- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Memur degıl ler kızlar lutfen anlayanlar yazmasın edıcemDevlette calisan biri memurdur diye biliyorum ben 657 ye tabidir yaniliyor muyum ? Ne olabilirler ki baska?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memur degıl ler kızlar lutfen anlayanlar yazmasın edıcemDevlette calisan biri memurdur diye biliyorum ben 657 ye tabidir yaniliyor muyum ? Ne olabilirler ki baska?
Mesajınızdan öyle anlaşılıyor .Ne munasebet telefonu elimden almaya calısırken parmagını dusunmedım tekrar kırıldı evde oturuyor kırık parmakla. Cocukları yeniden gonderdım buyuk oglum anne senin neyin var niye oyle duruyorsun dıyo. Neselı biriydim ben benım hayatımı maaf etti
Aslında bosansam belki hersey cok guzel olur cocuklarım ve ben. Kendime vaktim kalır adam eyleyecem diye pacavra olmazdım sonucta kafama boynuzu taktı adam. Bısey yazacaktım unuttum aslında. Sadecedua edin uyuyup bir sene sonrasına uyanmak istiyorum. Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin. Kadını ıfsa etmiyorum ama ne yapacagımı yazıyorum. GormesınMesajınızdan öyle anlaşılıyor .
Elbette kötü bir zaman daha ogreneli 24 saat olmadı ama bu gunler gececek yeniden neseli olacaksınız şimdi inanmıyorsunuz ama hayatin akışı böyle , her acı geçiyor. Çocukları göndermeniz çok çok iyi olmuş.
sizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.
yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
Kadın zaten suan kendi derdindedir açıkçası buraya baktığını sanmıyorumAslında bosansam belki hersey cok guzel olur cocuklarım ve ben. Kendime vaktim kalır adam eyleyecem diye pacavra olmazdım sonucta kafama boynuzu taktı adam. Bısey yazacaktım unuttum aslında. Sadecedua edin uyuyup bir sene sonrasına uyanmak istiyorum. Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin. Kadını ıfsa etmiyorum ama ne yapacagımı yazıyorum. Gormesın
Ya ben de anlamadım orayı. Belediye mi ola kisizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.
yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
Herkese memur denmez. Şube müdürü olabilir, daire başkanı olabilir. Genel müdür olabilir, müfettiş olabilir vs vs. Memur daha alt bir kadroDevlette calisan biri memurdur diye biliyorum ben 657 ye tabidir yaniliyor muyum ? Ne olabilirler ki baska?
Afedersiniz ben yorumlardan öyle anladim. Yine de iyi düşünün oğlunuz için evliliği devam ettirmeniz ona büyük bir sorumluluk yüklemek demek. Şu an bilmese de ileride mutlaka anlayacak hissedecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmus
Kuzum görürse görsün.Aslında bosansam belki hersey cok guzel olur cocuklarım ve ben. Kendime vaktim kalır adam eyleyecem diye pacavra olmazdım sonucta kafama boynuzu taktı adam. Bısey yazacaktım unuttum aslında. Sadecedua edin uyuyup bir sene sonrasına uyanmak istiyorum. Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin. Kadını ıfsa etmiyorum ama ne yapacagımı yazıyorum. Gormesın
Anliyorum daha fazla yazip sizi uzmek istemem.umarim hakkinda guzel seyler olsun.ama o isten ciksa da baska bir yere girse de yine yapacak.bir seyler kopmuş bitmiş.bu kadin icin yuva yikmasan da bu adamin gozu disari acilmis bir defa.bi gun belki asik olacak gidecek.o zaman daha cok emek verdigin ve bugun affettigin icin uzuleceksin. Seni sevse bunu yapmazdi.uzuldugu sadece duzeninin bozulmasi.bunu onun isine malolacak girisimler yaparsan nasil cirkinlestigini gorup anlayacaksin zaten.karatin ne olursa olsun tüm kalbimle en az hasarla yoluna devam etmeni dilerim güzel.kadin.Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmus
Siz bu adamla uzun Senelerdir evlisiniz diye Hatırlıyorum.Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmus
Aklımda bir kurum var ama bilemedimyalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
konu sahibi anlayanlar yazmasın diye rica etmiş o yüzden yazmayalım, zaten hassas olduğu için üzülmesin.Aklımda bir kurum var ama bilemedim
Cok kotuyum ilk defa bunu dusunuyorum keske evladım olmasaydı. Keske ben bunu haketmedım
Kadının kocası çok zenginmis. Kadında herkesle belalti konuşup büyük ihtimalle de kocasını aldatiyormus. Ben kocasından cekindigini sanmıyorum.Kuzum görürse görsün.
Kadının senin ne yapacağınla zannettiğin kadar ilgilendiğini sanmıyorum.
Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.
Kadın bu işten sıyrılır, yaşarsak hep birlikte göreceğiz.
Ayrıca elinde yeterince güçlü kanıt yok.
Malesef fevri davranarak delil toplama şansını kaybettin.
Ben de o yüzden yazmadım zaten şimdi doğruysa açığa çıkmasın diye . İpucu bile vermedim bu sebeptenkonu sahibi anlayanlar yazmasın diye rica etmiş o yüzden yazmayalım, zaten hassas olduğu için üzülmesin.