- 7 Ocak 2016
- 10.352
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi Strawbery90
-
Asker bir tanıdığım var nişanlıyken kızlarla konuşuyordu. Evlendi 1 sene oldu, hala başka kızlarla konuşuyor.Bende affedemiyorum nasil bana bu kadar aşıkken yaptın diyorum yalvarıyor ben seni cok seviyorum simdi gelince gorursem dayamazsam çok özledim çunku çok zor bir durumus cidden kimse yaşamasın isterim
Siz ayni hatayi yapsaydiniz ailesi yine ayni tavsiyeyi verecek miydi ogluna? Piskin piskin sans ver demeleri ne kadar igrenc. Pislikler.
Sizi aptal yerine koyan bir adam affedilir mi?
Asla affedilemeyecek şey ihanet askerde bunu yapan dışarda neler yapmazNişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Adam askerde rahat durmamış sivilde nasıl güveneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?