Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız bir kurumda bu kadar çok akraba olması bir tek beni mi rahatsız etti

Baba giriyor emekli oluyor iki oğlu da aynı yerde ve çok üst düzey umarım liyakata göre alınmışlardır. Yoksa nefret damarım kabaracak ülkede bu kadar işsiz genç varken.
 
Yalnız bir kurumda bu kadar çok akraba olması bir tek beni mi rahatsız etti

Baba giriyor emekli oluyor iki oğlu da aynı yerde ve çok üst düzey umarım liyakata göre alınmışlardır. Yoksa nefret damarım kabaracak ülkede bu kadar işsiz genç varken.
abla bi dur zaten ortalık karışık.

ama çok haklısın kara kara düşünüyorum ben de :issiz:
 
Muneye yazdım lutfen konumu sılebılırlermı. Kadınım konuya ulasma ihtimali beni geriyor. Mesajlara Bakamıyorumda kadının kocasına ulasmaya calısyaım uyelıgımı de silin. Benıde hatırlayın boyle bir kız var diye bir daha erkek ki asla, keske evlenmeseydım
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza benim de evliliğim.bu nedenlerle bitti o acıyı karmaşayı maalesef tanıyorum:(bende bir daha hiçbir erkeğe güvenebileceğime inanmıyorum hatta o kadar ağır geldi ki bana da erkekleri mikrop gibi görüyorum artık..Ama yine de ayrı üzüldüm neden biliyor musun ikinci şans olur mu diye bir ışık vardı bu konunuzla olmadığına ikna oldum .Sizin için hayırlı şekilde sonuçlanmasını diliyorum lütfen sakin olun herşey olacağına varıyor sonuçta umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız
 
sizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.

yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.

Kardeşide çalişmiş orda. Hatta kp'er müdürmüş ama orda o kadini işten atmamiş.

Yani konu banada garip gelmeye başladi. Ve sürekli maaf demesi, bu kadar oğlunun eğitimi ile ilgili bir kadin olmasina rağmen.

Tepkiler çok konunun üstüne kömür atma cinsinden. Ilk başta grup seks dedi fos çikti. Şimdi kadinin ahlaksizliğindan, eşinin sarhoşluğundan bahs ediyor. Yine tepki alacağim fakat bazen konunun gerçekliğinden şüphe duyuyorum.
 
Cute seni formdan tanıyorum yıllardır. Çok üzüldüm bir arkadaşımın başına gelmiş gibi.... Allah yar ve yardımcın olsun nasıl sakin kalınır nasıl davranılır bilemiyorum çok zor ağır bir durum. Lütfen güncel olayları paylaş merak ediyorum nasıl bir yol izleyeceksin...
 
Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin.
Konu sahibesinin talebi üzerine konusu yorumlara kapatılmıştır, üyeliği de yine talebi üzerine iptal edildi, yalnız şunu yazmadan geçemeyeceğim bir varsayımdır ama olursa şaşırmam, Cute'ın kayınpederi olayın işyerinde ifşasını engelleyecektir, Cute'ı sakinleştirip ben onun kulağını çekerim diyecektir, iş iyi, konum iyi, ki kayınpeder aynı yerdeymiş hissetmediyse az buçuk bilmiyorsa ben de bu saçları boşuna ağartmışım demektir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X