Aldatıldım

Guven tek kullanımliktir derler o guven kırıldıysa sineye cekmeyin
Ayrıca sorun bakalim ben biriyle konussam sen askerdeyken boşluğa dusseydim.ve sen okusaydin ne yapardin hadi soyle bakalim diyin eger o da hosgorulu olurdum derse de inanmayın tamam ben de gorusup geliyim devam edelim diyin :)
Nasilsa affeder diye yalvariyor ama affettim.dediginiz an degersizleseceksiniz onunkisi egosunu tatmin etmek sizi sevdiginden degil.uzgunum sevginizi hak etmiyor

Affedıpte pişman olan çok kişi gördüm.

Ben olsam bitirir, her yerden engellerim. Daha nişanlıymışsınız, sen kim köpek... Evli olsanız, çocuğunuz olsa acaba derim ama bu durumda çok seviyorum lar falan çok boş. Ayrılın önünüze bakın. Evet acı çekeceksiniz, zor gelecek ama hepsi geçecek. Çünkü resmi hiçbir bağınız yok. Eğer şimdi affederseniz evlenince çok acı çekersiniz.

Ben olsam affetmem. Adam belliki sadakatsiz bi tıp. Çoluk çocuk yokken bırakın gitsin macera arasin dışarda.

Derdi başka gibi geldi ama sonuçta aldatmış. Affedersen bu olayı ömrün boyunca asla unutmayacaksin. Edeceksen ona göre et. Ben olsama gelince affetmezdim.

Affetmeyin bence ama neden herkese duyurdunuz ki?
Duymayan kalmamış.

Ne şanslısın ya inşallah geri dönmek gibi bir hata yapmazsın hayata bir kere geliyoruz kendine zehir etme daha çok seveceğin düzgün insanlar çıkar karşına bulana kadar devam erkek çok var etrafta

Bir sürü iyi erkek var, kendine bunu layık görme, okuluna odaklan, daha karşına kimler kimler cıkar

Zor bir durum ama sen affedersin bu çoçuğu affetmeden önce aradığında bende seni aldattım aslında defalarca de bakalım tepkisi ne olacak o affederse sende affet

Bazen emeklerimizin boşa gitmesi gerekir. Bazen 3-4 yıl emek verdiğimiz okul, iş, arkadaşlık, dostluk boşa gider; hayat böyle bir şey. Lütfen kendinize biraz saygınız varsa, ailenizin gözündeki itibarınızı biraz düşünüyorsanız bu ilişkiyi tamamen bitirin. Adam başkasıyla konuşmuş, tanımaya çalışmış. Yakalanmasaydı ve işi ilerletseydi size acımayacaktı, o kızla ilişkiye başlayacak ve size tekmeyi basacaktı. O sizi bu kadar gözden çıkarmışken siz neden hala özledim, seviyorum diyorsunuz?

Özlemden ölün, yerlerde sürünün, her gece uykudan uyanıp ağlayın ama kendinize birazcık saygınız varsa bu adamdan ayrılın. Üzüntünüz acınız en fazla 1 yıl sürer. 1 yıl sonra yeni bir hayat, ilişki, evlilik vs ne isterseniz başlatmak yine sizin elinizde. Evlenirseniz yine aldatılacaksınız çünkü adamın kalitesi bu. Böyle adamları affederek cesaretlendirmeyin. Poposunun üstüne otursun ve uslu durmayı öğrensin.

Askere gitmeden önce ısrar kıyamet nişan yaptırıyor neden elelame karşı bu kızın başı bağlı kimse yanaşmasın izlenimi vermek için, peki kendi neden sadık kalmamış, tamamen ikiyüzlülük.

Bu ayrılma temalı konuların vazgeçilmez sözü şu kadar yıl emek verdim. 3 yıl sevgili olarak vakit geçirdiniz diye bir ömür sadakatsiz bir adamla yaşamayı göze alıyor musunuz? Güzel bir 3 yılımız geçti ama yapamadık ayrıldık diye olaya bakın.

Balık baştan kokar derler Allah tan dava boşanma uğraşmayacaksın. Şimdi affedersen bu ona aldatma kapılarını aralamaktan başka işe yaramaz.

Ben aldattı diye boşandım. Siz daha nişanlı iken şans verilir mi diye soruyorsunuz? Allah akıl fikir versin size. Elinizde BÖyle bir imkan var, nasıl evleneceksiniz? Nasıl güceneceksiniz? Evliyken yapsa ne olacak? Ben nişanlı iken yakalasaydım asla affetmezdim ayrılırdım o zaman. Evliyken ayrılmak daha zor değil mi

Affetme canım. Çünkü affedersen erkeklerdeki yansıması şu oluyor "benden vazgeçemedi demek ki bi daha aldatsamm yine vazgeçemez"
Ve en kötüsü affettiğinde o her şeyi unutarak yola devam ediyor ama sen aldatılmanın yüküyşe güvensizliğin yüküyle devam ediyorsun. Gerçekten böyle bir hayat mı istiyorsun ? Ne hakkı var sana bunları yüklemeye

Burada aslında görmediğiniz iki şey var. Askerliği siz hasret olarak görmüşsünüz o fırsat olarak görmüş, nasıl olsa yanında değilsiniz, takip edemezsiniz birşeyleri diye. Ayrıca askerlikte telefon kullanmak öyle sınırsız değildir, sınırlı fırsatları oluyor askerlerin. Bu fırsatı güya çoook sevdiği ve özlediği sizle konuşmak yerine başka bir kızla sevgili olmak için flört ederek kullanmış. Ayrıca pişman falanda olmamış, sadece yakalanmış, sizin haberiniz olmasa devam edecekmiş. Nişanlı olmak, sevgili olmak birbirini tanımak için vardır. Daha yolun başında bu yola sapan erkekten, evlilikte sadakat beklemek hayalden başka bitşey değildir. Ben bunun ilk olduğunu da dşünmüyorun, sadece ilk defa yakalanmış bana göre. Zira sivil hayatta bol bol fırsatı varken rahat duran, aldatmaya adam, güya size karşı özleminin en yoğun olduğu anda bunu yapnaz. Kaldı ki kızı askerde nerede bulmuş, mutlaka sivil hayatta bir bağlantısı olmuş kızla. Bence aklınızı başınıza alın, hayatta kimseye size vermeyeceğini adınız gibi bildiğiniz şansları karşınızdaki insanlara vererek hayatınızı çöpe çevirmeyin. Siz kimseden daha az değerli değilsiniz.

Biz kadınlar biraz duygusaliz ilklerimiz açıkçası çok önemli ama 20 yıl sonra bitiren bile var. Eğer affedersiniz şüphe edersiniz devamlı ve hep huzursuzluk olur bir güvensizlik hatta neden affetim ki diceksiniz . Çok zor. Sakın onunla birşey yaşadığınızda en ydkininiz bile bilmesin. Hakkınızda hayırlısı

Bence bu sadece yakalayabildiğiniz bir tanesi. Daha haberinizin olmadığı neler olmuştur Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…