- Konu Sahibi Strawbery90
-
Affedıpte pişman olan çok kişi gördüm.Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Derdi başka gibi geldi ama sonuçta aldatmış. Affedersen bu olayı ömrün boyunca asla unutmayacaksin. Edeceksen ona göre et. Ben olsama gelince affetmezdim.Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Affetmeyin bence ama neden herkese duyurdunuz ki?Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Bir sürü iyi erkek var, kendine bunu layık görme, okuluna odaklan, daha karşına kimler kimler cıkarNişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Ben aldattı diye boşandım. Siz daha nişanlı iken şans verilir mi diye soruyorsunuz? Allah akıl fikir versin size. Elinizde BÖyle bir imkan var, nasıl evleneceksiniz? Nasıl güceneceksiniz? Evliyken yapsa ne olacak? Ben nişanlı iken yakalasaydım asla affetmezdim ayrılırdım o zaman. Evliyken ayrılmak daha zor değil miNişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Biz kadınlar biraz duygusaliz ilklerimiz açıkçası çok önemli ama 20 yıl sonra bitiren bile var. Eğer affedersiniz şüphe edersiniz devamlı ve hep huzursuzluk olur bir güvensizlik hatta neden affetim ki diceksiniz . Çok zor. Sakın onunla birşey yaşadığınızda en ydkininiz bile bilmesin. Hakkınızda hayırlısıO kadar haklısınız ki cevremde ki herkes aynı seyi söylüyor ben salakmıyım anlamadım ne bu duygusallık bende ki ama çok aşığım 3 senemi verdim 4 yıl olucak seneye yazın dugunumuz olucakti hayallerimiz vardi çok ozlemistim gelsede sarılsam diyordum neler diyorduk bide ilklerimi bununla yaşadım guvendim inandım
Bence bu sadece yakalayabildiğiniz bir tanesi. Daha haberinizin olmadığı neler olmuştur Allah bilir.Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?