Konu özeti isteyen arkadaşlar için atıyorum.sonra nişanlım ya kardesimin dediğini yaparsın ya da düğün bile göremezsin dedi bundan önce de sorunlarımız vardı ama ben gormezden gelip salaga yatıyordum
Evet çok uzun olduğunun farkındayım aslında ozetlemeye calismistimKonu özeti isteyen arkadaşlar için atıyorum.
Bence konunun özü burada.
Aslında öyle yapıyorum şu an gayet iyiyim oh kurtuldum kendisinden de ailesinden de diyorum ama iyi olmasına tahammül edemiyorumGeçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakın inşallah çok mutlu olursunuz. Bence kin nefret normal olsa da fazlası size zarar verir. Umursamayın unutun gitsin. Bırakın sizi suçlu görsünler bu saatten sonra neye yarar ki?
Hayatını kimsenin kontrolüne bırakma, çünkü sadece bir tane hayatımız var.Evet çok uzun olduğunun farkındayım aslında ozetlemeye calismistim
Evi ve nafakayı verecek zaten de derdim maddi değil manevi zarar vermekvalla iyi bir avukat tutup soyup sogana cevirin, bunların en iyi anladıgı dil bu, paralarına el uzatınca cılgına dönerler. insallah guzel bir nafaka alırsınız, tazminat davası da acın. bir sey cıkmasa da ugrassınlar.
Evet bence hastalar ya da geçmiş tranvalarini falan var benim de psikolojimi bozdular gittiğim terapist sürekli haklı olduğunu vurguluyorsun takıntı olmuş artik demistiAllahım. Kaçın kurtarın kendinizi zira bir gıdım akıl kalmış oda elden gitmesin ay nasıl yüzsüzler allahım nefret ettim evlilikten ya zaten kendim de üzgündüm size daha bir üzüldüm bence normal bende suan kocamı boğmak istiyom mesela
Emin olun bu bahsettiğiniz insanların ruh sağlığı yerinde değil nereye kadar iyi olacaklar ki siz merak etmeyin gün gelir devran dönerAslında öyle yapıyorum şu an gayet iyiyim oh kurtuldum kendisinden de ailesinden de diyorum ama iyi olmasına tahammül edemiyorum
Adagim var zatenBu hödükten kurtulunca 2 yetim sevindir arkadaşım
Öyle ilahi adalete çok güveniyorum ama sabırlı değilim sanirimEmin olun bu bahsettiğiniz insanların ruh sağlığı yerinde değil nereye kadar iyi olacaklar ki siz merak etmeyin gün gelir devran döner
Mesajları silmiş sadece beni niye engelledin yazıyor o da delil sayilmazUmarım o kıza attığı mesajları falan delil olarak toplamışsınızdır.Aldatmadan dava açıp elinden malını,mülkünü o aldığı evi falan çekip alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?