- Konu Sahibi nursenafrkn
-
aldatılmayan mı var günümüzde..benden sana tavsiye salla gitsin..üzüldüğün sana kalır hasta olursun..neticede koca,elin oğlu..5 yıllık evlilikte aldatıldığımı öğrendim telefonunu evde unutmuş baktım 15 gün önce bi kızla mesajlaşmıs kız baska sehirde bulunduğumuz yere çağırmıs konuşmuslar telefonda ertesi gün eşim mesaj atmıs kız cevap yazmamis aramiş esim kız açmamş bide instagramında başka biriye bayadır görüşemiyoruz inan ki profil resmni bile özledim yazmıs geldi sordum bunlar ne diye arkadasım yazdı diyo ama yalan inanmıyorum çünkü kendi resmni atmıs aileme gittim anlattim babam yapmaz o öyle bisey ne boşanması diyor annem boşanmak öyle kolay değil hemen eve dön dedi sonunda döndüm eve defalarca ben yapmadm ben konuşmadım dedi ama inanmıyorum telefonunda hep şifre olurdu dokunmama asla izin vermezdi evde unutmaaa görmicektim yani boşanamıyorum da ailem asla destek olmicak hergün kendimi yiyip bitiriyorum canim çok yanıyor tam unuttum diyorum vi bakiyorum ki o mesajlar gözümün önünde napcağımı şaşırdım
Görücü usulumu yani sevmeden mi evlendinizCanim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Sormanız bile hata, tabiki o benim erimdir erkeğimdir evimin direğidir der otururdu napacak başkaailenize anlam veremedim. annenize sorarmısınız aynısını kendisi yaşasa bir kadın olarak ne yapardı acaba
inanamıyorum inanasım gelmiyor böyle insanların varlığına inanamıyorum benSormanız bile hata, tabiki o benim erimdir erkeğimdir evimin direğidir der otururdu napacak başka
İnan hayatım inan ülkenin yarısından fazlası böyle düşünen kadınlardan oluşuyor maalesef.inanamıyorum inanasım gelmiyor böyle insanların varlığına inanamıyorum ben
Severek evlendim 2 yil flortumduGörücü usulumu yani sevmeden mi evlendiniz
Canim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Konu sahibi lütfen başka türlü yorumlardan etkilenip medet umma sakın bu hataya düşme ha yaşarım ben bu şekilde diyorsan lafım yok ama o adamı pişman edemezsin aynı evde kabullenip oturdukça . Elimde mesleğim yok diosun seni anlıyorm o zaman şu sınavlara çalış üni. okudun diye anladım ben inşallah şu sınavları da bitiir o zamana kadar adamı sponsorun olarak düşün ne istiyosa yapsın rahat bırakmış gibi görün hem de delil topla illaki yediği haltın daha beterini yapıcak çünkü kafaya koymuş yolu açmış sabret mesleğini al eline buna da çatır çatır tazminatı ödet seviyörümle geçmiyor bu hayat
O zaman maleswf kurunun yaninda yasda yaniyor. Yani biz ne kadar oyle dusunmesekde onlarin yuzunden her seferinde ayni muameleİnan hayatım inan ülkenin yarısından fazlası böyle düşünen kadınlardan oluşuyor maalesef.
Canim çok geçmiş olsun kim seni teselli ederse etsin kimse senin içini bilemez ki bende aynı yaşadım 3 yıllık evliyim evliliğimin 2. Ayında esim başkasıyla oldugunu öğrendim ama sukur bizimki bitti esim de durmuyordu yerinde o mikropta kız ailesinden korkan bir kızdı bende onu esimmiş gibi yazilar yazdim esimin hesaplarindan onun zaaflarini bularak ancak bu şekilde kurtuldum eşime defalarca ayrılacagimi kendime zarar vereceğimi söyledim 3 yıl uğraştım çok sukur 3 aydır kurtuldum Rabbim yuva bozmaya çalışanlara fırsat vermesin sende ne yaparsan yap onu bırakma Allaha sigin bak nasil hersey düzeliyor o pişman olcak
Hayir marifetmis gibi anlatmadim yuvami kurtarmaya calistim sadece evet mikrop yuva yikanin yuvasi olmaz bu tek o degil butun yuva bozan kadinlar icinde ayni ben esim suclu degil demiyorum ki zaten bazen susmak zorunda kalirsin bende onu yasadim niye bu kadar önyargılı yaklastiniz anlamis degilimGerçekten hayret ettim. Yuva bozmaya çalışanın bizzat eşiniz olduğunun farkında mısınız? Elalemin kızına mikrop ama kocanıza rahat rahat nasıl eşim diyebiliyorsunuz hala? Sizi sevmeyen adamın sırf bir kağıda imza attınız diye peşinden koştuğunuzu hem de 3 yıl uğraştığınızı gururla söylüyorsunuz üstelik. Ne yaparsanız yapın ama yaptığınızı marifet gibi anlatmayın bari. Kocasız nefes alamama hastalığına mı yakalandınız? Şu kadınlar kulübünde daha neler okuyacağız acaba
Hayir marifetmis gibi anlatmadim yuvami kurtarmaya calistim sadece evet mikrop yuva yikanin yuvasi olmaz bu tek o degil butun yuva bozan kadinlar icinde ayni ben esim suclu degil demiyorum ki zaten bazen susmak zorunda kalirsin bende onu yasadim niye bu kadar önyargılı yaklastiniz anlamis degilim
Bu da sizin düşünceniz saygi duyarim kalkip yargilamam herkes bir degil sen benim yaptigimi kabullenemezsin olur bu . Benim esim asker esimi evlenmeden oncede taniyirdum bir hatasi oldu ve zaten bunu benden gizlemedi kalkip kendini savunmadi ki zatwn ben yakaladim onu e oyle boyle ikinci sans verdim ne yapiyim yani bosanmadim herkes benim gibi degil bende herkes gibi degilim yani herkes kalksin benim gibi yapsin demiyorum ki herkes kendi yasantisindan bir seyler fikirlerini paylasiyor ...Eşiniz suçlu madem siz bunu kabullenip söyleyebiliyorsunuz 3 yıl neden uğraşıyorsunuz size pardon o çok kıymetli yuvanıza dönsün diye. Yuvayı kadın yıkmıyor eşiniz yıkıyor, size karşı sorumlu olan taraf bizzat eşinizin kendisi. Sırf bir imza atmış olmak aynı evde yaşıyor olmak birbirine zincirli bağlı olmak, ne olursa olsun bana ne yaparsa yapsın aman kutsal yuvam bozulmasın anlamına mı geliyor? Böyle bir durumda susmak ‘zorunda’ kalmak durumunu kabullenemiyorum. Hala yuvam diyorsunuz ya ne desem anlayacağınızı düşünmüyorum. Umarım kimse sizi örnek alıp yuvasına sahip çıkmak adı altında sizin yaptıklarınızı yapmaz
Bu da sizin düşünceniz saygi duyarim kalkip yargilamam herkes bir degil sen benim yaptigimi kabullenemezsin olur bu . Benim esim asker esimi evlenmeden oncede taniyirdum bir hatasi oldu ve zaten bunu benden gizlemedi kalkip kendini savunmadi ki zatwn ben yakaladim onu e oyle boyle ikinci sans verdim ne yapiyim yani bosanmadim herkes benim gibi degil bende herkes gibi degilim yani herkes kalksin benim gibi yapsin demiyorum ki herkes kendi yasantisindan bir seyler fikirlerini paylasiyor ...
Allah razi olsun . Aynen öyleRabbim kimseyi dusurmesin bazen öyle seyler oluyor ki ne yapacagini bilemezsin mesela benim gibi gururunu kirabiliyirsun kabullenebiliyorsun .. kimse ne yasasin bu durumu ne de benim halime dussun . Ayrica bazi faktörler boyle olmasina itiyorHayat sizin hayatınız umarım buna benzer bir durumu tekrar yaşamazsınız. Bunu gerçekten yürekten yazıyorum. Allah kimseye böyle bir durumun içine düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?