Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşıda ki kadının ağzına sıçtım demişsin ama nasıl desem yanlış kişinin ağzına sıçmışsın canım bu durumun o kadınla bir ilgisi yok ki, yani eşin ona mı uymuş, hadi ordan... cute mantıklı adımlar at , kadını araman arkadaşıyla konuşman sende biliyorsun işte. . . Kendini kandırmak istiyorsan bile bu şekilde yapma

Yaşamadım, ailemde görmedim ama çocukluk arkadaşım, en yakın dostlarımdandır diyebileceğim dostumun aldatılma, gizleme, söylediklerini yutma haline şahit oldum. Arkadaşımın "Ben gurursuz bir kadınım, ben gurursuz kadın oldum" diye ağlayışını, o sancılı sürecini, kendine nasıl işkence ettiğini, sağlıksızlaştığını her şeyi düşüneceğim derken kendini yenemeyişini gördükten sonra, buradaki aldatmalı konularda sert konuşamaz da oldum.

Karşıdaki kadın zaten sen "Bu yaptığın ne büyük bir kötülük" desen de anlamaz zaten, anlar demiyorum nitekim anlayacak kişi zaten buna kalkışmaz, zaten nette, tvde filan izliyoruz kadınları adamları, nasıl pişkin olduklarını. Ama bedel ödeme kısmında, belki işini kaybeder, belki birkaç kapı yüzüne kapanır, bu kadının da içi soğur.

Ki zaten boşamayacaksa eşini, affedecekse, diğer kadına zerre bir şey söyleme hakkı da yok, kocasını affeden, öteki kadını da affetsin, sindirmişken tam sindirsin bence orası ayrı.
Kadın işini kaybeder mi bilmem ama diyelim ki kaybetti o zaman Cute'ın eşi de işini kaybeder, işini kaybederse de Cute'ın eşini tutabilene aşk olsun, anladığım kadarıyla iyi bir iş ve konumda, bunu kaybedince Cute'ı suçlayacaktır, ben boşanmalı boşanmamalı diyemem ama sakince düşünüp ona göre hareket etmeli, işyerini ayağa kaldıracaksa tüm gemileri yakmış olması lazım.

Esımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum
Öncelikle sakin olun.
Detaylı olarak Konuşun eşinizle.
Siz güçlü bir kadınsınız.
Belki düşündüğünüz gibi değil.
Nedense öyle hissediyorum.

Öncelikle sakin olun.
Adam belki sende yapıyorsun dur demiş siz bayana belki öyle değil demişsiniz adam pişmiş kelle gibi kendini savunmuş

Kadın eşinize yanındaki adam duşa girmiş diyor yani ya eşinizden metreside miğde bulandırıcı🤢
Siz benim mesajıma beğenmedim ifadesi bırakmışsanız ama ben anlayamadım konuyu.
Konu sahibini burada tanıyorum. Bu eşi öyle biri değil sanki.
Aradaki sayfaları da okumadım.
Belki yanlış anlamı öyle bşy olsa hissetmez miydi ?

Adam belki sende yapıyorsun dur demiş siz bayana belki öyle değil demişsiniz adam pişmiş kelle gibi kendini savunmuş
Konu sahibi mutlu bir Evliliği olan biriydi diye Hatırlıyorum.
O Bakımdan sedim yanlış anlaşılma olabilir mi diye ?
Mesaj içeriğinde ne yazıyormuş onu yazmamış ki konu sahibi.

Kadın işini kaybeder mi bilmem ama diyelim ki kaybetti o zaman Cute'ın eşi de işini kaybeder, işini kaybederse de Cute'ın eşini tutabilene aşk olsun, anladığım kadarıyla iyi bir iş ve konumda, bunu kaybedince Cute'ı suçlayacaktır, ben boşanmalı boşanmamalı diyemem ama sakince düşünüp ona göre hareket etmeli, işyerini ayağa kaldıracaksa tüm gemileri yakmış olması lazım.

Öyle olmalı zaten olacaksa, yakacaksa eşini de yakacak kadınla beraber, tek taraf olarak düşünmedim ya da işte sessiz geçecek ve karar verecek.

Allah kolaylık versin diyorum, zor ve sarsıcı bir durum.

İyi yapmışsınız, bütün suç kadındaydı zaten.

Ben de konu sahibinin tüm mesajları şaşkınlıkla okudum, sürekli kadın şöyle ahlaksız böyle yaşlı, evliliğini bitireceğim vs yazmış ama bir kere bile boşanmaktan bahsetmemiş. Algılayamıyorum, çok üzüldüm başına gelene, umarım kurtulur o adamdan.

Öyle olmalı zaten olacaksa, yakacaksa eşini de yakacak kadınla beraber, tek taraf olarak düşünmedim ya da işte sessiz geçecek ve karar verecek.

Allah kolaylık versin diyorum, zor ve sarsıcı bir durum.
Kesinlikle çok zor, işin en kötü yanı eşinizi affetseniz de boşansanız da olayı ve eşinizin o kadına söylediği güzel sözleri unutamıyorsunuz, o mesajlar gözünüzün önünden gitmiyor ve en beteri bir süre sonra o kadınlarla kıyaslarken buluyorsunuz kendinizi, travmanız artıyor.

Ben de konu sahibinin tüm mesajları şaşkınlıkla okudum, sürekli kadın şöyle ahlaksız böyle yaşlı, evliliğini bitireceğim vs yazmış ama bir kere bile boşanmaktan bahsetmemiş. Algılayamıyorum, çok üzüldüm başına gelene, umarım kurtulur o adamdan.

kadin su anda sokta. ne yapacagini bilmiyor, basina ne geldi onu bile idrak edememisken sunu sunu yapicam diye plan proje yapmasi mümkün degil. cogu kez yorumlarini onaylamasamda akli basinda bi kadin cute. en dogru karari verecektir. hele bir kendine gelsin hele bir ne oldugunu sindirsin anlasin. bu durumda o mesjalarin ekran görüntüsünü almasi bile mucize.

kadin su anda sokta. ne yapacagini bilmiyor, basina ne geldi onu bile idrak edememisken sunu sunu yapicam diye plan proje yapmasi mümkün degil. cogu kez yorumlarini onaylamasamda akli basinda bi kadin cute. en dogru karari verecektir. hele bir kendine gelsin hele bir ne oldugunu sindirsin anlasin. bu durumda o mesjalarin ekran görüntüsünü almasi bile mucize.
Kiyamam ya. Deneyimli maalesef

Erkekleri bu kadar büyütmeyin arkadaşlar. Erkek işte fazlasını beklememek lazım. Bekleyince biz üzülüyoruz.

Kabullendiğim yok. Kim ister aldatılmak ama erkeklere bu kadar iyimser yaklaşmamak gerektiği düşüncesindeyim.

Erkekler insan değil farklı bir tür sanki... Bakış açınız çok çarpık.

Öncelikle sakin olun.

Yanlış hissediyorsunuz maalesef. Araları da okursanız hak vericeksiniz. Zaten kimin için" o öyle biri değil"desek, tam olarak da öyle biri olduğunu görmedik mi... Grup seks filan yok galiba ama ihanet var. 🤷🏼‍♀️

Forumdan bildiğim için kendisini sanki yakınım aldatılmış gibi üzüldüm ve inanılmaz şok oldum. Konu sahibinin eski mesajlarında çizdiği profil güzel bir evlilik, iki güzel çocuk, mutlu aile tablosuydu. Aldatıldım başlığını gördüm ve o kadar dumur oldumki anlatamam. Üzüntüden ekran görüntüsü almayı beceremese anlardım. Bence de yine iyi idare etmiş, eşini uyandırma, delil topla desek de çok zor bir durum, insan sakin duramaz. Sadece ben mesajlarından öfkesini bir tek kadına yüklediğini gözlemlemdim. Affetmesinden korkuyorum, çünkü bu adam mümkün değil düzelmez. Verdiği cevaplardan, yaptığından belli...

Cute çok sağlıklı yazamamış, grup sex olayıda şöyle bi kez yalnız buluşalım diyor kadın, cutenin kocası bende öyle hayal ettim ama x de gelecek diyor ozaman bende aranıza girerim diyor kadın.

Bu mesaji nasil yanlis anlamis olabilirsiniz ki, o kadar cok bulusmuslar ki grup halinde, bir kez de tek gel demis kadin.
Kadina ofkelenmeyin demiyorum ama esinize karsi bu ofkenin %10 unu dahi hissedemedim yazdiklarinizi okurken.
Ayrica sende yapmissindir seklindeki savunmasina aldatmasindan daha cok sasiriyor insan.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X