aldatıldım

Allah yardımcınız olsun , ihanet affedilmesi zor diyil bana göre asla affedilmeyecek birşey , aileler neden kızlarına karşı bukadar acımasız anlamıyorum , kim evladı mutsuz bir hayatı sürdürmesini isterki , ama belli yaş grubuna aç diyilsen , dayak yoksa , erkektir ne olmuş diyip ihaneti malesef geçerli bir boşanma nedeni olarak görmüyorlar , insan gerçekten manevi desteğe çok ihtiyaç duyyor , bende boşanıyorum , kendi ayaklarının üzerinde duran biriyim maddi desteğe ihtiyacım yok fakat bu süreçte aile ve dostlarımın manevi desteğinin nekadar önemli olduğunu anladım , hakkınızda inşallah hayırlısı olur ve ailenizde size destek olur

aldatılmayan mı var günümüzde..benden sana tavsiye salla gitsin..üzüldüğün sana kalır hasta olursun..neticede koca,elin oğlu..

Gerçekten anlamıyorum madem boşayamazsınız çocuk var diyorsunuz, gelir yok, meslek yok, aile arkada yok bunu bile bile neden telefon karıştırıyorsunuz? Öğrendiniz, gördünüz ne geçti elinize? Şimdi daha beter oldu yüz göz oldunuz artık. Kocanız der ki nasılsa yakalandım bir şekilde kandırdım aynen böyle devam edeyim. Öncelikle napın edin işe girin çalışın iş ne olursa olsun elinizde gelir olsun. Kanıtı ellerinizle yok etmişsiniz tebrik ederim zina davası açma ihtimaliniz kalktı ortadan. Çalışıp para kazanın eğitim durumunuzu anlamadım ama maksat para kazanmaksa sadece elbet bir iş bulursunuz

Malesef bunca yalan aldatma ileride yine yapacak olmasına çıkıyor yol. Bu sefer yakalamaz gözünüz göremezse belki sorun olmaz bilemem. Tabi şuankini sindirebilir seniz.

Görücü usulumu yani sevmeden mi evlendiniz

Gerçekten hayret ettim. Yuva bozmaya çalışanın bizzat eşiniz olduğunun farkında mısınız? Elalemin kızına mikrop ama kocanıza rahat rahat nasıl eşim diyebiliyorsunuz hala? Sizi sevmeyen adamın sırf bir kağıda imza attınız diye peşinden koştuğunuzu hem de 3 yıl uğraştığınızı gururla söylüyorsunuz üstelik. Ne yaparsanız yapın ama yaptığınızı marifet gibi anlatmayın bari. Kocasız nefes alamama hastalığına mı yakalandınız? Şu kadınlar kulübünde daha neler okuyacağız acaba

Sevgili konu sahibi, İşte bu en mantıklı yorum ..

Canım ya bunların hepsi aynı mı bn 3 aylık evliyken başıma geldi sen gibi kimsem yokdu oturdum oldum yere ama en küçük şeyde aklıma geliyor yüzüne vuruyorm çok kötü durum yaşamayan anlayamaz

Hayir marifetmis gibi anlatmadim yuvami kurtarmaya calistim sadece evet mikrop yuva yikanin yuvasi olmaz bu tek o degil butun yuva bozan kadinlar icinde ayni ben esim suclu degil demiyorum ki zaten bazen susmak zorunda kalirsin bende onu yasadim niye bu kadar önyargılı yaklastiniz anlamis degilim

Eşiniz suçlu madem siz bunu kabullenip söyleyebiliyorsunuz 3 yıl neden uğraşıyorsunuz size pardon o çok kıymetli yuvanıza dönsün diye. Yuvayı kadın yıkmıyor eşiniz yıkıyor, size karşı sorumlu olan taraf bizzat eşinizin kendisi. Sırf bir imza atmış olmak aynı evde yaşıyor olmak birbirine zincirli bağlı olmak, ne olursa olsun bana ne yaparsa yapsın aman kutsal yuvam bozulmasın anlamına mı geliyor? Böyle bir durumda susmak ‘zorunda’ kalmak durumunu kabullenemiyorum. Hala yuvam diyorsunuz ya ne desem anlayacağınızı düşünmüyorum. Umarım kimse sizi örnek alıp yuvasına sahip çıkmak adı altında sizin yaptıklarınızı yapmaz

Bu da sizin düşünceniz saygi duyarim kalkip yargilamam herkes bir degil sen benim yaptigimi kabullenemezsin olur bu . Benim esim asker esimi evlenmeden oncede taniyirdum bir hatasi oldu ve zaten bunu benden gizlemedi kalkip kendini savunmadi ki zatwn ben yakaladim onu e oyle boyle ikinci sans verdim ne yapiyim yani bosanmadim herkes benim gibi degil bende herkes gibi degilim yani herkes kalksin benim gibi yapsin demiyorum ki herkes kendi yasantisindan bir seyler fikirlerini paylasiyor ...

Hayat sizin hayatınız umarım buna benzer bir durumu tekrar yaşamazsınız. Bunu gerçekten yürekten yazıyorum. Allah kimseye böyle bir durumun içine düşürmesin

Hayat sizin hayatınız umarım buna benzer bir durumu tekrar yaşamazsınız. Bunu gerçekten yürekten yazıyorum. Allah kimseye böyle bir durumun içine düşürmesin
Allah razi olsun . Aynen öyleRabbim kimseyi dusurmesin bazen öyle seyler oluyor ki ne yapacagini bilemezsin mesela benim gibi gururunu kirabiliyirsun kabullenebiliyorsun .. kimse ne yasasin bu durumu ne de benim halime dussun . Ayrica bazi faktörler boyle olmasina itiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…