavları da bitiir o zamana kadar adamı sponsorun olarak düşün ne istiyosa yapsın rahat bırakmış gibi görün hem de delil topla illaki yediği haltın daha beterini yapıcak çünkü kafaya koymuş yolu açmış sabret mesleğini al eline buna da çatır çatır tazminatı ödet seviyörümle geçmiyor bu hayat

Nasıl bir aileniz var ? Yapmaz öyle şey ne ya. Nereden biliyorlar yapmayacağını töbe yarabbim.

çocuk var mı,çalışıyor musunuz?
eğer çalışıyorsanız çıkın gidin ben çalışmasam da bir şekilde şutlardım o herifi o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…