- 29 Nisan 2021
- 14
- 1
- 6
- 27
- Konu Sahibi Strawbery90
-
Sonuna dek haklısınız ve affetmeyin .Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Affetme sakın , evlensen bile yine aldatır böylesi..Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Aşık olan aldatamaz, kendini kandırma, aşık falan değil...Bende affedemiyorum nasil bana bu kadar aşıkken yaptın diyorum yalvarıyor ben seni cok seviyorum simdi gelince gorursem dayamazsam çok özledim çunku çok zor bir durumus cidden kimse yaşamasın isterim
Askerde iken yapan ve nisanli iken . Erkekler tam tersi askerde iken daha çok korkar sevgilim, nişanlım beni bekler mi ,birisi aklına girer de vazgeçer mi vs diye ... Adamdaki özgüven tavan . Siz şimdi barisir iseniz ,evliyken yaptığı zaman şaşırmayın derim.Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Asla şans falan vermezdim ben şahsen.. Kimbilir başka kimle neler konuştu.. O sizin yakaladığınız.. Belli ki o yakaladığınız da daha tanışma faslıydı.. Sonra bunun telefonda seks muhabbeti bile olacaktı.. Fesat mı düşünüyorum bilmem ama sizden ayrılmayı düşünmeyen biri de başka biriyle konuşmasının tek nedeni bana göre budur.. Kimbilir kimlerle de konuştu.. İçinde bu olanın herşeye elinde artık bütün dünya cep telefonlarımızda..Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Benle yasiyorsun herseyi sexi konusabiliyor ben bunu anlamıyorum neyine yetemedim gittin başka biriyle konustun tanismak istedin o kadar aşığım diyorsun bide ben daha aileme söylemicektim nişanı sen askerden gelince yapalim dedim cok israr etti benim ailem biliyor sende söyle artık soyledim nişan yapyık bi yandan da okuyorum okulumuda nişanlanicaz diye onun yasadigi sehri seçtim ayrılsamda gene karsilasicaz dayankicakmisim unutamiycam diyorum öyle bir canım yaniyor ki bundan 5 gün once gelicegi gunu hesapliyorduk neler yapicagmizi konusuyorduk yaptigi bizi dusurdugu duruma bak şimdiAsla şans falan vermezdim ben şahsen.. Kimbilir başka kimle neler konuştu.. O sizin yakaladığınız.. Belli ki o yakaladığınız da daha tanışma faslıydı.. Sonra bunun telefonda seks muhabbeti bile olacaktı.. Fesat mı düşünüyorum bilmem ama sizden ayrılmayı düşünmeyen biri de başka biriyle konuşmasının tek nedeni bana göre budur.. Kimbilir kimlerle de konuştu.. İçinde bu olanın herşeye elinde artık bütün dünya cep telefonlarımızda..
Üzgünüm ama eğer o adamla evlenirseniz burada "kocam sosyal medyadan başka kadınlarla konuşuyor" başlıklı konular açmak zorunda kalırsınızkendinize bunu yapmayın derim ben.
Asla sanş verme ne güzle nişanlıylen gerçek yüzü çıkmış ortayaNişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Şuan bir kaç aylık üzülmek ilerde evli iken uzulmenizden çok daha iyi indir emin olun ve çok pişman olursunuz bugünlerde niye vazgeçmedim diye kendinize...O kadar haklısınız ki cevremde ki herkes aynı seyi söylüyor ben salakmıyım anlamadım ne bu duygusallık bende ki ama çok aşığım 3 senemi verdim 4 yıl olucak seneye yazın dugunumuz olucakti hayallerimiz vardi çok ozlemistim gelsede sarılsam diyordum neler diyorduk bide ilklerimi bununla yaşadım guvendim inandım
Evet gerçekten izi berbat bir duruma düşürmüş.. İşte sırf sizi bu duruma düşürdüğü için bile değmez.. Aşık falan değil size aşk böyle birşey değil.. Sizinle telefonda seks yapsa bile gitmiş işte başkasına bu kadar basit.. Millet karısını aldatıyor karısıyla seks yapmadığı için değil kanı bozuk olduğundan yapıyor bunu. Sizinki de aynı hesap işte.. Kendinize onu affetmek için sebepler arıyorsunuz farkındayım ve inanın çok üzücü.. Ama hiçbir sebep bu adamı affetmeye yetmez..Benle yasiyorsun herseyi sexi konusabiliyor ben bunu anlamıyorum neyine yetemedim gittin başka biriyle konustun tanismak istedin o kadar aşığım diyorsun bide ben daha aileme söylemicektim nişanı sen askerden gelince yapalim dedim cok israr etti benim ailem biliyor sende söyle artık soyledim nişan yapyık bi yandan da okuyorum okulumuda nişanlanicaz diye onun yasadigi sehri seçtim ayrılsamda gene karsilasicaz dayankicakmisim unutamiycam diyorum öyle bir canım yaniyor ki bundan 5 gün once gelicegi gunu hesapliyorduk neler yapicagmizi konusuyorduk yaptigi bizi dusurdugu duruma bak şimdi
Affedersiniz çocuk olur bı daha yapar çocuk için şans verirsiniz bu sefer öyle öyle gider 1 defa yapan yine yapar o yüzden bitirmen taraftarıyımNişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Evet gerçekten izi berbat bir duruma düşürmüş.. İşte sırf sizi bu duruma düşürdüğü için bile değmez.. Aşık falan değil size aşk böyle birşey değil.. Sizinle telefonda seks yapsa bile gitmiş işte başkasına bu kadar basit.. Millet karısını aldatıyor karısıyla seks yapmadığı için değil kanı bozuk olduğundan yapıyor bunu. Sizinki de aynı hesap işte.. Kendinize onu affetmek için sebepler arıyorsunuz farkındayım ve inanın çok üzücü.. Ama hiçbir sebep bu adamı affetmeye yetmez..
Hele affedip devam ederseniz onun eline kendi ellerinizle bir rahatlık vermiş olacaksınız.. "daha evlenmeden affetti, bana çok aşık zaten vazgeçemez, evliyiz şimdi hiç terk edilmem" düşüncesini aklına siz koyacaksınız.. Sonunuz hüsran olursa da kendiniz düşmüş olacaksınız ama çok ağlayacaksınız.. Anladınız siz. Aileniz bile "e sen zaten biliyordun bunun böyle bir adam olduğunu" diyecek .
Umarım tez zamanda toparlanır ve yanlış bir karar vermezsiniz.. Ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?