Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım bi sakin ol lütfen.
Biliyorum yaşadıklarının hazmedilmesi hiç kolay değil ama süreci çok yanlış yönetiyorsun.
Kadın konuna ulaşsa nolacak?
Senin asıl meselen kadınla değil ki.
Rica ediyorum sakin olmaya çalış.
Bir sekılde ucuz yıermaısn istiyorum canım benim, didindim mal edindim birlik olup oradan da mı vursunlar arkadasım

Arkadaşım bi sakin ol lütfen.
Biliyorum yaşadıklarının hazmedilmesi hiç kolay değil ama süreci çok yanlış yönetiyorsun.
Kadın konuna ulaşsa nolacak?
Senin asıl meselen kadınla değil ki.
Rica ediyorum sakin olmaya çalış.
Sağlıklı düşünemiyor ben bile şok oldum sadece mesajlardan tanıdığım halde :(

Bence kadının eşinin de haberi var. Hiç mi kulağına gelmedi adamın. Birini duymasa öbürünü duyar.
1 aydır mesaljlasmaya baslamıs lar. Salı gunu kahve ıcmısler, bırde dun gece eglenmeye gıtmıs ler. Icınız rahat olsun esimin parmagı kırılmıs tı iki hafta once kırık olan sarılı parmagını yediden kırdım hıc uzulmedım. Cok kotu seyler hıssedıyorum Altan almıyorum

bu adam sabah rahattı ve sizi sallamamıştı, uslubu bir anda eski eşinize çektirdiklerini öğrenince mi değişti acaba..
Sarhostu sanırım. 3 gıbı eve gelmıstı ben 4 te gordum 5 gıbı uyandırdım. Kadının kocası dna da korkuyor sanıyorum

Çok özur dilerim ama bence affedeceginiz için burdan gelen eleştirilere kendinizi kapamak, korumak için hesabınızı kapatmak istiyorsunuz ama hayat bu olabilir yani demekki şu an bazı şeylerin gücünü kendinizde bulamadınız önemli olan bundan sonra evliliginizde hayatınızda mutlu olmak olmaya çalışmak . Hesabınızı kapatmak mantıklı bir karar değil çünkü siz burda rahatliyordunuz farklı fikirler ediniyordunuz bunlardan uzaklaşmak bence mantıksız .ama iş işle ve kadın ile ilgili daha fazla bişey yazmazsiniz olur biter .ki kadının şu an sizi bulma ihtimali bence yok dürüst olalım

Bir sekılde ucuz yıermaısn istiyorum canım benim, didindim mal edindim birlik olup oradan da mı vursunlar arkadasım
Elbette vurmasınlar.
Fakat olayı ilk öğrendiğin andan bu yana yanlış hamleler yaptın bari bundan sonra devam etme.
Aldatılma ispatlanır ve boşanırsanız zaten evlilik boyunca edinilen malların yarısı senin.
Kadın konuna ulaşsa da bunu engelleyemez.
Bununla birlikte şunu unutma eşinden boşansan da o küçük oğlunun babası.
Etrafa bu kadar malzeme verme.
İlerde oğlun babasından utansın mı istiyorsun?
Büyük oğlum babasız kalacak diye üzülmeni anlıyorum küçüğü de farklı açıdan düşün lütfen.
Kardeşim avukat senin için danışırım.
Sen sakin kalmaya çalış lütfen.

1 aydır mesaljlasmaya baslamıs lar. Salı gunu kahve ıcmısler, bırde dun gece eglenmeye gıtmıs ler. Icınız rahat olsun esimin parmagı kırılmıs tı iki hafta once kırık olan sarılı parmagını yediden kırdım hıc uzulmedım. Cok kotu seyler hıssedıyorum Altan almıyorum
1 ayda anan anamdır, baban babamdır, duşa çıplak giriyorum sen de gel seviyesizliğine nasıl gelmişler?

Ben de 😟
O yuzden zaten konuyu okuyunca ilk oglunu dusundum ve tum yorumlarimi buna gore yaptim
Cok zor bir durum icerisinde konu sahibi

çocuklar çok başka milana :( bizim babamız 19 yıl önce vefat etti ablamın şimdi 3 yaşında oğlu var geçen gün ablama anne senin baban var mı diye soruyordu :(
bir arada benim dedem nerede deyip babamın fotoğraflarını öpüyordu. böyle masum çocuklara nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor :(

Hanımefendi şiddet mi uyguluyorsunuz? Kendinize gelin bence artik

Tut ki kadin bu yazismalarini gordu.isim vermiyorsun ifşa etmiyorsun.buradan fikir alabilirsin buradan konunu kapattirma su surecte.sureci atlatinca tamam kapat ama simdi degil.hatirlarsan ilk yazdiklarinda esini sucsuz gormeye meyilliydin.bak simdi boyle dusunmiyorsun.dinle buradaki insanlari.pek cogumuz da benzer seyler yasadik.
Yapacagin en makul sey bir avukat bulmak olacak.kadin isterse f.hs.olsun dedigin gibi ne farkeder? Esinin mantalitesi belli.kadin guclu biriyse cevresi vs coksa her seyi kullanir aleyhine bile dondururler durumu o nedenle bir avukatla hareket et.

çocuklar çok başka milana :KK43: bizim babamız 19 yıl önce vefat etti ablamın şimdi 3 yaşında oğlu var geçen gün ablama anne senin baban var mı diye soruyordu :KK43:
bir arada benim dedem nerede deyip babamın fotoğraflarını öpüyordu. böyle masum çocuklara nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor :KK43:
Aynen oyle , cok masumlar , cok saflar , insanin dunyalari yakasi geliyor onlarin cani boyle aciyinca
Sizin de basiniz sagolsun , huzur icinde yatsin babaniz

sizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.

yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.

Kadıni ifşa et bence senin hayatın kayarken kadin hiçbir sey olmamiş gibi devam edecek oh ne guzel hem kocasinin da nasil biriyle evli oldugunu ogrenmeye hakkı var
Ayrica burda ay sen boşanmazsin zaten yok kadina bir sey deme asil suclu esin falan diyenler de cok itici sanki kadinin hayal kirikligini öfkesini anlayabiliyorsunuz da

Oğlunuzun büyüdüğünü ve her şeyi öğrendiğini düşünün. Şahsen benim annem beni babamdan ayırıp aynı hatayı yapan başka bi adamı affetseydi benim için katlanmış diye düşünmez aksine çok kızardım. Üstelik anladığım kadarıyla öz babası sanıyor. Ve gerçegi er ya da geç öğrenecek. Ben olsam böyle bir adam için kandırılmak istemezdim.

sizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.

yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
Devlette calisan biri memurdur diye biliyorum ben 657 ye tabidir yaniliyor muyum ? Ne olabilirler ki baska?

Oğlunuzun büyüdüğünü ve her şeyi öğrendiğini düşünün. Şahsen benim annem beni babamdan ayırıp aynı hatayı yapan başka bi adamı affetseydi benim için katlanmış diye düşünmez aksine çok kızardım. Üstelik anladığım kadarıyla öz babası sanıyor. Ve gerçegi er ya da geç öğrenecek. Ben olsam böyle bir adam için kandırılmak istemezdim.
Oz babasi mi saniyo bi de of of kesinlikle bosanin!

Hanımefendi şiddet mi uyguluyorsunuz? Kendinize gelin bence artik
Ne munasebet telefonu elimden almaya calısırken parmagını dusunmedım tekrar kırıldı evde oturuyor kırık parmakla. Cocukları yeniden gonderdım buyuk oglum anne senin neyin var niye oyle duruyorsun dıyo. Neselı biriydim ben benım hayatımı maaf etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X